Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hamika píše:Dana26 píše:jojo, já nemocná nejsem a do práce se zatím nechystámM-a-j-a píše:O nemocich a praci jsem psala ja
HAmi tak snad už jsi zdraváAni se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
.
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladlaDoufám teda, že neonemocním v neděli, když máme v pondělí jet pryč…
Hami omlouvám se, nechtěla jsem tě hnát do práce ![]()
M-a-j-a píše:hamika píše:Hami omlouvám se, nechtěla jsem tě hnát do práceDana26 píše:jojo, já nemocná nejsem a do práce se zatím nechystámM-a-j-a píše:O nemocich a praci jsem psala ja
HAmi tak snad už jsi zdraváAni se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
.
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladlaDoufám teda, že neonemocním v neděli, když máme v pondělí jet pryč…
no proto, už jsem se bála, že jo ![]()
no, momentálně se mi můj úžasný synáček snaží v rámci průzkumu xichtu matky vyškrábat obě oči, tak už asi do práce ani nebudu muset ![]()
Příspěvek upraven 28.07.11 v 12:41
hamika píše:
no, momentálně se mi můj úžasný synáček snaží v rámci průzkumu xichtu matky vyškrávat obě oči, tak už asi do práce ani nebudu muset
A máš ještě vlasy a nos? To vede u nás.
Danulák píše:hamika píše:A máš ještě vlasy a nos? To vede u nás.
no, momentálně se mi můj úžasný synáček snaží v rámci průzkumu xichtu matky vyškrávat obě oči, tak už asi do práce ani nebudu muset
Tak vlasů mám půlku co předtím…1/4 vypadala po porodu a 1/4 mi teď během měsíce vyrval
Co bude s tím zbytkem, těžko říct
Na nos zatím jen sahá, až bude kousat, bude to horší. Ono i když ještě nemá zuby, tak mi přijde, že to bolí (teda soudím podle prstu, který mi neustále chce žižlat - zuby už asi polezou).
Já už vlasy a nos skoro nemám…nos na 3 krát ukouslí,vlasy průběžně škube
,do očí dloube,uši jsou proti tomu malina.
To budem krasavice
,ten můj ještě kouše,nejlépe do ramena,tak tam mám modřiny jak týraná žena ![]()
dada1511 píše:
To budem krasavice,ten můj ještě kouše,nejlépe do ramena,tak tam mám modřiny jak týraná žena
Taky jsem pořasd modra a to nemam male ditě.Jen jsem mamlas.Pak v praci hlasim,že to neni domaci nasili
.Čeho si zakaaznici nevšimnou.
Dobré ráno ![]()
Jo vlasy… MAlá ma na ně úchylku a musí mi je pořád držet. Už nemám polovinu vlasů ![]()
Slepičky ahoj
Tady je zas hnusně, že MAJI! Dneska máme trenink a je tak zima. Už tak jsem nachcípaná a budu ještě víc a v sobotu na soutěž nepojedu bo budu ležet doma v horečkách. Úplně se vidím! ![]()
ww asi nam to včerejší sluníčko muselo stačit. Mohlo by být lépe
Ani se mi nechce s malou ven.
čau holky, tak tady je počasí obstojné, přesto, že bych si na červenec představovala něco jiného. Dnes máme venku sraz s kolegy z práce, tak to asi nebude na nějaké dlouhé vysedávání, bo mě zas chytnou ledviny ![]()
ww - nu já nevím, ráchat se ve vodě, nachlazená a ještě v tomto počasí. Snad to přestojíš dobře a zítra podáš fajn výkon. Já mám zkušenost, že pokud si řeknu, že budu nemocná, v horečkách, tak se mi to většinou opravdu splní, tak nesýčkuj ![]()
Příspěvek upraven 29.07.11 v 09:40
Maji a ty tam bydlíš v tom paneláku vedl lékárny??? Tam bydlí můj strejda a uč. z naší školky ![]()