Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jak už název napovídá ![]()
Viděla jsem zatím jen v Tescu prošlou ve slevě a z netu se mi nevyplatí objednávat na zkoušku.
Díky
@dani24687 já objednávám jen z netu, ale slyšela jsem, že by měla končit, tak proto je třeba na Feedo vyprodávají.
@eseta píše:
@dani24687 já objednávám jen z netu, ale slyšela jsem, že by měla končit, tak proto je třeba na Feedo vyprodávají.
a asi už i vyprodali
opravdu to víc zasytilo?
Omlouvam se zakladatelce, trosku se vetru
@eseta mam doma tu bebu ale ještě jsem ji neotevřela protoze se bojim, ze to bude moc huste a neprojde to pres dudlik. Pouzivam avent flasky, muzu se zeptat cim krmite aby to teklo a jak moc je to huste?
@dani24687
jo a jinak ja mam zasobu z feeda, takze neporadim, kde sehnat ![]()
@Deninina píše:
@dani24687jo a jinak ja mam zasobu z feeda, takze neporadim, kde sehnat
kdyby cokoliv, tak víš, kdo shání
![]()
Je to drobet hustší, než klasické UM. Něco jako řidší kaše, jsou v tom i takové ty,,cucky,, jako v kaši. Dávám jí to do flašky od Aventu, ale je pravda, že jí manžel prodiravěl trochu víc tu dírku, jelikož když jí hlídal, tak se mu zdálo, že to teče málo. Dostává jí už cca měsíc, i když je to dvojka, ale může se dát od 6ti kil a ty měla. Do té doby jsem kojila v noci co hodinu.
Teď nakrmím cca v 7 a vydrží do 4, někdy i celou noc. Možná, že kdyby vypila tolik co správně má, tak by celou noc vydržela pořád, ale ona nedá víc jak 150ml ani mlíka ani klasického UM.