Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, můžete mi prosim dat typ na mycku do male kuchyně? Ktera značka je osvědčená? Diky moc za typ.
My máme tuhle jsem s ní hodně spokojená, zvlášť s ohledem na cenu. Na druhou stranu už se asi nedá sehnat a náhrady nevím jestli budou lepší, zaslechla jsem, že Whirpool už není to co býval ![]()
Mám normální myčku 45 cm. Mám zrovna Baumatic, ale myslím, že je i spoustu jiných dobrých značek.
Měli jsme Electrolux 45cm. Teď máme už větší, Whirlpoolku, ale je poruchová
Možná je to zrovna jen vadný kus, kdo ví…
No, myček nádobí ti tu každej napíše dle sebe, nicméně jedna rada za mě - pokud je to aspoň trochu možný, kup si std šířku 60 - pokud nejsi 60 letá důchodkyně, která bude mít problém zaplnit i tu užší…
No 60 za mě nedoporučuje do malé pidi kuchyně, ale mám dobré zkušenosti za značkou AEG a Gorenje (snad to píšu správně) ![]()
@tumpach píše:
No 60 za mě nedoporučuje do malé pidi kuchyně, ale mám dobré zkušenosti za značkou AEG a Gorenje (snad to píšu správně)
Tak je pidi kuchyň a pidi kuchyň ![]()
Tak když se zakladatelka ptá na malou myčku, tak asi se jí do kuchyně ta 60ka nevejde. ![]()
Mmch. my jsme myčku 45cm používali nějakou dobu pro rodinu o čtyřech lidech a kapacitně stačila. Akorát třeba o víkendech běžela 2× denně. Ale to někdy teď i ta velká… ![]()
I já mám malou kuchyň, ale myčku tam mám 60tku. Když jsme bydleli v podnájmu, byla tam 45 a bylo to na nic, strašně malá…Takže pokud je to možné, doporučila bych zkusit tam dát tu 60tku.
Já mám 45cm a stačí nám to pro tříčlennou rodinu normálně, jede 1× denně. Větší by se mi sem nevešla, jsem ráda za tu malou, nesnáším mytí nádobí.
@Nowuka2 píše:
No, myček nádobí ti tu každej napíše dle sebe, nicméně jedna rada za mě - pokud je to aspoň trochu možný, kup si std šířku 60 - pokud nejsi 60 letá důchodkyně, která bude mít problém zaplnit i tu užší…
Heleď, my jsme 2 a u 60tky bychom věčně myli na poloviční program, tohle se fakt takhle nedá říct ![]()
@Nimie píše:
Heleď, my jsme 2 a u 60tky bychom věčně myli na poloviční program, tohle se fakt takhle nedá říct
No my i když byli jenom 2, tak jsem myla denně, teď ve 3, když fakt ob den vařím, peču, tak i 2× denně
jako je mi jasný že pokud ženská vaří pohodlně jenom o víkendech, přes týden se stravuje v práci, chlap taky, děcko v ústavu, tak ta myčka není potřeba možná ani vůbec ![]()
@Nowuka2 píše:
No my i když byli jenom 2, tak jsem myla denně, teď ve 3, když fakt ob den vařím, peču, tak i 2× dennějako je mi jasný že pokud ženská vaří pohodlně jenom o víkendech, přes týden se stravuje v práci, chlap taky, děcko v ústavu, tak ta myčka není potřeba možná ani vůbec
Což o to, to my myjem 1 - 2× denně (oběd i večeři máme většinou oba doma), ale tu 60tku bychom třeba ani za ten den nemuseli naplnit.