Kde je slepičí diskuse?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
28.7.11 12:11
hamika píše:
Dana26 píše:
M-a-j-a píše:
HAmi tak snad už jsi zdravá :kytka: Ani se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
O nemocich a praci jsem psala ja :lol: .
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladla
jojo, já nemocná nejsem a do práce se zatím nechystám :wink: Doufám teda, že neonemocním v neděli, když máme v pondělí jet pryč…

Hami omlouvám se, nechtěla jsem tě hnát do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
28.7.11 12:36
M-a-j-a píše:
hamika píše:
Dana26 píše:
M-a-j-a píše:
HAmi tak snad už jsi zdravá :kytka: Ani se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
O nemocich a praci jsem psala ja :lol: .
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladla
jojo, já nemocná nejsem a do práce se zatím nechystám :wink: Doufám teda, že neonemocním v neděli, když máme v pondělí jet pryč…
Hami omlouvám se, nechtěla jsem tě hnát do práce :mrgreen:

no proto, už jsem se bála, že jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
28.7.11 12:38

no, momentálně se mi můj úžasný synáček snaží v rámci průzkumu xichtu matky vyškrábat obě oči, tak už asi do práce ani nebudu muset :-D

Příspěvek upraven 28.07.11 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.7.11 12:41
hamika píše:
no, momentálně se mi můj úžasný synáček snaží v rámci průzkumu xichtu matky vyškrávat obě oči, tak už asi do práce ani nebudu muset :-D

A máš ještě vlasy a nos? To vede u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
28.7.11 12:43
Danulák píše:
hamika píše:
no, momentálně se mi můj úžasný synáček snaží v rámci průzkumu xichtu matky vyškrávat obě oči, tak už asi do práce ani nebudu muset :-D
A máš ještě vlasy a nos? To vede u nás.

Tak vlasů mám půlku co předtím…1/4 vypadala po porodu a 1/4 mi teď během měsíce vyrval :-) Co bude s tím zbytkem, těžko říct :-) Na nos zatím jen sahá, až bude kousat, bude to horší. Ono i když ještě nemá zuby, tak mi přijde, že to bolí (teda soudím podle prstu, který mi neustále chce žižlat - zuby už asi polezou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
28.7.11 14:46

Já už vlasy a nos skoro nemám…nos na 3 krát ukouslí,vlasy průběžně škube :roll: :lol: :mrgreen: ,do očí dloube,uši jsou proti tomu malina.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
28.7.11 14:47

To budem krasavice :lol: ,ten můj ještě kouše,nejlépe do ramena,tak tam mám modřiny jak týraná žena :-)

• Citovat
  • Upravit
5320
28.7.11 17:58
dada1511 píše:
To budem krasavice :lol: ,ten můj ještě kouše,nejlépe do ramena,tak tam mám modřiny jak týraná žena :-)
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.7.11 18:08

Taky jsem pořasd modra a to nemam male ditě.Jen jsem mamlas.Pak v praci hlasim,že to neni domaci nasili :lol: .Čeho si zakaaznici nevšimnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.7.11 09:15

Dobré ráno :-)

Jo vlasy… MAlá ma na ně úchylku a musí mi je pořád držet. Už nemám polovinu vlasů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.7.11 09:19

Slepičky ahoj :mavam: Tady je zas hnusně, že MAJI! Dneska máme trenink a je tak zima. Už tak jsem nachcípaná a budu ještě víc a v sobotu na soutěž nepojedu bo budu ležet doma v horečkách. Úplně se vidím! :roll:

• Citovat
  • Upravit
16492
29.7.11 09:39

ww asi nam to včerejší sluníčko muselo stačit. Mohlo by být lépe :-( Ani se mi nechce s malou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.7.11 09:40

čau holky, tak tady je počasí obstojné, přesto, že bych si na červenec představovala něco jiného. Dnes máme venku sraz s kolegy z práce, tak to asi nebude na nějaké dlouhé vysedávání, bo mě zas chytnou ledviny :-(
ww - nu já nevím, ráchat se ve vodě, nachlazená a ještě v tomto počasí. Snad to přestojíš dobře a zítra podáš fajn výkon. Já mám zkušenost, že pokud si řeknu, že budu nemocná, v horečkách, tak se mi to většinou opravdu splní, tak nesýčkuj :-)

Příspěvek upraven 29.07.11 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.7.11 09:40

Maji a ty tam bydlíš v tom paneláku vedl lékárny??? Tam bydlí můj strejda a uč. z naší školky :wink:

• Citovat
  • Upravit
16492
29.7.11 09:44

ww v tom nezatepleném vedle lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat