Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Autoservisy často prodávají auta svých zákazníků (či zprostředkovávají prodej). V případě důvěryhodného servisu je tak často k autu dostupná ověřená servisní minulost.
@Lentilkaa2 co prodávaš? ![]()
Taky sháním auto, koukám na soukromý prodej hlavně.
Shanime aktualne auto a docela me prekvapily ceny. Potrebujeme 4×4, vetsinou dovoz odnekud, takze maji divnou historii. Kdyz jsme nasli auto koupene a servisovane v CR po prvnim majiteli, tak cena 10 let stareho auta je temer polovina ceny noveho, coz mi prijde absurdni. Ale asi to fakt za ty penize nekdo kupuje. Nakonec si myslime, ze priplatime a koupime nove. Omlouvam se za anonym, pisu o penezich…
Ja mam treba zkusenost, ze autobazary v praze maji strasne nadsazeny ceny. My nakonec jeli az do MS kraje, auto v mnohem lepsim stavu a novejsi bylo levnejsi o padesat tisic. My tam teda mame rodinu, takze to auto nejdriv zkoukli oni, ale ten cenovy rozdil me dostal. A rozhodne bych nebrala v Ackach, to jsou zlodeji
@AdaNaty do bazaru bych už nešla s tím, že člověk prostě neví..když už tak od někoho koho znám a vím, že se o auto staral atd. Jinak auto mám nové ze škodovky a svatej klid ![]()
@Petra Z Škoda octavia combi 1.8 TSI (benzin) r. v. 2010. Bílá (nejbezpečnější barva), pravidelný servis v autorizovaném servisu Škoda (servisní knížka). 111 000 km najeto. Moc pěkná, čistá. Vejde se do ní fakt všechno, hezky se řídí, bezpečný vůz. Má isofixy, sportovní sedačky atd. ![]()
@AdaNaty Ačka a Esa to nejhorší.. mmchdm, vždy kupuju auto od majitele, přes bazar je to zbytečně drahé.
Nechtěli jsme v žádným případě z bazaru. Na netu většinou zůstanou pouze ta auta, která jsou bud drahá nebo přebraná. Nakonec jsme si nechali dovést auto z Německa přímo před barák a jsme spokojení, hlavně cenově ![]()
@Annci to já mám přítele. není vyučený, ale auta spravuje a rozumí jim.vzdy mi spravoval on.
spíš mi jde o skryté vady.ale ty asi nenajde nikdo ze?
Dobrý den, není tu někdo kdo nakoupil auto v Esa? Potřebovala bych se zeptat na něco k dokumentům, které jste u koupi auta podepsali. Zakladatelce doporučuji vyhnout se mu velkým obloukem, více můžu napsat soukromě. A všem doporučuji, aby si vážně četli vše, co podepisují, a nenechali se do ničeho tlačit, ani před zavíračkou nebo něco podobného. Nevěřili byste, co vše pak dva vysokoškolsky vzdělaní lidé mohou podepsat.