Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Denisacka píše:
Dobrý den maminky, zajima mne kdyz si zalozim makro katru tak na karte bude me jmeno jako hlavni drzitel. A kdyz zalozim kartu i memu priteli jako dalsiho drzitele bude na karte me jmeno nebo jeho jmeno? Dekuji
mám tam tuším své a muže
@Denisacka na karte budou obe jmena, toho na ci ico je karta vedena a pod tim drzitele karty. Pripadne nahore firma a dole drzitel karty
Myslím že na tvé kartě bude jen tvoje jméno a na druhé kartě bude tvé jméno a jméno druhého držitele. Nevím proč se ptáš, ale je to uplně jedno jaké jméno tam je, na tu kartu může chodit kdokoli nakupovat, nikdo to nekontroluje. Já mám firemní kartu a okopírovanou v telefonu ji má dalších 5 lidí a všichni na ni chodí nakupovat.
@Denisacka každý má své jméno. A to i přesto, ze to mám na opravdu velkou firmu.
@Šťastná.máma.4 píše:
@Denisacka každý má své jméno. A to i přesto, ze to mám na opravdu velkou firmu.
Já to mám taky na svoji firmu, relativně velkou, ale mám tam pouze název firmy, jméno tedy ne.
@Šťastná.máma.4 píše:
@Big boss třeba to nějak změnili, já ji mám cca 5 let…
Je to možný, já ji mám 2 roky
Já mám na své jen své jméno a na druhé je mé jméno a jméno toho držitele
Dobrý den maminky, zajima mne kdyz si zalozim makro katru tak na karte bude me jmeno jako hlavni drzitel. A kdyz zalozim kartu i memu priteli jako dalsiho drzitele bude na karte me jmeno nebo jeho jmeno? Dekuji