Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer, chci poprosit o radu. Dcera má hodně oblečení zděděného a typicky jsou to trička s krátkým rukávem a kalhoty, ovšem obojí se vzory nebo obrázky. Aby nevypadala jako z cirkusu, snažím se jí to kombinovat s něcím jednobarevným - doteď mě zachraňují čistě bílá body z Tesca, ale už budu potřebovat větší velikost než 92.
Poradíte mi, kde se dají nakoupit kvalitní hezká obyčejná jednobarevná trička (hlavně s dlouhým rukávem, a aspoň třeba bílá, když už ne v jiných barvách) ve velikosti 98 a víc?
Počítám, že zkušenost budou mít hlavně maminky, které dětem oblečky zdobí malováním nebo jinými technikami, ale ocením i tipy od kohokoli jiného.
Předem díky za rady ![]()
@Slečna Ferka taky kupuju v C&A a v Kika, tam maji jednobarevne s dlouhym rukavem od 50kc. Kupuji na kluka, ale doufam, ze maji i na holky.
Ahoj, já si objednávám občas trička z této adresy http://www.lambeste-textil.cz ale nevím jestli mají i tak malá ale od té 128 určitě, jinak jsou to opravdu kvalitní trička, moje mamka dělá ve zdravotnictví, tak si vždy objedná modrá a bílá i pro kolegyně…a opravdu super! ![]()
@LUCIPERKA-ddub Díky za tip, to vypadá dobře, i když jsou dražší
Kdybych nepochodila v KIK nebo C&A, tak do nich jdu ![]()
Byla jsem v Kik a tam mají velký výběr barev jak s krátkým tak s dlouhým. Tak to zkus tam
Tak v KIK se mnou vyběhli, a i na netu co jsem koukala mají jednobarevná až od 104 (a teda v Michli neměli podle letmého pohledu jednobarevné ani ty větší). Ach jo, tak holt někdy do céáčka… a jinak net.
Jo a @momi33: na stránkách týhle značky jsem našla jen reklamní trička a obrvelikosti, tak nevím…
@Slečna Ferka píše:
Tak v KIK se mnou vyběhli, a i na netu co jsem koukala mají jednobarevná až od 104 (a teda v Michli neměli podle letmého pohledu jednobarevné ani ty větší). Ach jo, tak holt někdy do céáčka… a jinak net.Jo a @momi33: na stránkách týhle značky jsem našla jen reklamní trička a obrvelikosti, tak nevím…
já tedy kupuju trička Adler nová od prodávajících na MMB, a s velikostma nemám problém ![]()
I v Lindexu, HMku, všude mají basic řady s jednobarevnými tričky.