Tchibo vrácení peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
3.12.13 19:28

Tchibo vrácení peněz

Ahoj, reklamovala jsem zboží z eshopu z Tchiba a nevrátili mi do dnešního dne peníze. Zboží jsem odesílala zpět. Jedná se zhruba o tři týdny. Máte s tím holky někdo zkušenost? Reklamovali jste někdo v nejbižší době něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
3.12.13 19:32

Na reklamaci mají 30dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.12.13 19:32

Já jen vracela zboží a to peníze nevrátili, nechali je na „účtu“ a šly na úhradu příští objednávky. Tehdy mi to nevadilo, ale teď už tam tolik neobjednávám, tak by to štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
3.12.13 19:34

Ja vracela rovnou v obchode, i kdyz jsem nakupovala v eshopu a penize dostala hned - bylo to nevyhovujici zbozi. Jinak jak rika prvni prispevek, na reklamaci maji 30 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.12.13 19:35
@Ukulina píše:
Já jen vracela zboží a to peníze nevrátili, nechali je na „účtu“ a šly na úhradu příští objednávky. Tehdy mi to nevadilo, ale teď už tam tolik neobjednávám, tak by to štvalo.

Ja prave nevidim ani ze bych to mela v souhrnu objednavek pod svym uctem. tak nevim. :roll: :nevim: asi nezbyva nic jineho, nez cekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 20:05

Mne se to stalo cca pred mesicem - ten mesic zhruba trvalo nez Kc vratili, tak je to asi bezne. Kdyz tak urguj telefonicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30810
3.12.13 20:48

Ted už prý rovnou vrací, žádný přeplatek na účtu nenechávají. Mě to zatím zpátky nepřišlo, je to cca 14 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.12.13 21:16

@LLLL
Ahojky, jsem ve stejné situaci, budu vracet zboží koupené v eshopu a teď koukám jak puk, že to jde vrátit v prodejně??? Tím totiž odpadá ještě poplatek za zpětné poštovné!! A místo účtenky si ukázala fakturu?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.12.13 08:28

Dobré ráno, před několika měsíci jsem také kupovala v e-schopu Tchiba a vracela jsem to v kamenném obchodě ve městě. Hned mi vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
4.12.13 08:57

@PitbulLenka jj, fakturu, zbozi, kartu a behem minuty bylo vyrizeno. Maji to napsane i v podminkach, ze lze vratit v obchode ;) Pokud ho tedy mas po ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
4.12.13 10:07

@LLLL
Diky, urcite to vrátím v obchodě, zdá se mi to fakt jednodušší, než čekat, jestli peníze vrátí a kdy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
25.2.16 22:43

Obnovuji diskusi:
Mam dotaz. Mate nekdo zkusenost, ze jste chteli vratit zbozi zakoupene na eshopu v kamenne prodejne a zbozi Vam na prodejne neprijali?
Chtela jsem totiz vratit zbozi objednane z eshopu kvuli spatne dodane velikosti. Na infolince mi rekli, ze nejlepsi je to vratit pres Geis, objednat si u nich prepravu, Geis vyzvedne, pak preposlat fakturu atd. Ze pry ne na vsech prodejnach mi vracene zbozi mohou prijmout, muzou mit treba plny sklad, coz mne prekvapilo. 8o
Dalsi dotaz: kdyz mi prisla faktura z Geis za zpetnou prepravu, musim ji uhradit nebo staci ji jen preposlat na Tchibo?

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.2.16 22:51

@PID nevím, vracím vždy v obchodě. Ale fakturu určitě musíš uhradit ty, je na tebe vystavená a po tobě jí bude Geis vymáhat. S tím bych si nezahrávala. Leda tak ještě zkusit jiné Tchibo.

J8 ted začala využívat zasílání na pobočku :palec:

• Citovat
  • Upravit
3699
25.2.16 22:52
@PID píše:
Obnovuji diskusi:
Mam dotaz. Mate nekdo zkusenost, ze jste chteli vratit zbozi zakoupene na eshopu v kamenne prodejne a zbozi Vam na prodejne neprijali?
Chtela jsem totiz vratit zbozi objednane z eshopu kvuli spatne dodane velikosti. Na infolince mi rekli, ze nejlepsi je to vratit pres Geis, objednat si u nich prepravu, Geis vyzvedne, pak preposlat fakturu atd. Ze pry ne na vsech prodejnach mi vracene zbozi mohou prijmout, muzou mit treba plny sklad, coz mne prekvapilo. 8o
Dalsi dotaz: kdyz mi prisla faktura z Geis za zpetnou prepravu, musim ji uhradit nebo staci ji jen preposlat na Tchibo?Dekuji.

Koupila jsem na eshopu, vracela v kamenné prodejně, mají to i v obchodních podmínkách. Jediné co po mě chtěli byla ta jejich karta, protože se z ní musí odečíst ty kávová zrnka. Jinak u nich vždy bez potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.2.16 23:06

A nevíte když jsem si něco objednala a zaplatila přes účet mohu to ještě zrušit když zatím věci neodeslali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák