Kde koupit postel 200 x 200 - Praha?

3502
29.10.13 14:09

Postel 200 x 200 Praha

Ahoj holky,
sháníme novou postel rozměru 200×200, chtěli bychom, aby byla kvalitní, ale cenově dostupná. Poradíte kam v Praze zajít? Včera jsme byli v Ikei a tam jsem ani postele toho rozměru neviděla.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ve-ru
29.10.13 14:15

@Sofie2013 To je postel atypických rozměrů, pochybuji, že ji někde budou mít. Spíše zkus obejít menší nábytky, tam by ti mohli vyhovět ;) V řetězcích toto asi neseženeš.

• Citovat
  • Upravit
2591
29.10.13 14:22

@Sofie2013 Sousedi taky takovou scháněli, nikde v obchodech nesehnali, takže dávali dělat u truhláře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
29.10.13 14:45

@Sofie2013 A taky je otázkou, co je pro tebe cenově dostupná? :-)

• Citovat
  • Upravit
3502
29.10.13 14:47

@Ve-ru No počítali jsme tak 12000-15000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
29.10.13 14:50

@Sofie2013 Jenom za postel nebo vč. matrací a roštů? Chcete postel čalouněnou nebo dřevěnou?

• Citovat
  • Upravit
3502
29.10.13 14:54

Spíš dřevěnou, tu cenu počítáme jenom za postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
29.10.13 15:01

@Sofie2013 http://www. domalu. cz/postele-z-masivu/drevena-postel-marco---bukovy-masiv My máme něco takového, a je perfektní. Je to 4cm masivní bukové dřevo - je tvrdé. Borovici nebo smrk nebrat, hned se rozvrže. Myslím, že i cena je ucházející. Nic lepšího asi neseženeš, co se týče dřevěných postelí :think: Vím, že je to risk, kupovat postel z e-shopu, ale můžeš do 14-ti dnů vrátit, bez udání důvodu. ;) Rošty bych doporučila polohovací, jsou komfortnější. Když jsem byla těhotná, využila jsem hodně polohování nohou. A když mám rýmu, zvednu si to pod hlavou a vyspím se. Matrace mívají za dobré ceny zde , tvrdost bych volila asi oboustrannou 2 a 3. Je to takový střed a většině vyhovuje :nevim: Možná je budou prodávat i někde poblíž v nábytku. Mají na stránkách vypsané prodejny, tak mrkni ;-) Tak doufám, že ti to k něčemu bude :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
29.10.13 15:02

@Sofie2013 postel. domalu. cz/postele-z-masivu/drevena-postel-marco---bukovy-masiv My máme něco takového, a je perfektní. Je to 4cm masivní bukové dřevo - je tvrdé. Borovici nebo smrk nebrat, hned se rozvrže. Myslím, že i cena je ucházející. Nic lepšího asi neseženeš, co se týče dřevěných postelí :think: Vím, že je to risk, kupovat postel z e-shopu, ale můžeš do 14-ti dnů vrátit, bez udání důvodu. ;) Rošty bych doporučila polohovací, jsou komfortnější. Když jsem byla těhotná, využila jsem hodně polohování nohou. A když mám rýmu, zvednu si to pod hlavou a vyspím se. Matrace mívají za dobré ceny zde , tvrdost bych volila asi oboustrannou 2 a 3. Je to takový střed a většině vyhovuje :nevim: Možná je budou prodávat i někde poblíž v nábytku. Mají na stránkách vypsané prodejny, tak mrkni ;-) Tak doufám, že ti to k něčemu bude :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3502
29.10.13 15:10

@Ve-ru Díky moc, to vypadá dobře! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
29.10.13 15:12

@Sofie2013 Není zač :kytka: Kdybys něco ještě potřebovala, tak klidně napiš i SZ, v nábytku jsem nějáký čas dělala, tak mám trošku přehled :-)

• Citovat
  • Upravit
7421
29.10.13 21:54

Ahoj,
s postelí moc neporadím, ale matraci na zakázku ti udělají mj. v Purtexu ve Zdibech, což je těsně za Prahou (na severu u staré teplické).
 www.purtex.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
29.10.13 22:03

Matrace dělá na míru většina firem. S příplatkem okolo 10-15%, nebo je vypočítají cenu individuálně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7421
29.10.13 22:34

Jestli se nepletu, tak tihle je dělali bez příplatku - jsou to přími výrobci… Ale možná se to za ty roky, co jsme je kupovali změnilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák