Miriale - nedodané zboží

1907
28.11.13 18:02

Miriale-nedodane zbozi

Zdravim vas,
objednaval jste si nekdo spodni pradlo Miriale? Jake s touto firmou mate zkusenosti? Objednala jsem si zavadeci balicek podprsenku a kalhotky za 99kc. Vse probehlo v poradku, ale dalsiho balicku jsem se nedockala a uz je to 6 mesicu. Dneska mi prisla upominka, ze jim dluzim 1034kc za 2 odebrane balicky pradla. Samozrejme jim napisu doporuceny dopis, ze jsem nic nedostala a ze odmitam zaplatit, ale jak mam dokazat, ze mi nic nedodali kdyz zasilku nenosi posta, ale lidi, co roznaseji letaky pro hypermarkety. Samozrejme u prvniho a jedinyho balicku nechtel nic podepsat o prevzeti jen zazvonil a to je pro vas. Stejne tak by mne zajimalo, jak by oni me mohlůi dokazat ze to pradlo mam? Prece nevyplaznu litr za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
28.11.13 18:31

Nic neplať, taky jsem napsala dopis, že jsem nic neobdržela, po telefonické domluvě a v pohodě, nic po mně už nechtěli. Jinak jsem o tom někde nedávno četla, že prakticky bys nemusela těmto společnostem platit vůbec nic, protože pokud ti zboží nedodají do ruky, tzn. třeba s dodejkou kterou pošťačce podepíšeš, tak je neprůkazné že jsi vůbec něco dostala…ale hádej se s nima že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.11.13 18:34

Zadej si do googlu zmíněnou firmu a hned ti vyjede pár diskuzí na tohle téma, podle zběžného prolétnutí oné diskuze doporučuju přidat se k ostatním a podat trestní oznámení, pokud tu částku nestáhnou. Je to jedna z těch „úžasných“ firem, která určitě nesidlí v čr a je to pak problematické. Nedávno o tom vyšel nějaký článek, ale bohužel už ho nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.11.13 18:38

Taky to nemůžu najít ten článek o tom, mně alepo rozhovoru s operátorkou okamžitě vyhověli, řekla jsem že jsem nic nedostala a bylo mi řečeno, že mám složenku zničit a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
28.11.13 19:14

No tak ja to same, mne prisla upominka na nejake pradlo. :roll: Volala jsem tam, a baba mi rekla, ze vsechno stornovala a ze se omlouva 8o Coz mi teda nestacilo a pod vyhruzkou trestniho oznameni jsem si zazadala o potvrzeni, ze opravdu nic nedluzim ;) Je to par korun, ale nerada bych, aby mi nekdo za par let napsal ze dluzim nejakou horentni sumu. Nechapu jak nekomu tohle muze prochazet :zed:

• Citovat
  • Upravit
1907
28.11.13 21:50

Presne jak pise @blorchi nerada bych aby mi za nekolik let prislo, ze jim dluzim x tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák