Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1163
18.11.13 12:29

Výslech! Rada prosím.

Holky, anonymně prosím!
Prodávala jsem před půl rokem Iphone přes net. Zkrátím to. Našli se dvě zájemkyně, nakonec jsem ho neprodala, ptž paní že se podívají dobírkou a pak si ho bud nechají nebo ne, na to jsem se vykašlala. paní mi na účet poslali 3500,– každá.
Peníze mi přišli když jsme byli na dovolené v Tunisu, vybrali se v dinárech.
S paníma jsem se dohodla že jim peníze vrátím. Každý měsíc jim posílám 500,– každé, jsou v pohodě, a včera mi volají Policajti, že jsem předvolaná k výslechu z Olomouce, že mě potřebují vyslechnout!!
Normálně si s ženskýma píšu emailem, platby jim chodí…
Jsem z toho fakt špatná, žádné problémy nechci.
Nevíte co mě ted čeká holky? :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
19200
18.11.13 12:33

Nechápu proč ti peníze poslaly, když si řekla, že jim to na dobírku nepošleš, a taky nechápu, proč když už ti peníze přišly, proč si je vybrala a neposlala jim to zpátky tu platbu, vždyť ty peníze nebyly tvoje, neprodala si zboží 8o
Jinak ne, nevím co tě čeká..

• načítám...
35716

A proc jsi jim to nevratila hned? Tak vem si maily, kde s tim pani souhlasi, uprimne, me by se to taky nelibilo.. :jazyk:

• načítám...
7198

Dvě ženy vám poslaly 3 500 a vy jim to vracíte ve splátkách? proč jste jim to neposlali hned zpátky proboha 8o jistě že to mohly nahlásit na policii že jste jim to nevrátila hned :nevim:

• načítám...
21848
18.11.13 12:35
@Aletheia píše:
Dvě ženy vám poslaly 3 500 a vy jim to vracíte ve splátkách? proč jste jim to neposlali hned zpátky proboha 8o jistě že to mohly nahlásit na policii že jste jim to nevrátila hned :nevim:

Presne 8o

• načítám...
6806

Jak dobirkou a pritom kazda poslala penize predem a tys je navic vybrala a utratila?. A jak jeden iphone a prodany dvema zajemkynim?
Bud jsi to spatne vysvetlila, nebo jdes na vyslech za zlodejnu.

• načítám...
Anonymní

Ptž mám jen rodičák 3800,–. A peněz jsem si všimla až při výpisu když jsme se vrátili z dovči.

• Upravit
Anonymní
18.11.13 12:36
@BellinkaX píše:
Jak dobirkou a pritom kazda poslala penize predem a tys je navic vybrala a utratila?. A jak jeden iphone a prodany dvema zajemkynim?
Bud jsi to spatne vysvetlila, nebo jdes na vyslech za zlodejnu.

Prodávala jsem dva stejné. Napsali mi že to pošlou na účet a já jsem jim napsala že dobírkou ne, pak jsme odjeli.

• Upravit
35716
18.11.13 12:36
@Anonymní píše:
Ptž mám jen rodičák 3800,–. A peněz jsem si všimla až při výpisu když jsme se vrátili z dovči.

A to si jako nevsimnes, ze mas na uctu o sedmicku vic? 8o

• načítám...
7198
18.11.13 12:37
@Anonymní píše:
:lol: a to jste si na dovči nevšimli že jsem roztočili 7 000 které předtím na tom účtu nebyly? :lol: :lol:

Příspěvek upraven 18.11.13 v 12:38

• načítám...
50725
18.11.13 12:37
@Anonymní píše:

Vy jste si nevšimli, že máte na účtu o 7000,– víc? 8o Když zjevně moc peněz nemáte?

• načítám...
6806
18.11.13 12:38

Tak kdyz napsaly, ze to poslou na ucet, tak co tam pletes dobirku?

• načítám...
2647

A vy nevíte, kolik máte na učtu? Hustý… Zjevně je výslech na místě :|

• načítám...
13046
Ano ty jsi řekla dobírkou ne, to znamenná že nechceš zaplatit až při převzetí, takže kupující si to vysvětlili že dají peníze předem na účet a ty jim ho pak pošleš.. proč si jim ty telefony tedy neposlala? tohle je docela průser, ale je tvůj ne jejich!!! takže jdeš k výslechu pro nkrádež…
@Anonymní píše:
Prodávala jsem dva stejné. Napsali mi že to pošlou na účet a já jsem jim napsala že dobírkou ne, pak jsme odjeli.
  • načítám...
Run
20807
18.11.13 12:39

No a, pokud je to jak píšeš a máš důkazy o komunikaci a o dohodě, tak se nemáš celkem čeho bát. Zbytek nekomentuju, protože nechápu.. Prostě jsi to utratila a proto to teď splácíš? To ti nebylo divné, kde se tam ty peníze vzaly? Nebo se to prostě na dovču hodilo? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák