Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@abbee zkusím mrknout i tam, dík ![]()
@lukresia u nás jsou fakt bídné ván. trhy.. zkusim mrknout v ově
každopádně ![]()
@-Evka- super ![]()
Nevímn kde to je, já nejsem z Frýdku. Našla jsem to normálne na netu.Neni zač ![]()
Já kupovala v našem místním obchodě s potravinama, není to ale žádný řetězec ani vietnamci. Tak zkusit projít krámky a oddělení čajů..
@katulka3010 píše:
Ja si je delam sa a nemaju chybu.
já se prozatím bojím
jako zkusím, ale napoprvé bych to neriskla dát jako dárek ![]()
@alyses píše:
Nevímn kde to je, já nejsem z Frýdku. Našla jsem to normálne na netu.Neni zač
jo tak.. no každopádně díky. Toto vim, kde je ![]()
Treba upect si doma? segra pece doma svuj vlastni a je mnamozní ![]()
@martina.se píše:
@sophinka1 recept, sím
na tom není co zkazit, vyber dvě kila ovoce, které chceš (teď na zimu třeba švestka, jablko, hruška plus 1 citron..) na jemno pokrájej a hoď na plech, přidej celou skořici, vanilku(nemusí být) a badyán podle chuti. dej zapékat 10 minut 200 st. přidej cca 1 kg cukru a když chceš tak i rum. Pak peč ještě 20 minut. Občas promíchej. Připrav skleničky ještě horké nalej, zavři, obrať dnem vzhůru na 5 minut. HOTOVO
@sophinka1 kurňa, to nezní složitě.. když zvládám zavařit téměř vše, to bych mohla risknout
díky ![]()
Doporučuji čaje NoTea, ty mi chutnají ze všech vyzkoušených nejvíce ![]()
http://pecenecaje.eu/
@martina.se je to naprosto jednoduché ![]()
jo a anazávěr ještě dodám, že se to nemusí pít jenom jako horký čaj, ale i třeba se sodovkou v létě, nebo studenou vodou a ledem jako ledový čaj
@sophinka1 píše:
na tom není co zkazit, vyber dvě kila ovoce, které chceš (teď na zimu třeba švestka, jablko, hruška plus 1 citron..) na jemno pokrájej a hoď na plech, přidej celou skořici, vanilku(nemusí být) a badyán podle chuti. dej zapékat 10 minut 200 st. přidej cca 1 kg cukru a když chceš tak i rum. Pak peč ještě 20 minut. Občas promíchej. Připrav skleničky ještě horké nalej, zavři, obrať dnem vzhůru na 5 minut. HOTOVO
taky bych to skusila ale desi me to kilo cukru…
Taky si ho peču sama…A jím ho i jen tak, když dostanu chuť na sladké…Nebo si ho dávám do bílého jogurtu:)Mňam:)