Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kdo mi může poradit. Posílala jsem kočárek kurýrní službou, při přepravě došlo k poškození, ihned jsem reklamovala, reklamace přijata, ale!!! středisko které to řešilo přestalo komunikovat, tak jsem se obrátila na středisko, pod které spadám já, to to také přestalo řešit, respektive začalo dělat mrtvého brouka bez komunikace, tak jsem se obrátila na vedoucí, která ale taktéž záhadně oněmněla, na X výzev o tom, že chci alespoň zamítavé stanovisko s důvodem, nic, prostě nic, nekomunikace. Kam se můžu obrátit? Jako škoda byla nemalá a popravdě mě štve, jim to jen tak nechat projít, ale kam se může člověk ještě obrátit? ![]()
Udělala bych to úplně jednoduše, napsala jim či zavolala (nevím jak se s nima dá dostat do kontaktu momentálně). A zahrozila jim tím, že se buď obrátíš na policii nebo celou situaci budeš řešit prostřednictvím TV NOVA. Na tohle oni obvykle slyší.
![]()
Jako to bych i udělala, jenže bez papíru v ruce nemám nic než emaily. Na ty už ale nereagují, když mi ta nadřízená přeposlala komunikaci mezi ní a střediskem, tak bych
![]()
Jo a po telefonu mi řeknou, že mi napíšou
a?? prd, nenapíše nikdo ![]()
@araw áha, tak to je asi jedna z mála firem co k nám nejezdí a neznám je ![]()
Ceska obchodni inspekce - mozna bych jim tim napred pohrozila, nebo suse oznamila, ze jim postupuju veskerou nasi komunikaci. Na vyrizeni reklamace je ze zakona tricet dni od prijeti/zahajeni reklamace - jestli ta lhuta ale jeste neuplynula, komunikovat s tebou nemuzou byt nijak donuceni (myslim kuryrni sluzbu). Ver mi, ze tohle strasak je, protoze coi muze naridit i audit financnim uradem, do toho neleze dobrovolne nikdo i kdyz by mel nakrasne vse v poradku.
@jakkoli píše:
Ceska obchodni inspekce - mozna bych jim tim napred pohrozila, nebo suse oznamila, ze jim postupuju veskerou nasi komunikaci. Na vyrizeni reklamace je ze zakona tricet dni od prijeti/zahajeni reklamace - jestli ta lhuta ale jeste neuplynula, komunikovat s tebou nemuzou byt nijak donuceni (myslim kuryrni sluzbu). Ver mi, ze tohle strasak je, protoze coi muze naridit i audit financnim uradem, do toho neleze dobrovolne nikdo i kdyz by mel nakrasne vse v poradku.
reklamace byla podána 9.10.2013
Tak co jim mám napsat tedy? ![]()
@araw píše:
reklamace byla podána 9.10.2013Tak co jim mám napsat tedy?
Napiš mail (stížnost) na ČOI a do kopie dej adresu reklamačního oddělení fofr nebo tam dej všechny adresy, co najdeš na netu.
@Ale85 píše:
Napiš mail (stížnost) na ČOI a do kopie dej adresu reklamačního oddělení fofr nebo tam dej všechny adresy, co najdeš na netu.
OK
třebas konečně někdo bude komunikovat, ale firma je to prapodivná, napsala jsem i manažerovi a ten ani nenapsal, ať neotravuju ![]()
@geilens píše:
Obratte se primo na Tqm
To jsem udělala. odtamtud mi ta chytrá paní přeposlala svou komunikaci se střediskem a jsem v ní označována jako otravná havěť, která není spokojená a pod. No vyjadřování opravdu na
a ještě je tak hloupá, že to přepošle
a tady také přestala komunikovat, i když jsem opakovaně žádala písemné či email o zamítnutí reklamace s důvodem. tak zase ticho a ani na další email žádná odezva ![]()
V tom pripade zkuste vyhrozovat medii, pokud to nepomuze podejte stiznost na coi. Doporucuji vyhrozovat doporucenym dopisem at vidi ze to myslite vazne ![]()
@geilens píše:
V tom pripade zkuste vyhrozovat medii, pokud to nepomuze podejte stiznost na coi. Doporucuji vyhrozovat doporucenym dopisem at vidi ze to myslite vazne
Teď jsem jim napsala email, dala jsem do příjemců všechny kontakty, které jsem našla na jejich stránkách, pokud se nikdo nevyjádří, napíši v pátek email, který pošlu i na ČOI a i na tyto všechny kontakty. Jako nechápu, tohle jednání. Fakt ne, už jsem reklamovala na poště- bez problémů- na PPL- tam se cukali, ale i tam se reklamace vyřídila, ale tohle, to jsem nezažila, aby prostě ignorovali a neodpovídali, vlastně odmítli dát jakékoli vyjádření k reklamaci ![]()