Rodinné auto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
18.11.13 19:40

Rodinné auto

Ahoj holky,
budeme kupovat novej koráb pro naši rodinku a chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá z vás třeba některý z těhle modelů

http://www.toyota.com/sienna/

http://automobiles.honda.com/odyssey/

popř něco podobnýho. Zajímalo by mě hlavně zkušenosti, když sou sedačky v plným počtu kolik místa zůstane na kočárek, kola a takový blbinky. Měli jsme pučenou Alhambru na zkoušku a teda nic moc ale tyhle se me zdaj vzadu delší. Máme tři děti a já budu chtít určitě čtvrtý z toho se chlap nevyvlíkne :mrgreen: tak chceme něco vetšího. Doma padl návrh na Viano a Multivan. Ale mě se to nelíbí je to prostě dodávka.

A ještě by mě zajímalo jestli někdo z Vaší rodiny objednával autíčko z denker.cz
Popravdě chlap to bere jen jako můj úlet ale já už se tak nějak rozhodla :P

Ješte mě napadla evropská Lancia voyager ta se dá sehnat aji tady, kdyby náhodou.

Popř jiný auto kde se vejde v klidu zatím 5 později 6 lidí a občas babičky

Příspěvek upraven 18.11.13 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
18.11.13 19:43

rodinné auto… promiň, jsem z moravy a trhá mi to uši. :mrgreen:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.11.13 19:46

Už sem to opravila no snad už Ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 19:48

Osobně bych nevybrala ani jedno :think: Pokud bych vybírala, tak 7mi místnou verzi peugeot807 nebo Chrysler Voyager. Přinejhorším Hyundai H1, do toho se vejde opravdu všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.13 19:53

Ahojky vyber auta je u nas vzdy na manzelovi. Ale co vim, co tak rika, tak se taky kouknete nejen na design, ale i na cenu a dostupnost nahradnich dilu. Sousedi si prave koupili alhambru (ojetou) a to, co za ni dali, to dali jeste jednou tolik do nahradnich dilu. Pravda je, ze koupili predrazeny vrak. Omlouvam se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
129
18.11.13 19:53

My máme doma Viano a jsme spokojeni, jízdní vlastnosti i pohodlí super. A jako dodávka teda nevypadá :pankac:. To si představím nějaké pracovní auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 19:54

Ja bych urcite zvolila 7mi mistneho Forda S-Maxe. Mame 5ti mistneho a 3 deti a prostoru je tam opravdu hodne. Davame tam i dvojceci kocar a jeste zbyde spousta mista. Objem motoru mame 2.2l a je to neskutecny zihadlo… Kdyz ho ridim, tak je to pro me opravdu zazitek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.11.13 20:00

Co se týče motorů a těch blbin to nechám na něj v tom se nevyznám ale chtěla bych něco pohodlnýho kde se i v třetí řadě sedí ok a ne jak v některých, když člověk vyleze, že hodinu trvá než naháže kosti do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.11.13 20:03

Ford S-Max je maly, mame Galaxy a pro 4 deti bych ho neporizovala :) Mame sedmimistny, protoze obcas vezeme babicku a pod., pokud bych planovala 4. dite, chtelo by to vetsi auto…ne, teda, ze by se nedalo i v mensim, ale… 8)
Jinak u Galaxy pri sesti lidech se kocar vejde (zalezi teda jaky) a i ta bagaz, nicmene na trvaly jezdeni pro velky dite nebo dospelyho, to zadny extra pohodli ve treti rade moc neni :think: Rozlamana jsem sice po hodine a pul nebyla, ale vadi mi, ze se neda polohovat sedacka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.11.13 20:05

Já se právě bojím, že skončíme u nějáké dodávky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.11.13 20:06
@josinkaa píše:
Já se právě bojím, že skončíme u nějáké dodávky :,(

Neboj :) Mrkni sem, dneska jsem na to narazila.
 http://www.rodina.cz/…17376720.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta.Opl
18.11.13 20:08

Já bych multivana nezatracovala kvůli tomu, že je to dodávka, máme druhého a když jsme loni prodali prvního, skoro jsme to obrečeli, vyzkoušeli kde co, ale nic tak komfortního, dobře říditelného jsme neobjevili a tak padla volba opět na něj. Má 7 naprosto plnohodnotných sedaček, všude prostor, řízení je luxus… Jen ho zkus omrknout…

• Citovat
  • Upravit
581
18.11.13 20:10

My máme VW Sharan (starý model rv.2002 motor 1.9 TDI). Díly levné, dostupné. 7 sedadel, velký kufr, pohodlný rozhled kolem sebe… :nevim:. Manžel přidal nezávislé topení tak je teplo i když motor neběží :D. Máme to i s 4×4 a proto jezdíme za 7 l/100km ale jinak se to dostane v klasice až na 6l (paráda na tak velké auto ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.11.13 20:12

@asha děkuji projedu

jiank já bych chtěla nový auto nebo max nejáky předvaděci a tak.

Nikdy nezapomenu na to jak kámošce zabavili. Byla bez peněz aji auta :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
18.11.13 20:20

@josinkaa Za me jsi vybrala nejlepsi znacky, ktere se ti nebudou kazit.
My budem chtit kupovat toyotu previi. Nejsem si ale jista, zda se jeste vyrabi jako nova. :think: Je to sedmi mistne a mista je tam dost.

Jinak chrysler ani hyundai nedoporucuju. Je to zrout penez a budete to mit vecne v servisu. At si pise kdo chce co chce japonci a nemci jsou nejkvalitnejsi. Samozrejme se tu najdou i odpurci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák