Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
budeme kupovat novej koráb pro naši rodinku a chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá z vás třeba některý z těhle modelů
http://automobiles.honda.com/odyssey/
popř něco podobnýho. Zajímalo by mě hlavně zkušenosti, když sou sedačky v plným počtu kolik místa zůstane na kočárek, kola a takový blbinky. Měli jsme pučenou Alhambru na zkoušku a teda nic moc ale tyhle se me zdaj vzadu delší. Máme tři děti a já budu chtít určitě čtvrtý z toho se chlap nevyvlíkne
tak chceme něco vetšího. Doma padl návrh na Viano a Multivan. Ale mě se to nelíbí je to prostě dodávka.
A ještě by mě zajímalo jestli někdo z Vaší rodiny objednával autíčko z denker.cz
Popravdě chlap to bere jen jako můj úlet ale já už se tak nějak rozhodla ![]()
Ješte mě napadla evropská Lancia voyager ta se dá sehnat aji tady, kdyby náhodou.
Popř jiný auto kde se vejde v klidu zatím 5 později 6 lidí a občas babičky
Příspěvek upraven 18.11.13 v 19:45
Osobně bych nevybrala ani jedno
Pokud bych vybírala, tak 7mi místnou verzi peugeot807 nebo Chrysler Voyager. Přinejhorším Hyundai H1, do toho se vejde opravdu všechno ![]()
Ahojky vyber auta je u nas vzdy na manzelovi. Ale co vim, co tak rika, tak se taky kouknete nejen na design, ale i na cenu a dostupnost nahradnich dilu. Sousedi si prave koupili alhambru (ojetou) a to, co za ni dali, to dali jeste jednou tolik do nahradnich dilu. Pravda je, ze koupili predrazeny vrak. Omlouvam se za anonym.
My máme doma Viano a jsme spokojeni, jízdní vlastnosti i pohodlí super. A jako dodávka teda nevypadá
. To si představím nějaké pracovní auto.
Ja bych urcite zvolila 7mi mistneho Forda S-Maxe. Mame 5ti mistneho a 3 deti a prostoru je tam opravdu hodne. Davame tam i dvojceci kocar a jeste zbyde spousta mista. Objem motoru mame 2.2l a je to neskutecny zihadlo… Kdyz ho ridim, tak je to pro me opravdu zazitek:)
Co se týče motorů a těch blbin to nechám na něj v tom se nevyznám ale chtěla bych něco pohodlnýho kde se i v třetí řadě sedí ok a ne jak v některých, když člověk vyleze, že hodinu trvá než naháže kosti do normálu.
Ford S-Max je maly, mame Galaxy a pro 4 deti bych ho neporizovala
Mame sedmimistny, protoze obcas vezeme babicku a pod., pokud bych planovala 4. dite, chtelo by to vetsi auto…ne, teda, ze by se nedalo i v mensim, ale… ![]()
Jinak u Galaxy pri sesti lidech se kocar vejde (zalezi teda jaky) a i ta bagaz, nicmene na trvaly jezdeni pro velky dite nebo dospelyho, to zadny extra pohodli ve treti rade moc neni
Rozlamana jsem sice po hodine a pul nebyla, ale vadi mi, ze se neda polohovat sedacka ![]()
@josinkaa píše:
Já se právě bojím, že skončíme u nějáké dodávky
Neboj
Mrkni sem, dneska jsem na to narazila.
http://www.rodina.cz/…17376720.htm
Já bych multivana nezatracovala kvůli tomu, že je to dodávka, máme druhého a když jsme loni prodali prvního, skoro jsme to obrečeli, vyzkoušeli kde co, ale nic tak komfortního, dobře říditelného jsme neobjevili a tak padla volba opět na něj. Má 7 naprosto plnohodnotných sedaček, všude prostor, řízení je luxus… Jen ho zkus omrknout…
My máme VW Sharan (starý model rv.2002 motor 1.9 TDI). Díly levné, dostupné. 7 sedadel, velký kufr, pohodlný rozhled kolem sebe…
. Manžel přidal nezávislé topení tak je teplo i když motor neběží
. Máme to i s 4×4 a proto jezdíme za 7 l/100km ale jinak se to dostane v klasice až na 6l (paráda na tak velké auto ne).
@asha děkuji projedu
jiank já bych chtěla nový auto nebo max nejáky předvaděci a tak.
Nikdy nezapomenu na to jak kámošce zabavili. Byla bez peněz aji auta ![]()
@josinkaa Za me jsi vybrala nejlepsi znacky, ktere se ti nebudou kazit.
My budem chtit kupovat toyotu previi. Nejsem si ale jista, zda se jeste vyrabi jako nova.
Je to sedmi mistne a mista je tam dost.
Jinak chrysler ani hyundai nedoporucuju. Je to zrout penez a budete to mit vecne v servisu. At si pise kdo chce co chce japonci a nemci jsou nejkvalitnejsi. Samozrejme se tu najdou i odpurci…