Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky prosim vás nenapadá vás proč malej 6m otevírá pusinku jako kapr (i se zvukem) a volá mama když u něj nejsu… když snim sem jen otevírá pusinku zkousela jsem mu dát prso tak si trochu dal pak presnidavku taky si dal…pak to nedělal pak dostal večeři zapil to mlikem a u uspavani zas začal dělat „kaprika“ nevíte proč??? Nebo co to znamená??? Hlad to asi nebude ne??? Dekuji:)
Mne to delala dcera v porodnici (otevirani pusy), dostala dudlik a byla spokojena. ![]()
@Netflix píše:
Ahoj maminky prosim vás nenapadá vás proč malej 6m otevírá pusinku jako kapr (i se zvukem) a volá mama když u něj nejsu… když snim sem jen otevírá pusinku zkousela jsem mu dát prso tak si trochu dal pak presnidavku taky si dal…pak to nedělal pak dostal večeři zapil to mlikem a u uspavani zas začal dělat „kaprika“ nevíte proč??? Nebo co to znamená??? Hlad to asi nebude ne??? Dekuji:)
Nechce do vany? ![]()
@canaglia píše:
Nechce do vany?
Taky mě napadlo, jestli si nechce zaplavat… 🐟
@Netflix píše:
Je fakt že my dudel nemame nechtěl ho…
Kdy ho nechtěl?
To dělal náš syn normálně. Je to v pořádku. Asi chce dudlík nebo maminku na napití.
@Netflix píše:
Náš chce když toto dělá mléko odemne. Značí tím hlad
Chce sát. To je celkem normální. Nemusí to nutně znamenat hlad, miminka se kojením i uklidňují.
Není otec vodník? A vyvrhla jsi jej normálně, nebo se narodilo jako jikra? Nestrkala sis dovnitř rybu?
Je to normální. Miminka to občas dělají.)) Může mít hlad, chtít dudlík…
@Frei2 píše:
Není otec vodník? A vyvrhla jsi jej normálně, nebo se narodilo jako jikra? Nestrkala sis dovnitř rybu?
Na takové detinske komentáře nebudu ani reagovat…
@Jiřka300 píše:
Je to normální. Miminka to občas dělají.)) Může mít hlad, chtít dudlík…
Děkuji za normální odpověď
@Kassy ale když mu dám prso tak nechce jen chvilku…zkusim ten dudel a uvidime