Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci sestře pořídit přívěsek na náramek k narozeninám a zajímá mě, kde se dá sehnat? Jde objednat přes internet, nebo musím osobne primo do obchodu?
Děkuji za informace
@Zuzka92 píše:
Ahoj, chci sestře pořídit přívěsek na náramek k narozeninám a zajímá mě, kde se dá sehnat? Jde objednat přes internet, nebo musím osobne primo do obchodu?
Děkuji za informace
Jenom osobně v kamenném obchodě, Pandora e-shop nevede.
Na webu si můžeš vyhledat nabídku, co asi a za kolik, a pak šupky dupky do krámu.
Ať se sestře líbí! ![]()
Pandora ma i aplikaci do smartphonu. Je docela fajn tam neco predvybrat a udelat si nejakou predstavu, v prodejne maji privesku asi 900.
@BloomingGorgeous píše:
Pandora ma i aplikaci do smartphonu. Je docela fajn tam neco predvybrat a udelat si nejakou predstavu, v prodejne maji privesku asi 900.
Spíš udělat si představu a pak beze spěchu vybrat v obchodě.
Mně krátkozraký manžel, který „přesně věděl, co chce“ - po nastudování z aplikace - na Vánoce věnoval korálek s maličkým srdíčkem a filigránovým nápisem „sister“.
Myslela jsem, že mě šlehne a letěli jsme to vyměnit - navíc jak dárek kupoval v předstihu, podle účtenky už by nám ho ani nemuseli vzít.
![]()
Naštěstí prodavačky byly skvělé, povídaly, že „sester“ je stálý nedostatek, zatímco čehokoli neutrálního přehršel a já si polepšila krásnějším klipem asi o 500 dražším - jako odškodné.
Smíchy řvala celá fronta.
![]()
Takže opatrně a pečlivě číst případné nápisy. ![]()
@Zuzka92 já si na netu vždy zapíši čísla a na místě vyberu. kolikrát pak na živo to neni takové nebo naopak něco co jsem si říkala že nic moc na živo bylo mnohem hezčí
@sirikit
chudák
manžel mě dal katalog že si mam zakroužkovat co se mě líbí at prý může vybírat ![]()
Pandora sperky mam ale zacina me stvat ze je nosi VSICHNI od urednice na poste pres babu v metru po prodavacku v lidlu. Zacinam na pandoru byt alergicka
Pandoru mám, ale nenosím jí, vadí mě, jak je vše velké, štěrchá to, nedá se s tím nic dělat. A hlavně
neumím si jí sama zapnout
@DanielaD píše:
Pandoru mám, ale nenosím jí, vadí mě, jak je vše velké, štěrchá to, nedá se s tím nic dělat. A hlavněneumím si jí sama zapnout
@sirikit
já to neumím zapnout
potřebuji sluhu. Zhubla jsem, tak mě to lítá na ruce, vyměnit základní řetízek nejde a zkrátit také ne. Už to nechci ani vidět ![]()
Také jsem dostala přívěšek - moje máma
ale ne od dětí, ty jsou ještě moc malé
@DanielaD Já právě obě základní lanka dostala shodou okolností nezávisle na sobě od různých lidí ke kulatinám před skoro dvěma lety a radost jsem měla velikou, protože se mi ty šperky docela jednoduše líbí.
Straka, no.
![]()
Pár korálků bylo na každém už od původních dárců a teď to má rodina a kamarádi aspoň jednoduché, když nevědí, co mi dát. Vyhlásila jsem, že základní barvy stříbrná + modrá, ten vánoční za „sestru“ jsem si vybrala bílé smaltované kytičky a když tak teď uvažuju, možná by to na každé lanko chtělo na zpestření po jednom červeném…?
![]()
Jdu počítat… celkem 12 přívěsků + na obou zámečky.
Ještě se něco vejde, ale nechci mít přeplněno.
S tou délkou - taky mám jeden delší, kámoš neodhadl šířku zápěstí, takže většinou nosím jeden přehozený (křížem) přes druhý a vypadá to fajn. Což s jedním logicky nevymyslíš.
Zkusit prodat?
https://www.sofia.sk/. Tohle je oficiální e-shop Pandory. Posílají do ČR. Všechno přijde s certifikátem. Obvykle do 24 h od objednání pokud se objedá dopoledne. Vyzkoušeno několikrát.
Je uvedený na ofigo stránkách Pandory.
Dobrý den, je tu někdo ochotný nováčka v Pandoře trošku zasvětit? ![]()
Přítel mi koupil Pandora náramek s posuvným zapínáním. Chtěla bych se zeptat, koukala jsem na internet na korálky a našla jsem mezi nimi i různé klipy, rozdělovače a řetízky mohl by jste mi prosím někdo vysvětlit na co to je?
A ještě jeden dotaz povoluje se někomu z vás s tímhle typem náramků to zapínání? ![]()
Zdravím, chci se zeptat nemá prosím někdo účtenku k tomuto komponentu?( viz. Obrázek) Byl to dárek k Vánocům před rokem a přítel účtenku vyhodil a bez ní mi to neopraví
zkoušela jsem to i ve zlatnictví a taky bez úspěchu
už nevím co mám dělat.. štve mě to.. Děkuji za odpovědi ![]()
@MarieBart ahoj, koukám že ty máš typ bez závitu na náramku. Klipy složí k rozdělení těch korálků, které tam máš. Šroubuji se na ty závity. Jenomže ty nemáš. Pro tento typ náramku je zase klip který se našroubuje, ale drží pomocí takové gumičky. Dále je taky možné koupit ten bezpečnostní přívěsek. Ten zabraňuje ztrátě náramku při rozepnutí ![]()