Kdo umí šít? Doporučte - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.11.13 17:05

kdo umi sit?brno

Ahoj prosim vas potrebuji zkratit softshelovou bundu. neznate nekoho? nejlepe z brna. Koukala jsem na ruzne firmy ktere se tim zabyvaji ale pripada mi to dost drahe.Doporucte.diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3780
18.11.13 17:11

@kikinkapokorna zkrátit co? Rukávy? Délku celkově? Jsou tam nějaké přesky, suché zipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 17:19

Mam rozbity zip tak sem si rekla kdyz je potreba zip vymenit ze bundu zkratim je moc dlouha. Jinak rukavy a velikost v pohode jen ji mam pod zadek a kdyz jeste neni takova zima tak ze bych ji jeste nosila.Taky se bojim ze pri vymene zipu pujdou vpichy od jehly videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 17:21

Nic jineho krome zipu by pri zkracovani neprekazelo. jen by se vzalo kousek kapsy ale to by mi vubec nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
18.11.13 17:29

@kikinkapokorna psala jsem paní, co mi to dělá, ale nechce se jí do toho… V Husovicích vyměňují zipy, ale podle mě to s tím zkrácením vyjde jako nová bunda.
A co máš s tím zipem? Mě většinou stačí vyměnit jezdec. Teda pokud nemáš vyškubané zoubky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 17:33

Prave ty zoubky:-( a novou mam, dokonce dve a jeste i zimni. Jenze tato byla darkem darovana:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.11.13 17:52
@kikinkapokorna píše:
Prave ty zoubky:-( a novou mam, dokonce dve a jeste i zimni. Jenze tato byla darkem darovana:-(

to chápu s tím dárkem
jinak pokud je to opravdu kvalitní softshell, tak ten se nevytahuje, tudíž by při výměně zipu nemělo dojít k deformaci vypáraných předních krajů a nový zip půjde dobře všít do původního šití a i to prošití lze dobře trefit, u slabšího softshellu už je to horší, ale jde to, záleží taky jestli je tam nějaká léga at spodní nebo vrchní
kdybych byla poblíž, mrkla bych se na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 19:16

Tak skoda to mam blby :( asi budu muset vyuzit nakou tu opravnu odevu ale ty prachy za to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.11.13 17:51
@kikinkapokorna píše:
Tak skoda to mam blby :( asi budu muset vyuzit nakou tu opravnu odevu ale ty prachy za to :roll:

to by mě zajímalo kolik za to chtějí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
19.11.13 19:57

V jedne male svadlence v cernych poli za to chteji 450kc a ve meste ve vetsi svadlence dokonce pry minimalne 500 8o pry proto ze je to softshel.Ja to nechapu, nereknu kdyby to bylo treba hedvabi ale todle? blby je, ze nekoho znameho kdo sije nemam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák