Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ten výslech myslím nebude nic hrozného. Pokud bylo podáno trestní oznámení, tak Policie žádá o vyjádření druhé strany. Předložíš důkazy a provede se zápis..
Teda, ale mě se nezdá, že by si ženský„okradený“ šly stěžovat až takhle pozdě. Taky jsem se dostala do podobné situace (byla jsem v pozici okradené) na policajty jsem šla ve chvilku, kdy jsem se s chlapem nedohodla, ale hned-nečekala jsem ani měsíc. Předvolanej byl do týdne. Takže mě nejde do hlavy, proč až tak pozdě
![]()
Husty, Zkusim to az budeme prodavat auto. Jo, chlape posli mi to na ucet. Auto ti pak privezu. Promin prodej auta - rozmyslen. Jsem na matersky, ale fakt ti budu to splacet. Penize jsme zkouseli vratit. Ps: Dovca byla mooc fajne. Zakladatelko tebe bych fakt nechtel potkat.
Ja netvrdim, ze neudelala chybu- ale hned ji tady rozmaznout jak nejakou spinu zlodejskou. Nevime jak to bylo, tak proc hned tak z prudka
jisteze by se mi nelibilo, kdybych prisla o 3500kc,– ale ona je prece SPLACI- nesnazila se nicemu vyhnout
takze mi to opravdu prijde jako nestastne nedorozumeni…
@Uju píše:
Teda, ale mě se nezdá, že by si ženský„okradený“ šly stěžovat až takhle pozdě. Taky jsem se dostala do podobné situace (byla jsem v pozici okradené) na policajty jsem šla ve chvilku, kdy jsem se s chlapem nedohodla, ale hned-nečekala jsem ani měsíc. Předvolanej byl do týdne. Takže mě nejde do hlavy, proč až tak pozdě![]()
Nevím! Ted si s paní smskuju, a ona že je vše v pořádku. Takže nechápu.
@Etcetera78 píše:
I je zvláštní, že prodává dva iPhony, a na každý se najde zájemkyně se stejným scénářem - dobírka nedobírka, pošle prachy, souhlasí se splátkamaPodle prvního příspěvku mi to skoro přišlo, že v prodeji byl jeden iPhone a dvě dámy si ho chtěly koupit dohromady, ale pak zakladatelka psala, že šlo o dva přístroje…tož nevím
no přesně, to jsem psala taky, z jednoho jsou najednou dva…podle mě střelila jeden tel. dvakrát…jestli teda vůbec nebyl zcela fiktivní. To už nedopátrá nikdo, ale smrdí to podvodem. Na sto honů.
@svycarka píše:
Ja netvrdim, ze neudelala chybu- ale hned ji tady rozmaznout jak nejakou spinu zlodejskou. Nevime jak to bylo, tak proc hned tak z prudkajisteze by se mi nelibilo, kdybych prisla o 3500kc,– ale ona je prece SPLACI- nesnazila se nicemu vyhnout
takze mi to opravdu prijde jako nestastne nedorozumeni…
Děkuji ![]()
Myslím, že policii bude i zajímat, jestli si vůbec ty telefony vlastnila, takže bych si vzala i doklady od nich. Pokud ne, nebo jen jeden a necháš si poslat platbu za dva, tak je to evidentní podvod. Taky je bude zajímat, proč si dluh neumořila z prodeje. Upřímně policajti nejsou tak blbí, jak vypadaj ![]()
@kadlina píše:
Myslím, že policii bude i zajímat, jestli si vůbec ty telefony vlastnila, takže bych si vzala i doklady od nich. Pokud ne, nebo jen jeden a necháš si poslat platbu za dva, tak je to evidentní podvod. Taky je bude zajímat, proč si dluh neumořila z prodeje. Upřímně policajti nejsou tak blbí, jak vypadaj
Jenže já je již nemám. Partner od nás odešel před dvěmi měsíci ![]()
Prodávali jsme je společně, byli jeho a kupovali jsme si Samsungy.
Ano, ona nešťastně přehlídla, že má na účtě o sedm litrů víc. Chudinka. A dokonce je tak velkorysá, že to splácí po pěti stovkách. Tleskejme jí!
@Anonymní píše:čím dál tím líp
Jenže já je již nemám. Partner od nás odešel před dvěmi měsíci
Prodávali jsme je společně, byli jeho a kupovali jsme si Samsungy.
@svycarka jistě a hned dvakrát, nezapomeň, že ty ženy byly dvě, takže tady nejde o 3500 ale o 7000.- kč což už si myslm není tak málo a osobně jsem přesvědčená, že zakladatelka věděla co dělá, jen jí to neprošlo…
@svycarka nezlob se, ale utratit cizí peníze zlodějina je, můžeš tomu chyba říkat, jak chceš i ji politovat, ale faktem je, že si užila na cizí úkor
Bohužel ale při tomto typu prodeje člověk narazí na různé typy, zrovna včera se mi pozval pán na inzerát, kde prodávám postýlku (nafocená s vybavením za dva tisíce, které už je prodané) a pán se mě ptá, jestli ji za 600 prodávám se vším na té fotce
každopádně když to vidím, tak ojetý drahý věci po netu radši ne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat