Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
M-a-j-a píše:Monny89 píše:A bude hůřM-a-j-a píše:
Monny nebuď zvědavá, budeš brzo stará![]()
![]()
Já už stárnu
Monny stručně: Z. se chtěla hádat a ostatní se tomu jen zasmáli!
chjoo, a já tu nebyla
![]()
Monny89 píše:M-a-j-a píše:chjoo, a já tu nebylaMonny89 píše:A bude hůřM-a-j-a píše:
Monny nebuď zvědavá, budeš brzo stará![]()
![]()
Já už stárnu
Monny stručně: Z. se chtěla hádat a ostatní se tomu jen zasmáli!![]()
O nic jsi nepřišla ![]()
Maja, ww: to je sranda… Když vy jste se narodily, já jsem maturoval… Achjo, já nejsem tolik starý, jenom toho tolik pamatuju…
![]()
Jura007 píše:
Maja, ww: to je sranda… Když vy jste se narodily, já jsem maturoval… Achjo, já nejsem tolik starý, jenom toho tolik pamatuju…![]()
To je krásně řečené
![]()
Jura007 píše:
Maja, ww: to je sranda… Když vy jste se narodily, já jsem maturoval… Achjo, já nejsem tolik starý, jenom toho tolik pamatuju…![]()
Juro nedívej se na ročník, ale na to jak se cítíš
Důležité je, být mladý duchem ![]()
Můj taťka má taky pořád krásných 18
![]()
No, já jsem po dnešku mrtvá, půjdu to zapíchnout do postele.. dítě spí, musím toho využít..
![]()
Monny dobrou noc ![]()
Já už taky jdu do hajan. Zítra bude zase dlouhý den.
Dobrou noc všem
![]()
M-a-j-a píše:Jura007 píše:Juro nedívej se na ročník, ale na to jak se cítíš
Důležité je, být mladý duchem
Můj taťka má taky pořád krásných 18![]()
No vám se to děvčata jednoduše řekne… Já jsem vždycky chtěl dělat volnočasové aktivity pro děcka na základce, jenomže rodiče těch dětí byli proti. Podle jejich názoru má být vedoucí věkem blízko těm dětem, ať třeba umí kulový… No a pak se na věk nedívejte. Ono se to nedá.
Sorry za odbočení…
ze pisu tak pozde .. ale o jakou slepicarnu se jedna???? a proc zmizla????
Jura007 píše:M-a-j-a píše:No vám se to děvčata jednoduše řekne… Já jsem vždycky chtěl dělat volnočasové aktivity pro děcka na základce, jenomže rodiče těch dětí byli proti. Podle jejich názoru má být vedoucí věkem blízko těm dětem, ať třeba umí kulový… No a pak se na věk nedívejte. Ono se to nedá.Jura007 píše:Juro nedívej se na ročník, ale na to jak se cítíš
Důležité je, být mladý duchem
Můj taťka má taky pořád krásných 18![]()
Sorry za odbočení…
to není odbočení, bo tohle téma vlastně žádné téma nemá…a je škoda, že to tak dopadlo, byl bys určitě dobrý
O věku to přeci není ![]()
To neni o věku,ale o tom jak se kdo citi.
Někdy jsem jak pošahana 15-tka a někdy se citim na 60
.
Že by dneska nepršelo?Vypada to z okna nadějně
Čaués slepice
![]()
Tady je JASNO A SVÍTÍ SLUNCE!!!!
konečně po týdnu vidím modrou oblohu! Dneska budu celý den venku, včera večer jsem se asi praštila do hlavy nebo mi mozek oblila rýma co mám, jinak si to nedokážu vysvětlit, ale prostě jsem si večer uvařila na dnes
Vývar se zeleninou a kapáním a rizoto
Akorát musím zasádrovat husí krk v obýváku a dožehlit kupičku prádla a dnes mám šábes. Zahrádka to jistí, po těch deštích vypadá poněkud „přírodně“ ![]()
JURO starý nejsi, viděla jsem tě a vypadáš maximálně na 35
a jsi fešák ![]()
kdák,
tak já tedy vidím z okna pouze mlhu
Fuuuuj, to nevypadá hezky.
ww - se máš, že už máš uvařeno, já se do toho teprve ponořím…nebude na zahrádce trochu mokro? Já bych to teda nechala lehce vyschnout ![]()
M-a-j-a píše:ww píše:Z vaší ne. Jen přes ní jezdím pro manžela do práce a najíždíme tama na dálnici.M-a-j-a píše:A znáš někoho z naší vsi???
JJ
A kde pracuje? Stačí zkratka
Můj v HŽ. A vy tam máte nájezd na dálnici, ne? U Bra…ic
Nebo to je zajížďka?