Kde koupit kalhoty - střih bootcut?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
14.8.17 14:24

Kde koupit kalhoty - střih bootcut?

Ahoj holky. Začínám mít trochu problém s kalhoty. Takový ten rovný střih, který se už pár let nosí, mi nesluší a nejraději nosím střih bootcut (prostě dole rozšířené). Problém je v tom, že se snad už takový střih úplně přestal vyrábět. Prolezla jsem snad všechny známé obchody (Orsay, HM, CA, Takko, New yorker apod.) a nikde nic. Pokud si takto střižené kalhoty kupujete, pak prosím o radu kde :nevim:. Přes e-shopy si je objednávat nechci, vždycky mi sednou tak jedny z pěti a vracet je pak zpátky, to už je dneska docela drahá sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
14.8.17 14:30

Dziny nebo kalhoty? Zkus nejaky normalnejsi obchod, u dzin primo Levis treba, kalhoty Mark Spencer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.8.17 14:36

Já jsem takové koupila v KIKu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
14.8.17 14:37

Tchibo občas mívá.

• Citovat
  • Upravit
1638
14.8.17 14:38

Sam 73, nabízí i osobní odběr v blízké prodejně, můžeš vyzkoušet a nemusíš si je koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
14.8.17 14:39

@salia33 Tu a tam je má i Lidl, ale chce to hlídat akce, taky čekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
14.8.17 14:40

Já tě chápu, mně připadá, že krom slimek už se opravdu nic jiného koupit nedá :? Nedávno jsem náhodou ulovila nositelné džíny v Tescu - FF, aspoň je to trochu pružnější a nemusím na svlékání mít asistenta :roll: Co jsem si všimla, sem tam se u nich ještě pár normálních kalhot objeví. Ale nevím, jestli je to pro tebe značka, kterou bereš v úvahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.8.17 14:42

@Michelle_M Mě je značka relativně jedno, hlavně ať se to dá nosit do práce do kanceláře (nemusí být ale echt reprezentativní) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
14.8.17 14:47

V H&M maji i normalni dziny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38777
14.8.17 14:50

Musis kupovat v jinych obchodech nez tady v tech „sekacich“. Neshazuji je, sama tam chodim, ale spis pro trika a ponozky :mrgreen: Tam bohuzel prodavaji zbozi, ktere jinak uz trendy neni. Davy si zadaji slimky, tak prodavaji slimky :roll: Posledni dva roky se vraci prave tady ty rozsirene strihy, ale V HM ani Camaieu je opravdu nenajdes, tam nez to dojde, tak uz budou v mode zase slimky :roll: :mrgreen:. Bootcat mmivaji v Espritu, St. Oliveru treba. Wrangler je taky miva, jit proste do dzinovych obchodu asi spis.
Omlouvam se pokud to zni nejk uztocne, to rozhodne nebyl umysl. Jne, ze me to taky vytaci, slimky nesnasim a ta nabidka me rozciluje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
14.8.17 15:02

Bonprix.. občas si objednám velký balík, vyzkouším a půlku vracím. Zrovna kalhoty mi tam fakt vyhovují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.1.18 16:41

Holky, jsem zoufalá, všechny moje bootcut džíny se pomalu poroučí a já sháním nové. A nikde nic. 8o Všude jen slim, skinny, v nejlepším případě straight. Nemáte tip, kde se aktuálně dají sehnat, ideálně ještě za nějakou normální cenu? Já to fakt nechápu, copak všichni chtějí nosit ty obepnutý? Dneska jsem v C&A viděla skinny džíny ve velikosti 46. 8o A to jsem si tam před rokem koupila fakt dokonalé bootcuty. :(
Předem díky za každý tip. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
17.1.18 16:48

Ahoj, zkus bonprix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
17.1.18 16:48

Bonprix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.1.18 16:49

Bohužel dnes je to hodně o štěstí. Občas je mívají v H&M, tam jsem je kupovala asi před 2 lety naposledy. V poslední době jsem je tam ale neviděla. Letos v létě jsem si nějaké zkoušela v Lindexu, nevím ale, jestli je tam mají i teď.
Já naopak neuspěla v džínových obchodech typu Wrangler apod., tam jsem na ně nenarazila snad nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák