Kde koupit sexy prádlo

Anonymní
7.12.13 20:36

Kde koupit sexy prádlo

Hezký večer, poraď te mi prosím kde v Praze v obchodě koupit nějaké hezké, sexy prádlo- podprsenka, kalhotky, podvazky s punčochy. Pojedu zítra asi na Zličín a chtěla bych příteli/sobě udělat radost… ale vůbec nevím kam jít nakoupit ;-) Preferuji osobní vyzkoušení před e-shopem. Děkuji za tipy :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.12.13 20:37

V jakémkoliv Erotik city. A to najdeš na každém rohu. :palec: nemají tam jen takové ty „laciné“ kousky, ale i fakt hodně pěkné a luxusní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.13 20:48

Jéé děkuji, to mě nenapadlo :-)

• Citovat
  • Upravit
36544
8.12.13 11:26

Vaclavske namesti - projdes Luxorem do pasaze, projdes pasaz a pak nalevo na rohu je obchod kde maji tanecni obleceni, a doplnky.. a luxusni botky za par kacek :pankac:
Sama jsem tam nakupovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.13 08:45
@Anonymní píše:
Hezký večer, poraď te mi prosím kde v Praze v obchodě koupit nějaké hezké, sexy prádlo- podprsenka, kalhotky, podvazky s punčochy. Pojedu zítra asi na Zličín a chtěla bych příteli/sobě udělat radost… ale vůbec nevím kam jít nakoupit ;-) Preferuji osobní vyzkoušení před e-shopem. Děkuji za tipy :-)

můžete navštívit chinabuye.com,prodává sexy spodní prádlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.4.15 08:50

Dotaz trochu vedle, ale dovedete si představit kombinaci např. krajková černá podprsenka plus světlerůžové bavlněné kalhotky? nebo je to vrchol nevkusu? nemyslím jako sexy prádlo, to je jasný, ale jak moc to vizuelně vadí, no. Mám totiž hodně těchto podprsenek a hodně podobných typů kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.4.15 08:53

A ještě jeden: kde kupujete kalhotky, když jich chcete více, nechcete za ně utratit majlant a nemáte velikost M? Mám tak L, někdy i XL, když chci volnější. A nechci na pupík, ale nižší, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.4.15 10:12

@tasa Záleží, komu by to mělo vadit. Pokud máš partnera déle a nemyslíš to jako „sexy prádlo“ pro spešl večer, tak je to asi dost jedno. Pokud se v tom chceš ukazovat milenci poprvé, asi to není top kombinace, ale chlapům jde o to, co máš pod tím, takže to pravděpodobně projde bez ztráty vzrušení. Takže největší nebezpečí představuje svléknout se do toho před pomlouvačnými kamarádkami. :mrgreen:
A kupuji v Marks&Spencer - buď jednotlivé kusy, ty jsou hezčí, ozdobnější, případně mají balení asi po pěti, těch normálnějších na denní nošení. Velikostí mají nepřeberné množství, i podprsenku tam dokážu koupit, a to mám extrémně úzký obvod a k tomu dost netradičně velké košíčky, s čímž mě všude jinde vysmívají (i v Triumphu mají maximálně jednu v pleťové barvě :poblion: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.4.15 10:21

Myslím, že dneska se dají sexy kousky prakticky v každém obchodě s prádlem. Pokud chceš ale něco vyloženě erotického - polopodprsenku nebo otevřené kalhotky, tak asi opravdu nejlépe Erotic City.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.4.15 10:28

@tasa
Hm, nemyslím, že by to někomu mohlo vadit. Ale dá se to obejít tak, že budeš nosit jen ty kalhotky a jindy zase třeba jen ty podprsenky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.4.15 11:47
@Litta píše:
@tasa Záleží, komu by to mělo vadit. Pokud máš partnera déle a nemyslíš to jako „sexy prádlo“ pro spešl večer, tak je to asi dost jedno. Pokud se v tom chceš ukazovat milenci poprvé, asi to není top kombinace, ale chlapům jde o to, co máš pod tím, takže to pravděpodobně projde bez ztráty vzrušení. Takže největší nebezpečí představuje svléknout se do toho před pomlouvačnými kamarádkami. :mrgreen:
A kupuji v Marks&Spencer - buď jednotlivé kusy, ty jsou hezčí, ozdobnější, případně mají balení asi po pěti, těch normálnějších na denní nošení. Velikostí mají nepřeberné množství, i podprsenku tam dokážu koupit, a to mám extrémně úzký obvod a k tomu dost netradičně velké košíčky, s čímž mě všude jinde vysmívají (i v Triumphu mají maximálně jednu v pleťové barvě :poblion: :lol: ).

tak já nemyslela kvůli partnerovi, ale kvůli sobě. Anebo, když se třeba svlíknu na cvičení do kombinace krajka bavlna, jestli to jde nebo ne.

říkáš velký košíčky a malej obvod? to je super tip, mám to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.4.15 11:47
@E-líza píše:
@tasa
Hm, nemyslím, že by to někomu mohlo vadit. Ale dá se to obejít tak, že budeš nosit jen ty kalhotky a jindy zase třeba jen ty podprsenky. :lol: :lol:
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.4.15 11:52

@tasa Tak kvůli sobě, to se nemusíš ptát na fóru, to vidíš, jestli se ti z toho dělá mdlo, nebo je ti to fukec. :nevim: Já normálně nosím neladící prádlo a žiju. :mrgreen:
A velikost mám někde 65E a někde 70DD, takže to bývá fakt problém, všude je k mání oblíbená 75B. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.4.15 11:54
@Litta píše:
@tasa Tak kvůli sobě, to se nemusíš ptát na fóru, to vidíš, jestli se ti z toho dělá mdlo, nebo je ti to fukec. :nevim: Já normálně nosím neladící prádlo a žiju. :mrgreen:
A velikost mám někde 65E a někde 70DD, takže to bývá fakt problém, všude je k mání oblíbená 75B. :lol:

75B? hm. to by mě zajímalo, proč je všude tolik podprsenek pro malý prsa.
já mám tedy větší obvod než ty, ale i větší prsa. takže problém s podprdama podobnej a taky mě štve, že se mi brzy vytahají raminka, asi je to tíhou velkejch prsou. určitě se tam podívám, i na ty kalhotky.

ladění kalhotky a podprda - mě je jasný, že kvůli sobě se ptát nemusím, ale někdy má člověk blbý nápady, tak se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.4.15 12:02

@tasa Ramínka by se vůbec vytahávat neměla, i bez nich by ti měla podprsenka držet, asi to fakt chce větší košíčky, nebo někdy vyzkoušet užší obvod, jestli by ti nebylo pohodlněji. :nevim: Hodně jsem se v tom hrabala, načetla a nakoukala spoustu návodů a je to celkem věda. :mrgreen: Ale vyplatí se to, je velká úleva mít sedící prádlo. :palec: Dokonce i v tom M&S mají víc typů střihů a každému taky vyhovuje jiný (podpora spíš zespoda, nebo zboku, a tak). Chce to postupně vyzkoušet, sama ještě nevím, co mi vlastně sedí víc, jde i o ramena. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák