Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím chci vas poprosit nevíte ja to chodí kdyz jsem v tescu reklamovala tablet oprava není mozna takže nám vrátí peníze ale já jsem bohužel stratila ten papír od reklamace
myslíte že mam i tak narok na vraceni peněz???
Příspěvek upraven 26.11.13 v 21:31
Oni musí mít záznam, že jste tam ten tablet dávala a podle mě by si to měli ověřit vaším OP. Tak jsme to teda na reklamcích dělali my ![]()
Ztráta lístku neznamená zamítnutí odstoupení od smlouvy. Tento doklad by měli mít k dispozici od servisního střediska, které výrobek uznalo jako neopravitelný. Dle seriového čísla se dá bez problému vyhledat. Rozhodně se nenechte odmítnout. Tohle je řešitelné. Mohou si ho od servisu zpětně vyžádat.
@dostyna přítel se dnes na info v tescu ptal a paní řekla ze bez papíru se není o čem bavit!!!???
Tak výš, chtějte nadřízeného nadřízeného…ono je to omrzí a budou se s Váma bavit ![]()
@lujziana sice jsem delala v jinem obchode… ale musi mit kopii reklamacniho protokolu, take si snad musi veskere doklady uchovavat
. Pokud maji reci, tak si nechte zavolat nadrizeneho ![]()
To má paní na informacích smůlu. neexistuje, v žádném případě ztráta dokladu neznamná ztráta záruky potažmo odstoupení z důvodu neopravitelnisti.
Ještě mě napadá, ty doklad o koupi toho tabletu máš? A máte ten tablet u sebe a nebo ho mají v Tescu? Pokud máš doklad o koupi, tak už není co řešit, to je vííííc než dostačující. každý tablet jako každá elektronika ma seriové číslo a dle něj se to dá ověřit. Navíc pokud reklamace byla psaná na vaše jmeno, tak se prokážete občanským průkazem. Pokud ti ani v jednom případě nevyhoví, trvej na nadřízeném a pokud ani ten nevyhoví, tak ředitele či jehi zástupce. Co píšeš je nesmysl, tady neřešíš reklamaci rohlíku a nechat se takhle buzerovat, to nee. Smutné je, že hodně prodejců nezná zákoníky, ty základní, a pak dělají zbytečně negativní reklamu. Držím palce a nenech se. Ve Vodafone jsem řešila reklamace 11let každý den, takže vím co si kdo může dovolit a co je povinnost!!!
Tak lístek o koupi tabletu jsem našla. Přítel tam stím zajde reklamace je na něj, takže bude mít sebou OP a ten lístek, uvidíme co vyřídí??? Dám vědět. Diiiiiiky ![]()
@lujziana píše:
Tak lístek o koupi tabletu jsem našla. Přítel tam stím zajde reklamace je na něj, takže bude mít sebou OP a ten lístek, uvidíme co vyřídí??? Dám vědět. Diiiiiiky
Tak pak není co řešit. Je absurdní chtít doklad o reklamaci.Je tam seriové číslo a s tím si musí madam na infu či kde to řešíte poradit. A když ne, trvejte na řediteli. Případně může prpdejnu navštívit ČOI a prošetřit to.
Tak jsme tam nakonec jeli spolu, pani furt neco mektala tak sem na ni vychrlila to co jsem nastudovala tady
no q mila pani najednou otocila
a penize bez problemu vratila!!!
takze diky vsem!!!
@lujziana píše:
Tak jsme tam nakonec jeli spolu, pani furt neco mektala tak sem na ni vychrlila to co jsem nastudovala tady![]()
no q mila pani najednou otocila
a penize bez problemu vratila!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
takze diky vsem!!!
Dobré odpoledne,
zrovna řeším podobný problém s CCC obuví. Reklamace proběhla rozumně rychle s dobrým výsledkem, že si za rozlepené dětské sandále mohu vybrat do půl roku jiné. Jenže ten protokol se v naší domácnosti se dvěma dětmi a absencí zamykatelných zásuvek někam zatoulal. Doklad o koupi mi vzali při reklamaci, ale pokud jsem platila kartou, bylo by to na elektron. výpisu od banky. Vezmu si na pomoc manžela a uvidíme. Jednoho dne to vyřeším tak, že budou rovnou kupovat jen opravdu kvalitní boty a nebudu muset reklamovat…
P.