Kde koupete miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
695
29.11.20 14:33

Měla jsem taky vaničku schnugle, malý ji miloval. Využil ji tak do roka určitě a teď čeká na druhého. Tahle vanička je celkem malá, takže já koupala v kuchyni na stole, kde jsem měla už hezky nachystaný i ručník, měkkou podložku, olej a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.11.20 15:02

Nejdriv v umyvadle, pak na klasickem starem lehatku sprchovala ve vane, kdyz pak bylo mimino „kompaktni“ - kolem 8.m, tak normalne ve vane na brise i se sourozencem/sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
29.11.20 15:11

V kýbli na prádlo.

Máme třetí dítě, předchozí zažili postupně tři vaničky… Teď už jsme se jen shodli, že investice do košíku na prádlo má dlouhodobě hlubší smysl než vanička :D

Důležitější i přijde dobré lehátko do vody, ulehčí to život a umožní splavnější přesun do vany.

• Citovat
  • Upravit
13766
29.11.20 16:02

Koupala jsem v kyblíku na židli v obýváku. Koupelnu máme malou a do vany jsem se nechtěla ohýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.11.20 16:03

My koupeme ve vaničce v obyváku u topení, koupelnu máme malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.11.20 16:23

@P4ja mohu poproit o doporučení nějakého nástavce? Taky právě řeším záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.11.20 16:38
@Mimi1985 píše:
@P4ja mohu poproit o doporučení nějakého nástavce? Taky právě řeším záda.
Šikovný chlap, který ti stluče pár latiček podle rozměrů vany nebo kbelíku. Nejlépe tak, aby se vešel i přebalovací pult. Ale na schnuggle mají originální podstavec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
29.11.20 16:39

Ve vanicce v koupelně, ale páč mě bolí záda (koho ne), tak jsme pořídili držák (stojan) na vaničku (obojí CAM). Ve srovnání s vaničkou to nebylo nejlevnejsi, ale užili jsme to maximálně. Obě dcery jsem v tom koupala dokud neuměly sedět a pak šly do velké vany s protiskluzovou podložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.20 16:39

Ve vanice. Mela jsem ji postavenou na prknech pres vanu, abych se nemusela ohybat.
Sedici dite pak uz ve velke vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
29.11.20 19:25

Prvního syna ve vaničce v kuchyni na dvou židlích, abych se nemusela ohýbat. Druhorozenou ve vaničce položené ve spechovem koutu, máme walk in, krásné se tam vejde. Měla jsem pujceny i koupací kyblík, ale vůbec mi to nešlo a miminu se to taky nelíbilo. Mladší jsem za první 4 měsíce koupala asi tak 4×, neměla to ráda, tak jsme jen otírali žínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
29.11.20 19:26

Ve vaničce, kterou jsem měla na kuchyňské lince, máme velkou, bylo to ideální. Když už se uměl postavit, tak 8m, tak jsme museli přejít do vany, protože z vaničky chtěl vylézt a jen v ní stál, tak to sem ho radši sprchla ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
29.11.20 20:10

Tatínek si ji bere do velké vany, chvíli s ní cvičí a já ji pak jdu mydlit, nakonec ji odnesu v ručníku. Když je nutná sprcha, tatínek drží nad vanou a já sprchuju a mydlim :D Je to fajn večerní relax před spaním. Kdyby nebyla možnost spolupráce, volila bych vaničku shnuggle, to je takový polokyblík. Vanička klasická tu není kam dát a do vany se ohýbat v 1 člověku bych nechtěla skrz záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
29.11.20 21:11

Ve vaničce, koupila jsem v ikee stoleček cca za 199Kč a ten dávám vedle vany a na něj vaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
29.11.20 21:14

@Mimi1985 prvorozenýho jsem koupala v ložnici v kyblíku a druhorozeného v koupelně v kyblíku a od cca 4 měsíců klidně i ve vaně se starším bráchou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
30.11.20 11:54

Koupeme ve Shnuggle, nejdřív v té menší a v roce jsme koupili tu větší a máme ji ve sprcháči - když oschne, dáváme ji na skříň. Za mě je to super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí