Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potřebuji se poradit. shanim nové auto. představu bych měla, ale nevím do jakého bazaru jít. Máte někdo zkušenosti s Acka auta? nebo jaký? diky
S bazary mám zkušenost asi takovou, že jsem naposledy raději koupila auto fungl nove.
Acka nebrat, prodavaj sunky a vydavaj je za top stav… mi brali auto z bazaru v nemecku, za pul ceny co tady a v dobrym stavu ![]()
Možná lepsi najit nějakého soukromého prodejce… Ze zkusenosti me i osob v okolí se bazarum spise vyhnout ???? Nabídka je treba na sbazar nebo bazos…
Do bazaru bych šla jedině v případě, že by mě doprovodil nějaký známý, co je automechanik. Jinak riskuješ prakticky vždy.
My kupujeme jedine z Nemecka. V ceskem autobazaru bych si nekoupila uz nikdy. Nyni prodavam opravdu fajnovku, rucim za jeji stav, servisovane v autorizovanem servisu. To se o autech v nazaru neda temer rict. Hodne lidi tam dava auta, co maji nejake problemy a nechteji mit pak opletacky s kupujicim. Takhle to riziko prebira autobazar.
Za mne tedy autobazar ne. Nejlepe od privatni osoby, pres zname, nebo do Nemecka.
@AdaNaty píše:
Potřebuji se poradit. shanim nové auto. představu bych měla, ale nevím do jakého bazaru jít. Máte někdo zkušenosti s Acka auta? nebo jaký? diky
Udělali jsme zkušenost, která nás stála několik stovek tisíc, od té doby už jen nové auto. žádná áčka, Esa nebo podobní šmejdi.
V bazarech se prodávají nová auta?
My tak dlouho sháněli ojeté, až jsme si koupili nové
Ty šunky, co nám nabízeli v AAA, to byl výsměch.
@AdaNaty píše:
Ideálně dovézt z Německa, jsou na to i firmy, ale levnější a jistější to máš pokud si to zařídíš sama ![]()
Hledejte klidně na internetu, ale kupte u soukromníka
Mám pár známých v bazarech aut a tam bych rozhodně nekupovala!
Děkuji. no spíš asi od někoho koupím. na nové bohužel nemám!!shanim do 100tis.
Autoservisy často prodávají auta svých zákazníků (či zprostředkovávají prodej). V případě důvěryhodného servisu je tak často k autu dostupná ověřená servisní minulost.
@Lentilkaa2 co prodávaš? ![]()
Taky sháním auto, koukám na soukromý prodej hlavně.