Jak se tomu říká?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
12.6.17 19:19

Jak se tomu říká?

Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se jmenuje toto viz fotka. Já už prostě nevím jak to zadat do googlu. Potřebuju koupit nové, dává se to do stolu na slunečník. :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4798
12.6.17 19:27

Nějaké kotvení? PRůchodka do stolu ke slunečníku? Netuším jak jinak to zkusit nazvat.. Napsat či zavolat tam kde to bylo koupeno a zkusit jak se říká rukama nohama popsata nechat si pomoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.6.17 19:31

No to nevím kde se to koupilo je to asi 30let staré :think: už fakt nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
12.6.17 19:36

@N.bříško tak o to hůř, to se dnes asi stejný kus už koupit nedá. Zašla bych třeba někam do obchodu se zahradníma věcma a poohlédla se tam, případně zkusila najít někoho, kdo tomu rozumí a najít něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.6.17 20:00

@Trinetka zašla bych do nějakého obchodu se zahradním zbožím, nebo dala na internet - obchod na zahradní techniku dotaz - poslat na email, co to může být a jaká je alternativa tohoto výrobku, pravděpodobně už se to vyrábět nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.6.17 20:37

@N.bříško Tak jsem zkusila napsat průchodka na stůl na slunečník a vyhodilo mi to spoustu odkazů, nevypadá to úplně stejně, ale mohlo by to být použitelné :) Jinak to ve velkém nachází průchodky pro kabeláž, tak když to nebude sedět, můžete se podívat, jestli by se to nedalo třeba nahradit tím…

https://www.pekny-nabytek.cz/…ytka-na-stul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.6.17 21:05

Kdybyste to někdo měl, jakoukoliv barvu i klidně opotřebený, koupím hned od Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...