Znáte stránku Hair-store.cz ?

6391
28.3.15 18:52

Znate tuto stranku Hair-store.cz ?

Ahojky maminky znate tuto stranku? Mate s toutou strankou zkusenosti?
Pred mesicem jsem si zde objednavala culik na skripci.(Vlasy na skripci, prodlouzeni vlasu),dodaci lhuta 10-30 dni, v nedeli minulou mi pani psala ze balik odesle. Spojila jsem se s ni ve ctvrtek a ptala jsem se jak to vypada s moji objednavkou. Odepsala me ze balik odeslala v utery ze nevi kde je problem, ze uz se ji hodnekrat se ji stalo ze jak balik odeslala prisel lidem do 3 dnu. Pokud ho v utery odeslala stale ho doma nemam, je to mozny ze posta se spozdila??Neverim tomu, myslim ze jsem naletela. Jedna pani mi balik odeslala ve ctvrtek a domu me dosel v patek, takze si myslim ze pani je nejspis podvodnice.Nebo nevim..Nikdy jsem nemela problem ze kdyz jsem si neco obejdnala ze by to nedoslo, a nebo ze by to trvalo tak dlouho.
Dekuji za reakce, pokud mate zkusenosti primo z touhle strankou(pani)! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
28.3.15 18:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.3.15 18:58

Vlasy si nekupuju. Proc ti neda cislo baliku? To to posilala obycejne nebo co? To snad nikdo normalni nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 18:58

To nechapu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 18:59
@Run píše:
Vlasy si nekupuju. Proc ti neda cislo baliku? To to posilala obycejne nebo co? To snad nikdo normalni nedela.

Vubec nevim ani jak to poslala. Psala mi ze obycejny balik nema garantovanou dodaci lhutu. Standartne to jsou prej az tri dny. Ale me se to nikdy nestalo, kdyz jsem si objednala pres net, a odeslaly to treba v utery tak posta me to dovezla nebo postacka nasledujici den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 19:04

Nechapu jak ty recenze muzou byt dobre..Aby to nebyla nahodou jina stranka. Treba jich je vic hair store. :x :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 19:08

http://www.fashionhair.eu/…k-na-skripci Tady idtud jsem objednavala. A na fb ma stranku Hair-store.cz pdo timto nazvem se najde na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.3.15 19:19

@Jaja87 tak jestli to posílala jako obyčejný balík, tak ten se nijak dohledat nedá… ale na stránkách má jako možnosti uvedeny Doporučený balíček a Balík do ruky, k oboum by měla mít podací lístek s číslem. Takže podle toho, co sis vybrala za dopravu, po ní chtěj vysvětlení a znovuposlání. Pokud sis zaplatila poslání doporučeného balíku, nemá to co posílat obyčejně. Napsala bych jí, ať to urychleně pošle znovu a pokud nebudu mít balík do tří dnů, obracím se na čoi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 19:27

@Etcetera78 Dobre,a pokud se budu muset obratit na čoi, tak to udelam jak, nikdy jsem to nedelala. Balik jsem si vybrala do ruky mam dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.3.15 19:33
@Jaja87 píše:
@Etcetera78 Dobre,a pokud se budu muset obratit na čoi, tak to udelam jak, nikdy jsem to nedelala. Balik jsem si vybrala do ruky mam dojem.

Hele to nevím :-D Já to nikdy naštěstí nemusela řešit, zatím bych jí to dala jako výhružku, aby se zalekla a poslala zboží. Kdyby to nefungovalo, tak bych se pak pídila, jak konkrétně postupovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 19:41

Ja prave to taky nikdy nedelala, a ani prave nevim kde se pidit.. @Etcetera78

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
28.3.15 20:04

@Jaja87 Pošta má na doručení standardně asi 4 dny (na doporučený balíček, alespoň tak mi to říkali kolem vánoc s tím, že v tom exponovaném období to může trvat i déle, občas se stane, že dojde i druhý den), tak se to možná někde zaseklo, neposlala to do ruky, ale normálně doporučeně… Řešila bych to až v pondělí, ať pošle číslo balíčku a můžeš si to dohledat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
28.3.15 20:15

Uz mi balik postou dosel i za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.3.15 20:46

@badela @Majdula83 Me prave nikdy tak pozde neprisel. Proto to pomali zjistuji co a jak. Pockam do utery, a uvidim co dal.Prej v utery to posilala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
29.3.15 08:37

Balík nikde nepřijde do druhého dne, pokud to není balík do ruky, který je ale dražší, než doporučený. Ty jdou standartně 3-5 pracovních dnů. Obyčejné chcodí podobně. Do druhého dne jdou jen doporučené psaní a to tohle asi nebude, se skřipcem je to vyšší jak 5cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák