Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Link píše:Krádež vypadá jinak? Ale bezúročnou půjčku ti nikde nenabídnou.
Ale zase ony s tímto způsobem vrácení peněz souhlasily. Mohly navrhnout cokoli jiného, včetně případného úroku.
@Anonymní píše:
Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.
@Reyne píše: že by další Mickey
myslím že jo ![]()
No a kdyby to náhodou byla pravda, tak by mě zajímalo co je zakladatelka zač, protože o takovouhle socku bych ani pohledem nezavadila
nesnáším takovýhle lidi.
Chudý člověk si na účtě všimne že má o sedm tisíc víc a slušný chudý člověk na ně nesáhne. Bohatý člověk si nevšimne hned, ale zas pro něj ta částka nic neznamená takže ji prostě přepošle a hotovo.
Paní je asi tip, huráá mám prachy jdeme nakupovat, co bude zítra? uvidíme, ono se to nějak vyřeší.
Teď to dočítám, zajímavé rozuzlení
Já si nechám vysvětlit ledacos, ale na zakladatelku bych v bazárku skutečně narazit nechtěla. Admin dneska asi spí
(soudím i podle neopraveného názvu diskuze o mlínku
)
@Anonymní píše:
Nemá to smysl, jste hotový tady!!! Končím, ahoj.
možná jsme hotový, ale NÁS nepředvolává kriminálka kvůli podvodu ![]()
@Angua A co jim jiného zbylo? Když už si zakladatelka od nich nelegálně vzala peníze? Lepší než už je nikdy nevidět.
Jinak je zvláštní, že před dovolenou je prodat chtěla, poslala jim i číslo účtu, po dovolené (předpokládám s partnerem) už je prodat nechtěla, protože se tedy na dovolené zřejmě rozešli (trošku utáhlé za vlasy). Další věc, že splácí 500 a chybí jí poslední splátka ( 3500 děleno 500 je 7 měsíců), tedy podvod nastal před 7mi měsíci, ale s partnerem se rozešla před dvěma měsíci
Ženy podvedla, ale když to daly na policii, tak najednou hned poslala 1000kč, přestože má rodičák jen 3800. To, že psala, že jsou z Olomouce a najednou jsou z Ovy už neberu. Že byl telefon 1 a dvě zájemkyně taky nepoberu, když teď jsou telefony dva. Další věc, chtěly dobírku a přesto poslaly peníze předem, telefony i tak nedostaly, i když vyšly vstříc prodávající. No kdo má všech 5 pohromadě, tak je mu to jasné.
Btw zakladatelko, pokud to tak rychle policie vyřešila, tak mě to i mrzí, protože tohle bylo protiprávní jednání a škoda, žes tomu ušla.
@K-Black píše:
no jistě, jsem založila i diskuzi že hledám novou benzinku v Budějkách
néé já myslím poslední příspěvek ![]()
@Philippe krásně shrnuté
![]()
prostě je to celé lež a zakladatelka je podvodnice
@Reyne píše:
néé já myslím poslední příspěvek
no to jdu, já to teď zanedbávala ![]()
Jak to tu tak čtu, tak mě ještě napadá - pokud by tě někdo nahlásil jen za 1000,–Kč tak to policie ani řešit nebude, protože do 5tis. je to jen přestupek - tudíž čuju, že nebude vše takové, jak je tu prezentováno. Neprodávala jsi toho třeba mnohem víc? Ono i k prodeji použitého zboží, pokud je prodáváno více druhů, tak je to bráno jako podnikání a když dotyčný nemá IČo, je průšvih na světě velmi rychle.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat