Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, prosím Vás, co je lepší a třeba levnější? PPL nebo DPD? Potřebuju poslat kočár a nemám zatím zkušenost..tak sonduju, čím posíláte třeba Vy?
@peladom pošta
Pokud u ppl nejsi registrovaným zákazníkem, vyjde přeprava celkem draho. Ale jinak problémy jsem s nimi nikdy neměla ![]()
No, s PPL mám zkušenosti lepší, lepší jednání, ale oni vozí balíky mně… Když posílám, tak pošta, nemlžu si stěžovat ![]()
Nemám zkušenost s posíláním, mě jenom vozí balíky a v tom mám radši PPL, vždycky mi zavolají dopředu, domluva v pohodě, to DPD nevolá nikdy. Mám dojem, že DPD vychází levněji ale jinak nemám zkušenost. Když něco posílám, tak jedině přes poštu, do 30kg by to měli vzít.
Kočárek jde poslat i poštou, vyjde to levněji, nebo být registrovaným zákazníkem u PPl, posílám jak poštou tak PPL a oboje v pohodě, s DPD nemám zkušenost
@martina.se
mi ten rozdil neprisel zas tak velky, na to, ze PPL si to vyzvedne. coz u zabaleneho kocaru muze byt dost zasadni vyhoda.
@Ali-Ali píše:
@martina.se
mi ten rozdil neprisel zas tak velky, na to, ze PPL si to vyzvedne. coz u zabaleneho kocaru muze byt dost zasadni vyhoda.
@Ali-Ali a vyzvednou to i když nejsi registrovaná? jinak to je fakt velká výhoda, ale poštu mám cca 2 min od baráku tak jsem ani to vyzvedávání nijak extra neřešila
No já to tahat nebudu na poštu, jako balík 17 kg…a četla jsem tu právě, že pošta je drahší..
@mijah Tak já se dívala na poštu a tam udávají cenu kolem 280..takže dražší
Ahoj, lepší zkušenost mám z PPL, je fakt, že jenom balíky přijímám, ale je lepší, zrovna dneska mi má dovést DPD balík, ale ta komunikace, děs…chápu, že toho mají hodně, ale je to přepravní služba a mají s tím počítat, no doma trčím a čekám…