Cítím se být okradena

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ve-ru
2.12.13 08:35

Cítím se být okradena

Ahoj, tot je spíš pro odlehčení :mrgreen:
Včera jsem navštívila vietnamskou večerku v naší vsi, koupila jsem tam Meltu.
No a dneska ráno jsem ji rozbalila, že si ji dám k snídani. Koukám a origo lepení bylo přelepené nějákou páskou, tak mě napadlo, že bych pytlíčky měla přepočítat. :mrgreen: No a jeden chyběl :roll: Pak jsem ještě koukla na datum spotřeby a to je 16.11.2013 :pocitac: :lol: Jednou stranou mi to přijde úsměvné - jak si chtěli přilepšit, ale druhou stranou mě to štve, protože tam nakupuju pravidelně :think:
Hlavně teda to, že je prošlá. :nevim: Myslíte, že bych jim měla říct, jak moc mě nas.rali? :twisted: :lol:

A ponaučení - příšt kupovat meltu sypanou, tam nic chybět nebude :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
2.12.13 08:37

Nemas kupovat u vetvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
2.12.13 08:38

@dani24687 Když my už tu máme jenom Jednotu a tam měli včera odpoledne zavřeno :oops:

• Citovat
  • Upravit
6836
2.12.13 08:39

Párkrát se mi už stalo, že bylo od nich něco prošlé. Od té doby kontroluju.Jo a šla jsem jim to vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.12.13 08:40

Vrat jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

@Ve-ru
Nesnáším rákosníky, to říkám pořád, že všichni říkají jak slušně pracují a jsou milí, ale že takhle okrádají lidi, vaří všude drogy a jen se culí a říkají,,nejozumim", to už nikdo nevidí :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

:mrgreen: Vybavila se mi naše večerka na minulém bydlišti. Podotýkám, že tu neměli větve, ale vlastnil ji jeden důchodce a zaměstnával 2 česky jako prodavačky.

Tam snad jediný co nebylo prošlý bylo pečivo a alkohol :-D Jinak všechno jsem musela hlídat a uzeniny mi prodavačka pro děti ani nedoporučovala :-D

Od té doby jsem naučená, že i normálním hypermarketu koukám na datum spotřeby.

P. S. Číňanovi bych tu meltu šla omlátit o hlavu :-D

• Citovat
  • Upravit
7797

@Ve-ru
Jo a šla bych jim to vrátit a pokud by dělali, že nerozumí, tak bych řekla, chci tolik a tolik a hotovo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
2.12.13 08:41

@Ve-ru já bych tam naběhla s reklamací :cert: aby si nemysleli, že si to můžou dovolit :cert: Osobně u Vietnamců potraviny nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.12.13 08:43

Tuto pastu jsem u vetvi koupila ja :-DDDD Datum spotreby nekdy 2006- je to logo byvale Delvity. Jinak ja proti vietnamskym vecerkam nemam absolutne nic- kupuju si tam avivaze, tahaji je z Rakouska a lak na vlasy- Taft za 55 nesezenu opravdu ani v akci..A to nejsem setrilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
2.12.13 08:44

Že bych tam naběhla, ještě se řvoucím dítětem v náruči? :think: Aby byl ve stresu a vypláznul mi zpátky mých 30Kč :lol: :lol: Jaako nejvíc mě se.re, že na ni mám strašnou chuť a dám si tak kulový :zed:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
2.12.13 08:46

Jinak já tam taky nenakupuju potraviny, jenom když akutně neco chybí. Většinou tam chodím na drogerku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
2.12.13 08:47
@kikina2004 píše:
Tuto pastu jsem u vetvi koupila ja :-DDDD Datum spotreby nekdy 2006- je to logo byvale Delvity. Jinak ja proti vietnamskym vecerkam nemam absolutne nic- kupuju si tam avivaze, tahaji je z Rakouska a lak na vlasy- Taft za 55 nesezenu opravdu ani v akci..A to nejsem setrilka

Tak to je mazec 8o Taky se cítíš být okradena? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6836
2.12.13 08:49
@Ve-ru píše: Že bych tam naběhla, ještě se řvoucím dítětem v náruči? :think: Aby byl ve stresu a vypláznul mi zpátky mých 30Kč :lol: :lol: Jaako nejvíc mě se.re, že na ni mám strašnou chuť a dám si tak kulový :zed:

Tak jí skoč vyměnit za neprošlou :lol: Pokud ji teda budou mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.12.13 08:51
@Ve-ru píše:
Tak to je mazec 8o Taky se cítíš být okradena? :lol:

Me spis nastvalo, ze jsem si vecer nemela cim vycistit zuby, protoze ten den mi pasta opravdu dosla, normalne novou kupuju s predstihem.. tak vecer jsme si vsichni cistili Matyasovou Perlickou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák