Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
440
18.11.13 19:42

@neumisa píše:
Tak když jsi tady, zakladatelko – PROČ jsi neposlala ty telefony? to je jednoduchá a jasná otázka, nic náročného…

Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.

Strana 18.

• načítám...
4624
18.11.13 19:43
@Anonymní píše:
Okradla, když jsem ji dnes doposlala toho litra???
Aha, tak ok.

Okradla nebo už se krádeži říká půjčení?? A psala jsi, že je chtěly vrátit. Obě si zaplatily za telefon dopředu a obě ho najednou nechtěly, přestože už zaplatily a ani ho neviděly??

• načítám...
7200
18.11.13 19:43
@Anonymní píše:
Aha, tak ok.

ale ty jsi jim to platila ve splátkách :zed: jsi fakt blbá :zed:

takže mi teď pošli celý rodičák - 3 800 a já ti to budu dva měsíce posílat ve splátkách a uvidíme jak budeš spokojená :*

• načítám...
4624
18.11.13 19:45
@Anonymní píše:
Aha, tak ok.

Takže mi ukradou peněženku, zloděje za rohem chytí, ale on už si za ty peníze stihne něco koupit. Bude tedy splácet, ale pořád je to zloděj!

• načítám...
26234
18.11.13 19:45
@Anonymní píše:
Aha, tak ok.

toho litra jsi poslala, protože se ti slepila zádel z výslechu na policii, to bych rozhodně nebrala jako dobrý skutek.

• načítám...
13119
18.11.13 19:49

@Littlecat23 na jednu stranu máš pravdu, na druhou zase nechápu dotyčnou, protože zatím studuje, nepracuje a měl by se starat chlap… ale to, o čem mluvíš ty, v to jsem doufala, že by mohly vyřešit S-karty - bohužel jako obvykle nebyla akce dovedena do konce :nevim:

• načítám...
13119
18.11.13 19:52
@Anonymní píše:
Aha, tak ok.

okradla… o tom žádná. Kdybys ty peníze poslala zpět ihned po vaší dovolené, tak to by ses tu teď mohla bít v hruď, že neokradla

• načítám...
639
18.11.13 19:53

Nevrátila, píšeš, že ještě ne. A protiřečila sis tolikrát, že už jsi v tom zamotaná jako v klubku.

• načítám...
101537
18.11.13 19:59
@Anonymní píše:
Aha, tak ok.

Okradla, minimálně o úroky… a jelikož bych tu půjčku z jejich strany brala jako nedobrovolnou, tak to si banky účtují cca 30% takže 7000,–, spláceno 7 měsíců, to máme nějakých skoro 800,– celkem na úrokách, takže si každou okradla o 400,–

• načítám...
50725
18.11.13 19:59
@Anonymní píše:
Neprodávala jsem to tady! Už to neřešte, běžte rýt do někoho jiného.
Já jsem peníze vrátila, vy stejně víte kulový kromě dětí, takže jste mi k tématu řekli prd.
Děkuji a ahoj.
Anonymitu prosím zachovat.

Ale o to vůbec nejde, jde o to, že já osobně bych se bála od tebe koupit cokoli dalšího. Takže by lidi rádi věděli, o koho jde…

Za mě - já dovedu pochopit, že člověk udělá chybu. Že je prostě „tak blbý“, že mu něco nedojde, přehlédne, zapomene, neuvědomí si. To se může stát. Ale je třeba se k tomu pak nějak snad postavit, ne? Prostě tím, že jsi ty peníze neposlala hnedka zpátky, ses dopustila bezdůvodného obohacení. To je absolutně bez debat. Je chvályhodné, že to chceš řešit, ale uvědom si, že způsob řešení závisí jen na dobré vůli těch poškozených a pokud ji nemají, nemůžeš se jim divit.

• načítám...
639
18.11.13 20:00

To, žes ji se staženou zadelí poslala peníze neznamená, žes ji neokradla. A mmj, měla jsi jí poslat jenom 500,–, tvrdial jsi, že ti chybí poslední splátka. A nejednou tisícovka. CCC, nějak se ti to bortí…

• načítám...
K-Black
18.11.13 20:03
@Anonymní píše:
Neprodávala jsem to tady! Už to neřešte, běžte rýt do někoho jiného.
Já jsem peníze vrátila, vy stejně víte kulový kromě dětí, takže jste mi k tématu řekli prd.
Děkuji a ahoj.
Anonymitu prosím zachovat.

prosím pěkně já vím, já vím. Já vím že bych ti nikdy nedovolila mi to splácet po 500 :mrgreen: ukradnutých 60 jsme s mužem dovolili jen na dvě splátky, a z minulého týdne 30 budem řešit hned teď, klidně ať si dotyčná vezme provident, nebo prodá ledvinu, mě to nezajímá. Je to krádež tak podle toho se chovám. Něco jiného je, když mi někdo nabourá auto, nebo neumyslně něco zničí.

• Upravit
K-Black
18.11.13 20:04
@Anonymní píše:
Jste jako supy! Nikoho jsem neokradla, peníze jsem vrátila a vy furt melete svou!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
K-Black
18.11.13 20:05
@Philippe píše:
Okradla, klamavě jsi je nalákala na prodej telefonu, který jsi prodat nechtěla, nechala sis poslat peníze(??)přestože jsi věděla, že telefony neodešleš (!) a jejich peníze utratila. A ještě na d o v o l e n é! Výsměch nám všem slušným.

tak, tak :palec:

• Upravit
639
18.11.13 20:09

Obávám se, že je tak mimo, že vůbec nechápe, proč nám to připadá nemorální. Budˇje blbá nebo (což je mnohem pravděpodobnější) úplne zkažená. Mohla by skončit v rouře na zkažené ořechy…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák