Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Zavolat obvodakovi, vypise vse online a rekne kam jit. Ale testy PCR se delaji az 4ty den priznaku. Teda to mi rikala detska
@Vemas píše:
Zavolat obvodakovi, vypise vse online a rekne kam jit. Ale testy PCR se delaji az 4ty den priznaku. Teda to mi rikala detska
No vždyť má uzž třetí den obtíže, k doktorovi se dovolá v pondělí a termín bude tak nejdřív v úterý.
Taky sem to tak ted mela, obvodni my rekla, ze mam anginu, a dala penak, placam se v tom uz treti tyden.
Díky holky, tak uvidím co bude v pondělí, třeba se mi ulevi. Nejde mi o covid, jako nemoc, to pretrpim doma. Ale mám 3 děti, školou povinné, manžela pracujícího s lidmi. Kdyby náhodou, ať nejsme přenášecí…
@sabinka098 píše:
Taky sem to tak ted mela, obvodni my rekla, ze mam anginu, a dala penak, placam se v tom uz treti tyden.
A brala ti nějaké odběry? To se mi na angínu nezdá ![]()
Jen se zeptala jestli mel nekdo v okoli covid, to ne nemel, vzala jen ster s krku, ale ster negativni, dala my penak, tejden my bylo hrozne, bolesty na hrudy, dusnost, kasel, bolest v krku, hlava,ryma.ale neztratila sem cich.to sem si furt hlidala. kaslu porad uz na treti tyden, a mam furt rymu. lehly vsichni s rodiny, tak nevim prodelala sem vir.
@Anonymní píše:
Díky holky, tak uvidím co bude v pondělí, třeba se mi ulevi. Nejde mi o covid, jako nemoc, to pretrpim doma. Ale mám 3 děti, školou povinné, manžela pracujícího s lidmi. Kdyby náhodou, ať nejsme přenášecí…
Jsem přímo ze Zlína. Zavolej na pohotovost co máš dělat. Tvá úvaha proudí dobrým směrem. Můžete být přenašeči. Tvé příznaky by se měly testovat. Minimálně hned v pondělí ráno kontaktovat obvodní, ale teoreticky by jste neměli chodit mezi lidi. Tvé příznaky se mi jeví jako víc než vhodné k testování. Teoreticky máš naprosto učebnicové příznaky.
@Anonymní píše:
Zdravím zakladatelko. Myslím na tebe. Jal jsi nakonec dopadla? Má situace nějaký vývoj?
Holky, hezký večer. Nevím, ci mám nějakou mně neznámou virózu, nebo fakt covid. Mám třetí den teplotu, bolest svalů, ale hlavně žaludku. Slabsi průjem. Dnes třetí den, velká bolest v krku a kašel, bolest na hrudi, bolí mě oči.. V zahraničí jsem nebyla, ba ani nikde v ČR. Před 14 dny na jedné oslavě/ 40 lidí. Když bych se chtěla nechat otestovat, jak postupovat? Volat obvodacce? Případně je nějaké centrum, Zlínský kraj?