Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo holky a ještě skvěle vaří v restauraci Středověk ve Frýdku Místku. Tam dávají mega porce, ale je to tam dost drahé.
hamika píše:hamika píše:a kdy se sem chystáte? Snad nebude pršet nebo nebudou kroupyww píše:myslíš v Květné? Já předpokládám, že jo, ale jestli to chceš vědět určitě, tak Ti to zajdu zjistit…já tam byla naposledy před 13ti lety
Hamiko do Kroměříže se chystáme na výlet!Bludiště tam pořád jsou?
Jó to nevím
snad až bude hotový obývák, děláme v něm nové všechno
Já Kroměříž miluju ![]()
ww píše:M-a-j-a píše:Neboj, nepošlu. Kroupy se proměnily v liják a bouřku. Přes náš dvůr teče 10cm hluboký potokww píše:tak to k nám nedošlo a ani to sem prosím neposílej
Tady padají kroupy!To je na druhou stranu
Tak u nás taky celkem dost prší, ale ty kroupy se nám naštěstí vyhly.
M-a-j-a píše:
Jo holky a ještě skvěle vaří v restauraci Středověk ve Frýdku Místku. Tam dávají mega porce, ale je to tam dost drahé.
a je to tam i vybavené dle středověku? Nebo jaké prostředí?
M-a-j-a píše:
Taky pochazim z Frydku,porce tam jsou fakt mega a mnamka.
ww píše:hamika píše:Jó to nevímhamika píše:a kdy se sem chystáte? Snad nebude pršet nebo nebudou kroupyww píše:myslíš v Květné? Já předpokládám, že jo, ale jestli to chceš vědět určitě, tak Ti to zajdu zjistit…já tam byla naposledy před 13ti lety
Hamiko do Kroměříže se chystáme na výlet!Bludiště tam pořád jsou?
snad až bude hotový obývák, děláme v něm nové všechno
Já Kroměříž miluju
nápodobně
Nikdy jsem si nemyslela, že tady budu žít…jsem vážně ráda, líbí se mi tu ![]()
hamika píše:M-a-j-a píše:a je to tam i vybavené dle středověku? Nebo jaké prostředí?
JJ je to tam ve středověkém stylu. Fakt moc hezké a příjemné. A není tam signál ![]()
LuckaK píše:M-a-j-a píše:Taky pochazim z Frydku,porce tam jsou fakt mega a mnamka.
Nikdy jsem větší porce nezažila
I můj muž měl problém to sníst ![]()
ww píše:
Holky pomůžete mi s něčím?![]()
![]()
Jestli je to práce, tak ne
![]()
M-a-j-a píše:hamika píše:JJ je to tam ve středověkém stylu. Fakt moc hezké a příjemné. A není tam signálM-a-j-a píše:a je to tam i vybavené dle středověku? Nebo jaké prostředí?
tak to by mně třeba nevadilo
Na jídlo má být klid a ne aby mě u toho někdo otravoval ![]()
Jeste vetsi maji v pizzerii u kona P.Bezruce.To jsi nezazila.
WW,bludišzě jsou v Květne pořad.Akorat už par let se tam plati vstupne