Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, jdu si pro radu. Nemáte někdo zkušenosti s podprsenkami od firmy Astratex?
Mám totiž vcelku problém sehnat v mé velikosti (70G) pěknou podprsenku za rozumnou cenu a tyto vypadají dobře.
@evelínka79 ahoj, ja jsem si tak dva roky zpatky (kdyby sem nezila v zahranici tak jdu do toho i ted) kupovala u astratexu.. tenkrat jsem mela 70DD a to fakt malokde meli (spis nikde..) je fakt ze nejvic mi sedely od jedne znacky tak jsem si pak vybirala jen od ni. Od jinych jsem snad vsechny poslala zpatky.. - byly male - i kdyz jsem se pomerila podle tabulek
myslim ze za zkousku jedne nic nedas, uvidis jak ti bude pasovat a podle toho se pak odpichnes. Tak jsem to udelala ja. Navic me potesilo ze maji relativne velky vyber za pekne ceny. A vydrzi! Jinak tusim v Praze maji obchod ze to objednas primo na nej a tam si to muzes prijit vyzkouset a bud si ji vzit nebo ne - tim padem muzes i naobjednavat vic velikosti nebo ruzne.. Nevim odkud si ale treba uz maji i vic obchodu..?
@evelínka79 mam jedine od nich a jsou skvele daji se nosit cely den a vetsinou maj i stejne kalhotky, takze muzes mit komplet…
Jé tak to jste mě potěšily
Jsem z Brna, tady myslím astratex není.
A pokud bych vracela, tak asi platím poštovné, že?
Podprsenky ted nakupuju v Marks and Spenceru, mají tam i velké košíčky od vel.70 a dál
Ty britské obchodáky to snad mají všechny ![]()
@evelínka79 píše:
@MUFICE A jak je to tam cenově?
Ted jsem koupila třeba 2 ks za cenu jedné - cca 650 Kč. Většina těch lepších stojí kolem 699 Kč a hlavně si je člověk může vyzkoušet na místě, jestli sedí nebo ne. Taky jsem přemýšlela o tom Astratexu, ale je to sázka do loterie a zbytečně bych musela platit 2× poštovné (za nákup a pak vrácení zásilky) kdyby mi to nesedělo ![]()
Me od nich doted chodi i novinky na mejla a maji vecne postovne zdarma nebo slevy 20 a vice %
to uz pak nehledis na to ze zaplatis postovny resp ho nezaplatis vubec.. v brne asi ne no
ja byla rada ze je v Brne lites - tam jsem chodila zkouset plavky ![]()
@Zuzee87 Tak spíš šlo o to poštovné, co zaplatíš, když to budeš vracet. Takhle to můžeš vracet i 3× dokola, než ti něco sedne. Jedině si objednat 10 ks a zkoušet pak doma ![]()
@MUFICE píše:
Ted jsem koupila třeba 2 ks za cenu jedné - cca 650 Kč. Většina těch lepších stojí kolem 699 Kč a hlavně si je člověk může vyzkoušet na místě, jestli sedí nebo ne. Taky jsem přemýšlela o tom Astratexu, ale je to sázka do loterie a zbytečně bych musela platit 2× poštovné (za nákup a pak vrácení zásilky) kdyby mi to nesedělo
No tak to bych asi zešílela radostí
To je super cena! Jen mám ještě dotaz, vzhledem k mé velikosti bych radši nevyztuženou podprdu, dá se tam taky sehnat?
@MUFICE tak ja si na poprvne objednala 2 velikosti protoze jsem se nemohla rozhodnout s tim ze sem pocitala ze budu jednu vracet.. jedna z nich mi byla ta jsem vedela na cem jsem a pak jsem aspon vedela co si mam priste objednat
navic za kazdou objednavku (davali) davaji nejake body tak se ti pak neco malo vrati a navic vecne to maji zdarma bez postovneho co ty bys zaplatila jim a to si vzdycky uctujou dvakrat tolik co stoji kdyz to posilas zpatky ![]()
at si kdekoliv objednas cokoliv na sebe podstupujes riziko ze ti to nebude ![]()
http://www.marksandspencer.com/…p/B00ECLBA16?…
Tuhle jsem kupovala v Praze za 699 Kč ![]()
@Zuzee87 píše:
Me od nich doted chodi i novinky na mejla a maji vecne postovne zdarma nebo slevy 20 a vice %to uz pak nehledis na to ze zaplatis postovny resp ho nezaplatis vubec.. v brne asi ne no
ja byla rada ze je v Brne lites - tam jsem chodila zkouset plavky
Teď tam nějaké akce jsou.
V Litexu na mě už bohužel nemají ![]()
@evelínka79 jinak takhle velikansky podprsenky meli v nemecku v C&A kdyz jsem tam byla za segrou a ta z nich byla nadsena.. razem kupovala jednu z nejmensich velikosti
jen nevim jestli to tak je i v CR.. ja tak nejak samovolne zhubnela (aniz bych to potrebovala :/) takze ted koupim i tam kde driv na me nic nemeli…