Kde koupit pastu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
10.8.05 12:58

Kde koupit pastu?

Ahoj holky, jakou pastu pro malou, jsem se uz ptala, ale vubec ji nemuzu sehnat (malinovy Parexyl, Welledu), poradite? :D

Diky,
Simona&Kristy(13 mesicu dneska) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
10.8.05 13:01

Nejlépe nakoupíš v lékárně. Když nebudou mít v prodejně, rádi ti objednají. V drogeriích to ani nezkoušej, aspoň já mám zkušenost, že tam pasty pro nejmenší nemají.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
10.8.05 13:07

Simono,

Weledu určitě v lékárně, mají velkou - asi 100 ml a taky maličkou - 30 ml, tak zkus tu a uvidíš, jak Vám bude vyhovovat. Karolínce jse¨m nedávno koupila normální pastu (tuším Perličku) a tu odmítá a chce pouze Weledu.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.8.05 14:01

Weledu ještě mívají v bioprodejnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
10.8.05 14:09

Ahojky zubní pastu od Weledy mají i v sortimentu DM drogerky malou i velkou a prý levnější než v lékárně-nevím.
Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.8.05 15:08

Ahoj,
já jsem Parexyl kupovala v lékárně,ale ne vždycky ho měli.
Weledu mají v DM,taky se na ni chystám,jen ten zoubek ještě stále nikde-i když máme asi ještě čas. :)
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.8.05 15:25

Ahoj Simono,

já zatím zoubky naší Niki čistím jen čistou vodou,Niki si spíš s kartáčkem jen hraje.Uvažuju taky o Welede,mají speciální zubní gel pro mrňousky a opíšu,co píšou na letáčku Weledy-
vzhledem k tomu,že děti do 7 le věku většinou pasty polykají,obsahuje tento nepěnivý gel látky příznivé pro trávení.Chrání před vznikem zubního kazu a lze ho používat již od prvního zoubku.

Takže je to jasný,zajdu do DM,tam mají i lepší ceny než v lékárnách a balení 10ml 39.90kč a 50ml 99kč.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.8.05 21:31

Ahoj Simono,
koukám, že jsi z Prahy! Zkus se podívat do centra Nový Smíchov, je tam speciální prodejna se zubními kartáčky a vším co k tomu patří a tam by tu pastu mít mohli! My jsme tam v zimě koupili speciální oboustraný kartáček na zuby a paní prodavačka nám k tomu nějakou miminkovskou pastu nabízela, značku už si bohužel nepamatuju :(
Ten obchod je, pokud jdeš hlavním vchodem od Anděla, tak v pravé chodbě, tuším první patro.
Měj se
Eliška a Jakub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.8.05 21:46

určitě je to nejlepší v lékárně, mívají dost velký výběr značek i příchutí. Jenom pozor, né každé dítě pastu chce. Zajdi do lékárny a uvidíš co ti poradí.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.8.05 22:53

Hm,
tak já jsem z malého města a mám úplně jinou zkušenost:( Ve všech 3 lékárnách měli pouze Elmex pro děti (stál myslím kolem 70 korun:( Takže jsem ho koupila …a až po roce používání zjistila, že je vhodný až pro starší děti :evil: Proč tam tedy píšou "od prvních zoubků … :?
No, zato v obyčejné drogerii (to mě ale napadlo až po tom roce!!) měli asi 6 druhů dětských past, koupila jsem ten Parexyl (za 19 korun :)), ale moc nám nejede :(

Baghira a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
10.8.05 23:10

Baghira, zaujíma má tá Tvoja info o škodlivosti Elmexu pre deti.

Ja totižto z viacerých zdrojov mám info, že je pre deti (aj malinké) najlepšia, používam ju už niekoľko rokov u obidvoch detí, každému doporučujem… Tak aby som nešírila blbosti :-).

Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
10.8.05 23:19

Už som to našla…

http://64.233.183.104/search?…

No, zistila som,,že až takú pohromu nerobíme, ja malému totiž kefku pastou len „straším“, malá dostáva o trošku viac :-).

Rozeta + Bambi 4r + Krištofko 1r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.