Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se jmenuje toto viz fotka. Já už prostě nevím jak to zadat do googlu. Potřebuju koupit nové, dává se to do stolu na slunečník.
![]()
Nějaké kotvení? PRůchodka do stolu ke slunečníku? Netuším jak jinak to zkusit nazvat.. Napsat či zavolat tam kde to bylo koupeno a zkusit jak se říká rukama nohama popsata nechat si pomoci ![]()
No to nevím kde se to koupilo je to asi 30let staré
už fakt nevíme
@N.bříško tak o to hůř, to se dnes asi stejný kus už koupit nedá. Zašla bych třeba někam do obchodu se zahradníma věcma a poohlédla se tam, případně zkusila najít někoho, kdo tomu rozumí a najít něco podobného.
@Trinetka zašla bych do nějakého obchodu se zahradním zbožím, nebo dala na internet - obchod na zahradní techniku dotaz - poslat na email, co to může být a jaká je alternativa tohoto výrobku, pravděpodobně už se to vyrábět nebude ![]()
@N.bříško Tak jsem zkusila napsat průchodka na stůl na slunečník a vyhodilo mi to spoustu odkazů, nevypadá to úplně stejně, ale mohlo by to být použitelné
Jinak to ve velkém nachází průchodky pro kabeláž, tak když to nebude sedět, můžete se podívat, jestli by se to nedalo třeba nahradit tím…
Kdybyste to někdo měl, jakoukoliv barvu i klidně opotřebený, koupím hned od Vás