Kde koupit kvalitní postel pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9090
30.3.15 23:40

Kde koupit kvalitní postel pro dítě?

Ráda bych vás holky poprosila o radu, kde koupit kvalitní postel pro dítko? Chceme klasiku 90×200 ale vůbec nevím, kde vybírat, aby byla postel kvalitní ale i za rozumnou cenu.
Dostala jsem tip na MT-nábytek, nabídka se mi moc líbí, už bych si tam i vybrala ale trochu mě zrazují některé recenze na heurece, tak teď vůbec nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
30.3.15 23:48

@Verca1989 my máme klasickou postel z masivu od truhláře za 2000. Syn jí má 4. rokem a my máme letiště od toho samého truhláře už 7 rokem a stále spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
30.3.15 23:49

@Verca1989 Neporadím, ale vetřu se, řeším stejný problém… ideálně bych chtěla bílou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.3.15 00:02

Nedávno jsme kupovali tuto http://www.babynabytek.cz/…l-paul-p273/ pro mladšího syna, ještě v ní nespí, ale prakticky totožnou má starší syn (akorát spodní šuplíky 2 menší místo 1 většího) a jsme s ní spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.3.15 00:03

@Verca1989 My máme teda handmade ze zbytků, ale vybrali bysme i v IKEA. IMHO je na posteli nejdůležitější matrace - a když je postel za pár korun, tak se aspoň nic neděje, když ji dítě pokreslí, vyrýpá atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
31.3.15 00:12

@Samamama děkuju moc za tip, to vypadá taky moc dobře :)

@Slečna Ferka jasně, matrace bude nejdůležitější, u té přemýšlím též nad Ikeou ale uvidíme. Jinak dcera má 3 roky, tak už si celkem nechá vysvětlit, že na postel nebo zeď se nemaluje, tak snad už to tak zůstane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
31.3.15 00:25

@Verca1989 Resim stejny problem. Moc se mi libily postele u MTnabytku, ale podle recenzi to vypada na nekvalitni dovoz z Polska. Spousta prodejcu jsou jen prekupnici, neda se zjistit vyrobce, nemaji kamennou prodejnu na vyzkouseni..ja hledam idealne postel s vysuvnou pristylkou a pod ni jeste supliky na vyuziti prostoru. Pokud nekdo mate tip na fakt kvalitni postel co pujde smontovat (nebuou dirky jinde nez by mely) a nerozpadne se, budu taky rada za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
31.3.15 01:22

Já nedám dopustit na Domestav. Je to dost drahé, ale dřevo a krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
31.3.15 07:15

@Verca1989 dlouho jsem hledala kvalitní postel, která nebude z dřevotřísky, bude pevná, nerozhká se a vydrží do dospělosti. Nakonec jsem našla a fakt jsou skvělé nejen postele, ale i matrace. Je to JMP studio zdravého spaní http://www.loznice.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
31.3.15 08:58

Akorát jsem taky dovybírala a nakonec koupíme tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
31.3.15 12:16

Máme z Domestavu. Sehnala jsem ju ve výprodeji a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák