Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@evelínka79 píše:
Ne, ne. Z Brna
Tam máte aspon 2 nákupní centra, tak se tam zastav, až půjdeš kolem ![]()
@evelínka79 píše:
Hm, tak to zní dost dobře. Co nejdřív tam podniknu výpravu. Jen doufám, že se prodavačka z té mé vel. nesložíTa v Timu měla málem infarkt. Koukala na mě jak kdybych po ní chtěla letenku na Mars
Tak ve většině obchodech mají max košíček D a víc nic
Pouze ty anglické společnosti (MS, Debenhams atd.) mají ty větší košíčky u malých objemů. Tam asi nikdo blbě koukat nebude, když to tam prodávají.
Škoda, že ta KoŇarovská má prádlo od 2 tisíc výše, ta prodává snad i K košíčky a střelí od oka správnou velikost, né jako ty prodavačky. Tuhle říkala v TV, že většina žen nosí blbou velikost podprsenky ![]()
@MUFICE píše:
Tam máte aspon 2 nákupní centra, tak se tam zastav, až půjdeš kolem
Teď jsem objevila, že je jeden M&S kousek od nás
Půjdu tam na průzkum ![]()
@evelínka79 píše:
Teď jsem objevila, že je jeden M&S kousek od násPůjdu tam na průzkum
Tak se mrkni, jak je to velké, čím větší, tím máš větší výběr. V některých OC je ten MS dost pidi a nic tam nemají. Dej pak echo, jestli jsi něco sehnala ![]()
@MUFICE píše:
Tak ve většině obchodech mají max košíček D a víc nic![]()
Pouze ty anglické společnosti (MS, Debenhams atd.) mají ty větší košíčky u malých objemů. Tam asi nikdo blbě koukat nebude, když to tam prodávají.
Škoda, že ta KoŇarovská má prádlo od 2 tisíc výše, ta prodává snad i K košíčky a střelí od oka správnou velikost, né jako ty prodavačky. Tuhle říkala v TV, že většina žen nosí blbou velikost podprsenky
Viděla jsem její video, je skvělá
@evelínka79 píše:
Jenom, kdyby měla paní o 50% nižší ceny, tak bych jí brala všema 10
![]()
Holky, díky jste zlatý ![]()
Dám pak vědět jak jsem dopadla.
Valím do hajan. Malá bude určitě vzhůru dřív než já ![]()
@evelínka79 píše:
Holky, díky jste zlatý
Dám pak vědět jak jsem dopadla.
Valím do hajan. Malá bude určitě vzhůru dřív než já
Nemáš zač, hlavně, aby sis tam něco vybrala
![]()
@evelínka79 to jsem rada me by to asi nedoslo
![]()
jo ja ani nechtela protoze mi bylo razem vsechno volne - predtim jsem mela vel. 38 no a pak jsem taky to samozrejme slo i vrsku ze jo takze podprdy mam schovane na „jednou az to zase prijde“ ![]()
Pokud jsi z brna a natrvas na astratexu, tak zkus obchod Madam podprsenka na Hybesove.
ja z astratexu objednavala jednou, podprda sedela, ale strasne rychle se potrhala- material na povrchu kosicku. mamka mela stejnou a udelala ji to same. takze to bude asi kus od kusu. za me radsi videt a osahat ![]()
Jo a Konarovska. Jak tu padlo, je predrazena v Praze je nekolik jinych obchodu, kde delaji bra fitting, rozumi tomu a celkove strci celou zlatou Knarovskou do kapsy. A podprdy za polovic i mene. A uz jsou i v Brne.
Jen nemaji takove PR.
@jessikka píše:
Jo a Konarovska. Jak tu padlo, je predrazena v Praze je nekolik jinych obchodu, kde delaji bra fitting, rozumi tomu a celkove strci celou zlatou Knarovskou do kapsy. A podprdy za polovic i mene. A uz jsou i v Brne.
Jen nemaji takove PR.
Kde?? Já už jsem něco slyšela, ale netuším kde ten obchod je.
@jessikka píše:
Pokud jsi z brna a natrvas na astratexu, tak zkus obchod Madam podprsenka na Hybesove.
ja z astratexu objednavala jednou, podprda sedela, ale strasne rychle se potrhala- material na povrchu kosicku. mamka mela stejnou a udelala ji to same. takze to bude asi kus od kusu. za me radsi videt a osahat
Na astratexu netrvám, jen mi to připadlo jako řešení mého problému ![]()
@evelínka79 píše:
Kde?? Já už jsem něco slyšela, ale netuším kde ten obchod je. Myslíš ten na té Hybešce?