Dobrý seconhand v Brně - pro dospělého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
482
28.11.13 21:24

Dobrý seconhand v Brně - pro dospělého

Ahoj všem, nemáte někdo tip na dobrý značkový seconhand v Brně? Po mateřské jsem se vrátila do práce a potřebuji obměnit šatník, baví mě se pěkně oblékat, ráda bych střídala kabáty a tak. Ale nemůžu si dovolit koupit drahý kabát, mám menší plat, než před RD a výdajů je nějak víc. Do seconhandu bych si třeba nešla koupit tričko, to si raděj koupím nové a navíc není to tak drahá věc. Máte někdo tip? Myslím slušný „sekáč“ ne úplnou hadrárnu s hromadou hader jak někde u vietnamců. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3789
28.11.13 21:44

@MinkaD Ahoj :mavam: Ja tam teda jeste nebyla ale chystam se tam.. Na zastavce pionyrske tam narohu a myslim ze se to jmenuje Charley.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
28.11.13 21:48

@Renatta tam jsou pomalu daržší ceny než v obchodech, byla jsem tam jednou. Nedoporučuji.
Dva jsou za Letmem, ale nic moc, nejraději mám Britex, najdi si na netu je tam vše otvíračky a tak, cena je tuším 170kč/1kg? No je to přehrabování v hadrech ale najdou se tam pěkné kousky a dost levné oproti normálu.
Ale pokud hledáš kabát… nedávno jsem oblezla všechny sekáče v Brně a nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
28.11.13 21:50

@Idril Ajooo tak diky za info.. O tech cenach jsem nemela tucha.. :| Ja se tesim k nam do Hodinina kamoska me tam stale basni jak je tam super sekac.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.11.13 22:32

Ten Harley na pionýrské, ale me tam prijde draho, ale veci krasny, reklabych, ze i kradený a tak :)

• Citovat
  • Upravit
482
29.11.13 10:16

Charley znám, párkárt jsem tam byla a zdá se mi to tam drahé a celkově nic moc. @Idril ten Britex, asi bych to zkusila tam, bývá tam hodně lidí, máš zkušenost? Hrabárnu přežiju, ale „boxovat“ se o věci s jinýma lidma, to bych asi nedala. Dají se tam najít i značkové kousky? Mám to teda dost z ruky, ale asi bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.11.13 11:07

@MinkaD bývá tam co vím tak cca. 15 lidí, zvláště v sobotu ráno tam jsou nej kousky. A musíš tam být už před osmou, ostatní dny nic moc no a věci, mám od tama spoustu kalhot a trik Mark&Spencer, pokus je to pro tebe dost značkové, nevím každý má jiný názor na značkové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
29.11.13 11:54

Marks a spencer a podobné značky, to je ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák