Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
barca.hrosik píše:hamika píše:jj tu hospodu ma muj kamarad:-)to je dobre ze se ti tu libilo:-)barca.hrosik píše:áha, asi znalkyněhamika píše:M-a-j-a píše:jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční
Zrovna jsem ti ww psala, že máš přijet k námTaky nemrholí. Je sice zataženo, ale není zima.No a k jídlu - já mám mooooc ráda pizzu a nejlepší je v Osíčku (není to reklama, jen doporučení
)
Podobnou jsem jedla jen v Lišově u ČB…
![]()
Koukla jsem na profil…moc se mi u vás líbilo
jé, tak to je náhodička. Tak ho pozdravuj a vyřiď, že náročné a zmlsané babuši z Moravy jeho pizza fakt moc chutnala ![]()
ww píše:
Tady padají kroupy!
tak to k nám nedošlo a ani to sem prosím neposílej ![]()
ww píše:
Tady padají kroupy!
A v Brně se pečeme
Já teď došla z hokny, nabalená z rána a teď jsem všechno táhla v rukách a i v tom tričku bylo vedro ![]()
hamika píše:barca.hrosik píše:jé, tak to je náhodička. Tak ho pozdravuj a vyřiď, že náročné a zmlsané babuši z Moravy jeho pizza fakt moc chutnalahamika píše:jj tu hospodu ma muj kamarad:-)to je dobre ze se ti tu libilo:-)barca.hrosik píše:áha, asi znalkyněhamika píše:M-a-j-a píše:jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční
Zrovna jsem ti ww psala, že máš přijet k námTaky nemrholí. Je sice zataženo, ale není zima.No a k jídlu - já mám mooooc ráda pizzu a nejlepší je v Osíčku (není to reklama, jen doporučení
)
![]()
Koukla jsem na profil…moc se mi u vás líbilo
vyridim:-) ![]()
ww píše:emocuc.polymorf píše:Jídlo a restauracehamika píše:no a co teda?emocuc.polymorf píše:
Holky, proč tamto smazali? Řešily jste potraty, očkování, látkovky nebo nevěru?![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem zvědaváááá
![]()
![]()
![]()
A proto to smazali?
To je mi přísnost, dneska
![]()
Dana26 píše:
Dobrou Pizzu v Km maji na naměsti na Bohemce nebo U zeleneho stromu
jj, Bohemkovou znám, tu bereme do práce pro návštěvy a U zel. stromu se přiznám, že jsem ještě nebyla. Musím vyzkoušet…
Holky pokud by jste některá chtěla pokecat tak tady můžete:-D http://www.facebook.com/…515677979411?ap=1 ![]()
hamika píše:M-a-j-a píše:přesněhamika píše:HAmi určitě to tam budeme muset jít prozkoumat. Já si teda nepamatuju, že bych jedla lepší pizzuM-a-j-a píše:určo někdy zkus i tu Bystřici…Je tam hezčí prostředí a též mají i nekuřáckou část …hamika píše:M-a-j-a píše:jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční
)
JJ to vím, ale ještě jsem tam ebyla. Nějak mi přirostlo k srdci to Osíčko a to v BpH býváme často.
WW já jsem to zakřikla, už prší![]()
a že už jsem jich snědla
![]()
Jen ta lišovská mi přišla taky super. A co jsem se přestěhovala do Kroměříže, tak tady pizza stojí za prd… no jo, jsme zmlsané Osíčkem
No jo, to jsme. Jen ho máme daleko
(naštěstí
)
M-a-j-a píše:áha, tak z profilu se nedozvím, jak daleko ho máš…ale já to mám trochu horší. Jezdíme do BpH k našim a za známýma téměř každý víkend, takže je to lákadlo příliš blízko. Zrovna v sobotu jsme si tam na ní pochutnávalihamika píše:No jo, to jsme. Jen ho máme dalekoM-a-j-a píše:přesněhamika píše:HAmi určitě to tam budeme muset jít prozkoumat. Já si teda nepamatuju, že bych jedla lepší pizzuM-a-j-a píše:určo někdy zkus i tu Bystřici…Je tam hezčí prostředí a též mají i nekuřáckou část …hamika píše:M-a-j-a píše:jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční
)
JJ to vím, ale ještě jsem tam ebyla. Nějak mi přirostlo k srdci to Osíčko a to v BpH býváme často.
a že už jsem jich snědla
![]()
Jen ta lišovská mi přišla taky super. A co jsem se přestěhovala do Kroměříže, tak tady pizza stojí za prd… no jo, jsme zmlsané Osíčkem
(naštěstí
)
Maky, nezakřikni to s tím vedrem v Brně…! Já mám pocit, že nám ty kroupy už vezou v mračnech od Jeseníků…
![]()
hamika píše:ww píše:myslíš v Květné? Já předpokládám, že jo, ale jestli to chceš vědět určitě, tak Ti to zajdu zjistit…já tam byla naposledy před 13ti lety
Hamiko do Kroměříže se chystáme na výlet!Bludiště tam pořád jsou?
a kdy se sem chystáte? Snad nebude pršet nebo nebudou kroupy ![]()
hamika píše:M-a-j-a píše:áha, tak z profilu se nedozvím, jak daleko ho máš…ale já to mám trochu horší. Jezdíme do BpH k našim a za známýma téměř každý víkend, takže je to lákadlo příliš blízko. Zrovna v sobotu jsme si tam na ní pochutnávalihamika píše:No jo, to jsme. Jen ho máme dalekoM-a-j-a píše:přesněhamika píše:HAmi určitě to tam budeme muset jít prozkoumat. Já si teda nepamatuju, že bych jedla lepší pizzuM-a-j-a píše:určo někdy zkus i tu Bystřici…Je tam hezčí prostředí a též mají i nekuřáckou část …hamika píše:M-a-j-a píše:jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční
)
a že už jsem jich snědla
![]()
(naštěstí
)
My do Bystřice jezdíme k babičce. Taky nás to vždycky láká, ale musíme odolávat. Máme to cca 60km.
M-a-j-a píše:ww píše:tak to k nám nedošlo a ani to sem prosím neposílej
Tady padají kroupy!
Neboj, nepošlu. Kroupy se proměnily v liják a bouřku. Přes náš dvůr teče 10cm hluboký potok
To je na druhou stranu ![]()
Jura007 píše:
Maky, nezakřikni to s tím vedrem v Brně…! Já mám pocit, že nám ty kroupy už vezou v mračnech od Jeseníků…![]()
Jaj, jenom to ne, nemám auto pod střechou
už ráno jsem šla v dešti, tak už by mohlo zase pokračovat léto ![]()
Jídlo a restaurace