Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, anonymně prosím!
Prodávala jsem před půl rokem Iphone přes net. Zkrátím to. Našli se dvě zájemkyně, nakonec jsem ho neprodala, ptž paní že se podívají dobírkou a pak si ho bud nechají nebo ne, na to jsem se vykašlala. paní mi na účet poslali 3500,– každá.
Peníze mi přišli když jsme byli na dovolené v Tunisu, vybrali se v dinárech.
S paníma jsem se dohodla že jim peníze vrátím. Každý měsíc jim posílám 500,– každé, jsou v pohodě, a včera mi volají Policajti, že jsem předvolaná k výslechu z Olomouce, že mě potřebují vyslechnout!!
Normálně si s ženskýma píšu emailem, platby jim chodí…
Jsem z toho fakt špatná, žádné problémy nechci.
Nevíte co mě ted čeká holky? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nechápu proč ti peníze poslaly, když si řekla, že jim to na dobírku nepošleš, a taky nechápu, proč když už ti peníze přišly, proč si je vybrala a neposlala jim to zpátky tu platbu, vždyť ty peníze nebyly tvoje, neprodala si zboží ![]()
Jinak ne, nevím co tě čeká..
A proc jsi jim to nevratila hned? Tak vem si maily, kde s tim pani souhlasi, uprimne, me by se to taky nelibilo.. ![]()
Dvě ženy vám poslaly 3 500 a vy jim to vracíte ve splátkách? proč jste jim to neposlali hned zpátky proboha
jistě že to mohly nahlásit na policii že jste jim to nevrátila hned ![]()
@Aletheia píše:
Dvě ženy vám poslaly 3 500 a vy jim to vracíte ve splátkách? proč jste jim to neposlali hned zpátky probohajistě že to mohly nahlásit na policii že jste jim to nevrátila hned
Presne ![]()
Jak dobirkou a pritom kazda poslala penize predem a tys je navic vybrala a utratila?. A jak jeden iphone a prodany dvema zajemkynim?
Bud jsi to spatne vysvetlila, nebo jdes na vyslech za zlodejnu.
Ptž mám jen rodičák 3800,–. A peněz jsem si všimla až při výpisu když jsme se vrátili z dovči.
@BellinkaX píše:
Jak dobirkou a pritom kazda poslala penize predem a tys je navic vybrala a utratila?. A jak jeden iphone a prodany dvema zajemkynim?
Bud jsi to spatne vysvetlila, nebo jdes na vyslech za zlodejnu.
Prodávala jsem dva stejné. Napsali mi že to pošlou na účet a já jsem jim napsala že dobírkou ne, pak jsme odjeli.
@Anonymní píše:
Ptž mám jen rodičák 3800,–. A peněz jsem si všimla až při výpisu když jsme se vrátili z dovči.
A to si jako nevsimnes, ze mas na uctu o sedmicku vic? ![]()
@Anonymní píše:
Příspěvek upraven 18.11.13 v 12:38
@Anonymní píše:
Vy jste si nevšimli, že máte na účtu o 7000,– víc?
Když zjevně moc peněz nemáte?
Tak kdyz napsaly, ze to poslou na ucet, tak co tam pletes dobirku?
A vy nevíte, kolik máte na učtu? Hustý… Zjevně je výslech na místě ![]()
@Anonymní píše:
Prodávala jsem dva stejné. Napsali mi že to pošlou na účet a já jsem jim napsala že dobírkou ne, pak jsme odjeli.
No a, pokud je to jak píšeš a máš důkazy o komunikaci a o dohodě, tak se nemáš celkem čeho bát. Zbytek nekomentuju, protože nechápu.. Prostě jsi to utratila a proto to teď splácíš? To ti nebylo divné, kde se tam ty peníze vzaly? Nebo se to prostě na dovču hodilo? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat