Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Allons-y
Nejsem znalec jo..ale co je na ty ceně špatnýho? Nedavno jsem dětem koupila dva nove iphony 3gs 16gb s dvou letou zárukou v normálním obchode za 2000kc!!!
No tak nevim jak to bylo, ale pokud splaci dluh, tak s tim nic neudelaji ani na policii. Jeste ke vsemu je ted posledni splatka. A navic by obe zeny musely jit spolecne na policii (samozrejme kazda ve svem meste) a udat zakladatelku.Dam priklad, otec neplati alimenty v plne vysi, ale posila mesicne o dost mene, ale nic s tim udelat nejde, protoze ma snahu! A vyzivne je vzdy na prvnim miste, co proti tomu je dluh, i kdyz podvod, ale dohodnuty na splatkach a plati se?
Ty kupujici o sobe vedi? No nevim, ale nejak se mi to proste nezda a myslim si, ze na vyslech jdes kvuli necemu jinemu.
@svycarka Neměl je na účtě chlap, měli PRÝ účet společný. A každá rodina dopředu ví, kolik si může dovolit utratit na dovolené a předem si vybírá peníze mění doma. Nevybírá kartou v cizině. A je divné, že utratila cizí peníze a nepřišlo jí to divné. My teda na dovči utrácíme dost, ale mít 3800 rodičák, tak sakra neutratím někde za hovadiny 7 litrů, ne? To bych neutratila ani já. Tohle je PODVOD, to nevidíš?
@Škurana píše:
No tak nevim jak to bylo, ale pokud splaci dluh, tak s tim nic neudelaji ani na policii. Jeste ke vsemu je ted posledni splatka. A navic by obe zeny musely jit spolecne na policii (samozrejme kazda ve svem meste) a udat zakladatelku.Dam priklad, otec neplati alimenty v plne vysi, ale posila mesicne o dost mene, ale nic s tim udelat nejde, protoze ma snahu! A vyzivne je vzdy na prvnim miste, co proti tomu je dluh, i kdyz podvod, ale dohodnuty na splatkach a plati se?
Ty kupujici o sobe vedi? No nevim, ale nejak se mi to proste nezda a myslim si, ze na vyslech jdes kvuli necemu jinemu.
Jojo vědí o sobě, jsou z jednoho města.
Splácím oběma, chci jim peníze samozřejmě vrátit.
Nevím kvůli čemu jinému, to by mi neřekl policista do tel. že dostal z olomouce žádost o můj výslech.
@Anonymní píše:
Ja vubec nevim. Se mnou si pisou normalne, jsme domluvene a dodrzuji splatky.
Tak se jich zeptej, jestli tě udaly ![]()
Hlavně nečekej, že tě tam bude někdo držet za ruku. Budeš tam v o dost horší pozici než tady na emiminu
a jestli jsi špatná už tady z místní FBI, tak co teprv tam ![]()
@Škurana Souhlas, tohle bude výslech kvůli něčemu jinému a nebo toho zatajila více. Ale on když ti příjde papír, ať příjdeš k výslechu, tak tam bývá taky v jaké věci konkrétně ![]()
@Anonymní píše:
Jojo vědí o sobě, jsou z jednoho města.
Splácím oběma, chci jim peníze samozřejmě vrátit.
Nevím kvůli čemu jinému, to by mi neřekl policista do tel. že dostal z olomouce žádost o můj výslech.
A ty ses ho nezeptala na důvod? To by byla první věc, co mě zajímala, kdybych měla svědomí čisté.
Necetla jsem celou diskuzi, ale uz na seste strane po autorce ani vidu, ani slechu. Na jeji obhajobu predem napisu, ze mam iPhone, pritel ma iPhone a ani jedoho nas nestal ani korunu (pritel ma firmu na servis vypocetni techniky a tyhle dva dal dohromady z nefunkcnich telefonu). Tim chci rict, ze to, ze ma nekdo iPhone, nutne neznamena, ze jej kupoval jako novej za tezkej peniz.
Stejne tak se ale do autorky navezu. Ptate se, proc na ni nekdo podava TO, kdyz splaci kazdy mesic dle domluvy. To ale tvrdi ona. Co my vime, treba rekla, ze to splati po petistovce mesicne, ale taky mohla zaplatit jen jednou.
Ok zeny
asi do toho opravdu nevidim…slo mi jen o to, ze to tu zase bylo jak kdyz pichnu vose do zadku. Treba je to fejk, treba fakt jen hloupe vypadajici omyl anebo zlodejina.Ja to posoudit nemuzu a ikdyz mi to pripada prapodivne- ocejchovat nekoho na zlodejku mi ted neprijde vhodne.
@Anonymní píše:
Nepřišel papír, volal mi na mobil.
Jojo nahlásili mě.
Kvůli 500,– je to blbost. Doopravdy je to o tom? Jen o té poslední splátce? Protože to by jim policajti hned řekli, že to nebudou řešit…
Zakladatelko, ať tě jen nelynčujeme. Tak pokud je vše, tak jak říkáš, tak se nemáš čeho bát. Řekneš jim to, co tady tvrdíš, oni to sepíšou a ty to podepíšeš. Pak se to postupuje dál, buď tě obviní nebo to nebudou řešit. Ale máš v té tvé výpovědi trochu díry holka, trošku si to promysli - ale lhaní poznají ![]()
@KattyK Byla jsem u výslechu jako svědek, to mě pozvali telefonicky. Předvolání k soudu přišlo doporučeně.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat