Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
639
18.11.13 17:03

A proto to řeší Olomouc? cha cha

• načítám...
280
18.11.13 17:12
@Anonymní píše:
To urcite ne. Je to z ostravy a ja jsem z ase. :D
8o :nevim:
  • načítám...
JellyBean
18.11.13 17:15

:think: zakladatelko a proc napred rikas, ze to je v pohode, ze si snima pises, ze by te neudaly a najednou je to jinak :nevim: ja to nejak nechapu. A telefony jste pred tim vzali kde? Jinak na policii prijde, legitimujes se, oni te prolustrujou a pak jim podas vysvetleni k veci, ktere se to tyka. Policajt ti bude davat otazky, ty budes povidat co a jak a on bude zapisovat do pocitace :nevim:

• Upravit
7846
18.11.13 17:16
@Littlecat23 píše:
Link - Já se ale nebavím s tebou, tak na mě nereaguj ;)

To je mi líto, že tě to tak popouzí, že na tebe reaguji. Ale je to diskuze.

• načítám...
Anonymní
18.11.13 17:23

Říkám pořád to samé!!! Ano, píši si s nima, posílám jim splátky, viz. výše.
Netuším, do tel. mi řekl že se mám dostavit na obv. oddělení že mě potřebují vyslechnout, že dostal žádost o výslech z olomouce.

• Upravit
Littlecat23
18.11.13 17:28

Link - Je mi líto, ale já s tebou nediskutuju :D :D Jen jsem napsala zakladatelce, toť vše. Nemám zájem tady kvokat papa. Zakladatelko - Bude to v poho, podle toho co píšeš, z toho nic nebude. Držím palec papa

• Upravit
Anonymní
18.11.13 17:39
@Littlecat23 píše:
Link - Je mi líto, ale já s tebou nediskutuju :D :D Jen jsem napsala zakladatelce, toť vše. Nemám zájem tady kvokat papa. Zakladatelko - Bude to v poho, podle toho co píšeš, z toho nic nebude. Držím palec papa

Moc děkuju. Bobky z toho mám, jak nevím o co jde..

• Upravit
26232
18.11.13 18:05

Ale mě by fakt zajímalo, proč jsi, zakladatelko, ty telefony neposlala… mohla bys, prosím, odpovědět?

• načítám...
JellyBean
18.11.13 18:05
@Anonymní píše: Říkám pořád to samé!!! Ano, píši si s nima, posílám jim splátky, viz. výše.
Netuším, do tel. mi řekl že se mám dostavit na obv. oddělení že mě potřebují vyslechnout, že dostal žádost o výslech z olomouce.

To chapu! Ale proc jednou pises, ze te neudaly, ze jsi s nima,,za dobre,, takze kvuli tomu na polici nepujdes a za pulhodiny je to jinak a ty vis, ze te udaly :nevim:

• Upravit
3396
18.11.13 18:09
@neumisa píše:
Ale mě by fakt zajímalo, proč jsi, zakladatelko, ty telefony neposlala… mohla bys, prosím, odpovědět?

Já na tu odpověď čekám už od půl jedné nebo kdy ji založila a stále nic :nevim:

• načítám...
598
18.11.13 18:13

Nečetla jsem to celé ale ja někomu poslat peníze s tím že něco kupuju a obratem mi někdo napiše že mi peníze pošle na splátky tak to oznamím na policii hned je divný že by poslali peníze a pak řekli hm ja to nechci :-O no nevim asi to špatně chápu.

• načítám...
Anonymní
18.11.13 18:15

Tak jsem mluvila s Policii. Jedna se pouze o jednu pani, ze ji chybi ještě 1000,– a proto me nahlásila. Teď jsem ji je poslala a on že zavola do Olomouce a že ani k výslechu nemusim.

• Upravit
Littlecat23
18.11.13 18:28

Anonymní - Tak vidíš… :)

• Upravit
Anonymní
18.11.13 18:29
@Littlecat23 píše:
Anonymní - Tak vidíš… :)

Oddechla jsem si jako bejk!!! 8)

• Upravit
26232
18.11.13 18:32

Tak když jsi tady, zakladatelko - PROČ jsi neposlala ty telefony? to je jednoduchá a jasná otázka, nic náročného…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák