Podprsenky Astratex - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
21.11.13 00:25
@evelínka79 píše:
Ne, ne. Z Brna :)

Tam máte aspon 2 nákupní centra, tak se tam zastav, až půjdeš kolem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.11.13 00:29
@evelínka79 píše:
Hm, tak to zní dost dobře. Co nejdřív tam podniknu výpravu. Jen doufám, že se prodavačka z té mé vel. nesloží :lol: Ta v Timu měla málem infarkt. Koukala na mě jak kdybych po ní chtěla letenku na Mars :mrgreen:

Tak ve většině obchodech mají max košíček D a víc nic :cert: :zed: Pouze ty anglické společnosti (MS, Debenhams atd.) mají ty větší košíčky u malých objemů. Tam asi nikdo blbě koukat nebude, když to tam prodávají.

Škoda, že ta KoŇarovská má prádlo od 2 tisíc výše, ta prodává snad i K košíčky a střelí od oka správnou velikost, né jako ty prodavačky. Tuhle říkala v TV, že většina žen nosí blbou velikost podprsenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 00:30
@MUFICE píše:
Tam máte aspon 2 nákupní centra, tak se tam zastav, až půjdeš kolem ;)

Teď jsem objevila, že je jeden M&S kousek od nás :) Půjdu tam na průzkum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.11.13 00:31
@evelínka79 píše:
Teď jsem objevila, že je jeden M&S kousek od nás :) Půjdu tam na průzkum :)

Tak se mrkni, jak je to velké, čím větší, tím máš větší výběr. V některých OC je ten MS dost pidi a nic tam nemají. Dej pak echo, jestli jsi něco sehnala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 00:31
@MUFICE píše:
Tak ve většině obchodech mají max košíček D a víc nic :cert: :zed: Pouze ty anglické společnosti (MS, Debenhams atd.) mají ty větší košíčky u malých objemů. Tam asi nikdo blbě koukat nebude, když to tam prodávají.

Škoda, že ta KoŇarovská má prádlo od 2 tisíc výše, ta prodává snad i K košíčky a střelí od oka správnou velikost, né jako ty prodavačky. Tuhle říkala v TV, že většina žen nosí blbou velikost podprsenky ;)

Viděla jsem její video, je skvělá :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.11.13 00:32
@evelínka79 píše:

Jenom, kdyby měla paní o 50% nižší ceny, tak bych jí brala všema 10 :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 00:33

Holky, díky jste zlatý :hug:
Dám pak vědět jak jsem dopadla.
Valím do hajan. Malá bude určitě vzhůru dřív než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.11.13 00:34
@evelínka79 píše:
Holky, díky jste zlatý :hug:
Dám pak vědět jak jsem dopadla.
Valím do hajan. Malá bude určitě vzhůru dřív než já :)

Nemáš zač, hlavně, aby sis tam něco vybrala ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.11.13 00:54

@evelínka79 to jsem rada me by to asi nedoslo :lol: :mrgreen:

jo ja ani nechtela protoze mi bylo razem vsechno volne - predtim jsem mela vel. 38 no a pak jsem taky to samozrejme slo i vrsku ze jo takze podprdy mam schovane na „jednou az to zase prijde“ :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.11.13 01:47

Taky kuouju marks and spencer, doporucuju vic nez astratex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.11.13 07:34

Pokud jsi z brna a natrvas na astratexu, tak zkus obchod Madam podprsenka na Hybesove.
ja z astratexu objednavala jednou, podprda sedela, ale strasne rychle se potrhala- material na povrchu kosicku. mamka mela stejnou a udelala ji to same. takze to bude asi kus od kusu. za me radsi videt a osahat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.11.13 07:39

Jo a Konarovska. Jak tu padlo, je predrazena v Praze je nekolik jinych obchodu, kde delaji bra fitting, rozumi tomu a celkove strci celou zlatou Knarovskou do kapsy. A podprdy za polovic i mene. A uz jsou i v Brne.
Jen nemaji takove PR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 12:42
@jessikka píše:
Jo a Konarovska. Jak tu padlo, je predrazena v Praze je nekolik jinych obchodu, kde delaji bra fitting, rozumi tomu a celkove strci celou zlatou Knarovskou do kapsy. A podprdy za polovic i mene. A uz jsou i v Brne.
Jen nemaji takove PR.

Kde?? Já už jsem něco slyšela, ale netuším kde ten obchod je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 12:43
@jessikka píše:
Pokud jsi z brna a natrvas na astratexu, tak zkus obchod Madam podprsenka na Hybesove.
ja z astratexu objednavala jednou, podprda sedela, ale strasne rychle se potrhala- material na povrchu kosicku. mamka mela stejnou a udelala ji to same. takze to bude asi kus od kusu. za me radsi videt a osahat :)

Na astratexu netrvám, jen mi to připadlo jako řešení mého problému :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 12:47
@evelínka79 píše:
Kde?? Já už jsem něco slyšela, ale netuším kde ten obchod je. Myslíš ten na té Hybešce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák