Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím vás, dámy,
dostala se mi do rukou jedna ze sad Style me up, jednalo se o sadu perfektní nehty a věřím, že pro malé dívky je to skvělý dárek, ale myslíte, že by se hodila i pro dospělou, 20-letou slečnu? Nebo je to už moc dětské?
A co jako by z té sady měla, co ještě nemá? Vždyť to jsou laky, oddělovač prstů (jestli se lakuje, tak má), třpytky a samolepky (to si, troufám říct, neocení) a jakýsi ten vysoušeč - to jsem se teď dívala schválně na video - musí se to držet zmáčklé, za 2 minuty ji prej už bolela ruka, ale lak suchý nebyl.
@valkil píše:
Většina sad Style me up nemá kvalitní laky, takže malým holkám postačí. Od cca 14 vejš bych jim koupila raději kvalitu.
Vidíš, já se už měsíc snažím přijít na to, pro jakou věkovou kategorii je to určeno a říkala jsem si, že teda asi tak 13-17 let. A ono je to fakt jako pro děti? ![]()
@valkil píše:
Třeba tohle video je k pláčihttp://www.youtube.com/watch?…
no paní měla nádherné nehty s tím bych nikam nevyšla
ani v noci s odpadky
Hmm, tak v obale to vypadalo moc pěkně. Pro dospělou tedy určitě ne. Děkuji za komentáře.
@valkil píše:
@Angua
holky už na základce tak v osmičce mají často umělé nehty, tak na co sada?
Fakt? Bože, kde zas žiju…?
Zasekla jsem se ve čtvrté třídě, kde učitelka donutila spolužačku orýpat lak z nehtů nůžkama
Kam ten svět spěje…
![]()
@valkil mně teda 14leté holky s umělýma nehtama normální nepřijdou
By mě zajímalo, z čeho si to děvčata platí
Já bych to teda dceři neplatila. Zas žiju asi kdesi na stromě ![]()
Máte pravdu, tahle sada vypadá moc pěkně, ale asi to není to pravé ořechové pro větší slečny. Ale co mě překvapilo, byly ty umělé nehty. Ve 14ti letech, to už se mi zdá opravdu brzy.
@valkil píše:
A sadu Style me up bys jí koupila?
Nekoupila
Pokud by potom hodně toužila, koupila bych jí ráda normální lak a nějaké třeba třpytky a samolepky zvlášť. Připouštím možnost, že kdyby o to dcera hodně stála, pustila bych si do bytu i tady tu nádheru (mluvím o věku dejme tomu těch 13+), ale furt by si lakovala svoje nehty! Ne že by si svoje (doufejme) zdravé nehty nechala zbrousit a zničit a nalepila si tam nějaké pařáty
A ještě já abych jí to platila, až si to bude chodit doplňovat. To určitě. Pokud po tom bude moc toužit, tak od 15 s tím nemám problém, ale za své
Jelikož s tím nesouhlasím, ale chápu, že velké holce už nemůžu do toho až tak mluvit - takže když si to zafinancuje, ať si tam nalepí třeba dračí spáry, ale já nechci platit někomu za to, že mému dítěti zničí nehty.
@valkil já totiž od té doby, co jsem si prohlížela vánoční katalog hračkářství a viděla tam ty hračky pro holky, marně přemýšlím, proč mají dle výrobců hraček vyrůst z holčiček zmalované, nalakované, potetované, diskofilní, povrchní pipiny
Hračky jiného typu tam pro větší holky (řekněme 8+) nebyly - když nepočítám stolní hry ![]()