Kde koupit auto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
20.6.17 21:10

Kde koupit auto?

Potřebuji se poradit. shanim nové auto. představu bych měla, ale nevím do jakého bazaru jít. Máte někdo zkušenosti s Acka auta? nebo jaký? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.6.17 21:17

S bazary mám zkušenost asi takovou, že jsem naposledy raději koupila auto fungl nove.

• Citovat
  • Upravit
66
20.6.17 21:22

Ve velkych bazarech nebrat jsou to podvodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.17 21:27

AAA - tak hrozná zkušenost, že už nikdy! Opravdu neee.

• Citovat
  • Upravit
37119
20.6.17 21:39

Acka nebrat, prodavaj sunky a vydavaj je za top stav… mi brali auto z bazaru v nemecku, za pul ceny co tady a v dobrym stavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
20.6.17 21:42

Možná lepsi najit nějakého soukromého prodejce… Ze zkusenosti me i osob v okolí se bazarum spise vyhnout ???? Nabídka je treba na sbazar nebo bazos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
20.6.17 21:45

Do bazaru bych šla jedině v případě, že by mě doprovodil nějaký známý, co je automechanik. Jinak riskuješ prakticky vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.6.17 21:50

My kupujeme jedine z Nemecka. V ceskem autobazaru bych si nekoupila uz nikdy. Nyni prodavam opravdu fajnovku, rucim za jeji stav, servisovane v autorizovanem servisu. To se o autech v nazaru neda temer rict. Hodne lidi tam dava auta, co maji nejake problemy a nechteji mit pak opletacky s kupujicim. Takhle to riziko prebira autobazar.

Za mne tedy autobazar ne. Nejlepe od privatni osoby, pres zname, nebo do Nemecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
20.6.17 21:51
@AdaNaty píše:
Potřebuji se poradit. shanim nové auto. představu bych měla, ale nevím do jakého bazaru jít. Máte někdo zkušenosti s Acka auta? nebo jaký? diky

Udělali jsme zkušenost, která nás stála několik stovek tisíc, od té doby už jen nové auto. žádná áčka, Esa nebo podobní šmejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
20.6.17 22:19

V bazarech se prodávají nová auta? ;) My tak dlouho sháněli ojeté, až jsme si koupili nové :* Ty šunky, co nám nabízeli v AAA, to byl výsměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
20.6.17 23:13
@AdaNaty píše:
Potřebuji se poradit. shanim nové auto. představu bych měla, ale nevím do jakého bazaru jít. Máte někdo zkušenosti s Acka auta? nebo jaký? diky

Ideálně dovézt z Německa, jsou na to i firmy, ale levnější a jistější to máš pokud si to zařídíš sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
21.6.17 03:32

Hledejte klidně na internetu, ale kupte u soukromníka :palec: Mám pár známých v bazarech aut a tam bych rozhodně nekupovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.6.17 03:52

Děkuji. no spíš asi od někoho koupím. na nové bohužel nemám!!shanim do 100tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
21.6.17 05:34

Autoservisy často prodávají auta svých zákazníků (či zprostředkovávají prodej). V případě důvěryhodného servisu je tak často k autu dostupná ověřená servisní minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
21.6.17 06:18

@Lentilkaa2 co prodávaš? :mrgreen:
Taky sháním auto, koukám na soukromý prodej hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák