Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Funguje i na potraviny v supermarketu? Mam zkusenost jen s Flexi passem na sluzby-masaze atd.Dik ![]()
@yourlady tyhle poukázky se dají použít jen na tyhle služby-sport, kultura, atd., na potraviny v supermarketu musíš mít zase jiné koukni tady http://www.flexipass.cz/cs/
Na potraviny je potřeba mít gastro-pass, flexáče se použít nedají. Ale dají se použít například v lékárnách, tam je manželovi utrácím já ![]()
@yourlady na potraviny bohužel né, já za ně nakupuji v lékarně nebo v optice.
@Etcetera78 píše:
Na potraviny je potřeba mít gastro-pass, flexáče se použít nedají. Ale dají se použít například v lékárnách, tam je manželovi utrácím já
Ahojky, co vím tak Flexi passy berou na klinic v Praze www.premier-clinic.cz - jde za to pořídit třeba botox i laserové ošetření. Přemýšlím, že se se s rodinou složíme na dárkový poukaz pro mamku k Vánocům na operaci očních víček ![]()
Příspěvek upraven 17.11.17 v 15:10
Dobrý den dá se flexi passi uplatnit babylon aqwuapark liberec, diky ![]()
Zdravím vás tady. Chtěl bych se zeptat. Zda nevíte o nějaké cestovce, která bere všechny flexi a ne jen část? Díky za pomoc
@martulinka0 píše:
Dobrý den dá se flexi passi uplatnit babylon aqwuapark liberec, diky
@martulinka0 ahoj Marto. Nejsem si 100% jist, ale myslím že ano
Myslim ze Aquapark a to wellnes. Nej budek, kdyz si zajdes na stranky Babylonu. Nechci ti nijak kecat. Nejsem si opet jisty
Ahoj, rada bych koupila kocarek za Flexi passy…vite nekdo, kde by to slo uplatnit?