Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den dámy, chci se zeptat, zda koupete miminko přímo ve vaně, nebo ve vaničce, kterou si někam umístíte? Kam ji případně dáváte?
Koupala jsem v umyvadel, máme velké. Pak větší mimi už ve vaně.
Já koupu dceru ve vanicce a tu mám v normální vaně když byla mimino malinké než seděla tak a lehatkem do vany teď ju koupu bez toho lehátka nevím kdy ji dám do normální vany teď má 8 měsíců
Miminko ve vanicce v obýváku na stole. Vanu nemame, jen sprchac a sklanet se k nemu v koupelně na zem, tak mi brzo umrou zada. Co sedi, tak sprchuju, tak ze ho posadim na nocnik do sprchace ![]()
Obě děti jsme koupala nejdřív v umyvadle, pak v kyblíku a nakonec ve velké vaně. Vanička zabírá doma moc místa. Koupací kyblík pak používám na přenášení vypraného prádla ![]()
@Petkaelik píše:
Obě děti jsme koupala nejdřív v umyvadle, pak v kyblíku a nakonec ve velké vaně. Vanička zabírá doma moc místa. Koupací kyblík pak používám na přenášení vypraného prádla
@Kriss Tina píše:![]()
ja pouzivam na pradlo tu vanicku a kolikrat ani nestaci
Jo přesně.. Taky jsem v tom létě tahala prádlo
![]()
Asi do 8m jsme koupali v obyvaku v kybliku shantala a pak jsme koupili vetsi shnuggle a tu mame v sprchaci
Koupala jsem ve schnuggle na přebalovací komodě. Potom na nástavci ve vaně, kam jsme potom dali i vaničku. Žádné ohýbání do vany.
Na podlozce ve vane nebo pak v koupacim kybliku. Ten byl super.
Ale nekoupala jsrm denne, takze ohybani se dalo.
Ve vaničce nebo koupacim kyslíku ve vaně. Přes vanu jsem měla položenou prebalovaci podložku, tak jsem miminko rovnou i ususila, namazala a oblékla v koupelně. Koupu 2-3× týdně a žádná hrůza na zada to není. Kleknu si k vaně, tak se ani moc neohybam.
Ve vanicce ve vaně s lehátkem a pozdeji bez lehátka jen ve vaně