Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50725
18.11.13 19:02
@Link píše: :nevim: Krádež vypadá jinak? Ale bezúročnou půjčku ti nikde nenabídnou.

Ale zase ony s tímto způsobem vrácení peněz souhlasily. Mohly navrhnout cokoli jiného, včetně případného úroku.

• načítám...
Reyne
18.11.13 19:04
@Anonymní píše:
Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.
8o 8o 8o
  • Upravit
K-Black
18.11.13 19:05
@Reyne píše: že by další Mickey :think:

myslím že jo :nevim:
No a kdyby to náhodou byla pravda, tak by mě zajímalo co je zakladatelka zač, protože o takovouhle socku bych ani pohledem nezavadila :roll: nesnáším takovýhle lidi.

Chudý člověk si na účtě všimne že má o sedm tisíc víc a slušný chudý člověk na ně nesáhne. Bohatý člověk si nevšimne hned, ale zas pro něj ta částka nic neznamená takže ji prostě přepošle a hotovo.
Paní je asi tip, huráá mám prachy jdeme nakupovat, co bude zítra? uvidíme, ono se to nějak vyřeší.

• Upravit
Reyne
18.11.13 19:06

@K-Black jo OT, ale četla jsi v Misackově diskuzi o těch benzinkách? :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
50725
18.11.13 19:08

Teď to dočítám, zajímavé rozuzlení :think: Já si nechám vysvětlit ledacos, ale na zakladatelku bych v bazárku skutečně narazit nechtěla. Admin dneska asi spí :mrgreen: (soudím i podle neopraveného názvu diskuze o mlínku :lol: )

• načítám...
Anonymní
18.11.13 19:08

Nemá to smysl, jste hotový tady!!! Končím, ahoj.

• Upravit
K-Black
18.11.13 19:10
@Reyne píše:
@K-Black jo OT, ale četla jsi v Misackově diskuzi o těch benzinkách? :mrgreen: :mrgreen:

no jistě, jsem založila i diskuzi že hledám novou benzinku v Budějkách :mrgreen:

• Upravit
26232
18.11.13 19:11
@Anonymní píše:
Nemá to smysl, jste hotový tady!!! Končím, ahoj.

možná jsme hotový, ale NÁS nepředvolává kriminálka kvůli podvodu ;)

• načítám...
4624
18.11.13 19:13

@Angua A co jim jiného zbylo? Když už si zakladatelka od nich nelegálně vzala peníze? Lepší než už je nikdy nevidět.

Jinak je zvláštní, že před dovolenou je prodat chtěla, poslala jim i číslo účtu, po dovolené (předpokládám s partnerem) už je prodat nechtěla, protože se tedy na dovolené zřejmě rozešli (trošku utáhlé za vlasy). Další věc, že splácí 500 a chybí jí poslední splátka ( 3500 děleno 500 je 7 měsíců), tedy podvod nastal před 7mi měsíci, ale s partnerem se rozešla před dvěma měsíci :think: Ženy podvedla, ale když to daly na policii, tak najednou hned poslala 1000kč, přestože má rodičák jen 3800. To, že psala, že jsou z Olomouce a najednou jsou z Ovy už neberu. Že byl telefon 1 a dvě zájemkyně taky nepoberu, když teď jsou telefony dva. Další věc, chtěly dobírku a přesto poslaly peníze předem, telefony i tak nedostaly, i když vyšly vstříc prodávající. No kdo má všech 5 pohromadě, tak je mu to jasné.

Btw zakladatelko, pokud to tak rychle policie vyřešila, tak mě to i mrzí, protože tohle bylo protiprávní jednání a škoda, žes tomu ušla.

• načítám...
Reyne
18.11.13 19:13
@K-Black píše:
no jistě, jsem založila i diskuzi že hledám novou benzinku v Budějkách :mrgreen:

néé já myslím poslední příspěvek :mrgreen:

• Upravit
K-Black
18.11.13 19:15

@Angua třeba včera měli předvánoční večírek, tak vyspávají :nevim:

• Upravit
7199

@Philippe krásně shrnuté :palec: :potlesk:

prostě je to celé lež a zakladatelka je podvodnice

• načítám...
K-Black
@Reyne píše:
néé já myslím poslední příspěvek :mrgreen:

no to jdu, já to teď zanedbávala :oops:

• Upravit
Elessar
18.11.13 19:17
@Reyne píše:
@K-Black jo OT, ale četla jsi v Misackově diskuzi o těch benzinkách? :mrgreen: :mrgreen:

co co co? 8o :think:

• Upravit
13119
18.11.13 19:17

Jak to tu tak čtu, tak mě ještě napadá - pokud by tě někdo nahlásil jen za 1000,–Kč tak to policie ani řešit nebude, protože do 5tis. je to jen přestupek - tudíž čuju, že nebude vše takové, jak je tu prezentováno. Neprodávala jsi toho třeba mnohem víc? Ono i k prodeji použitého zboží, pokud je prodáváno více druhů, tak je to bráno jako podnikání a když dotyčný nemá IČo, je průšvih na světě velmi rychle.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák