Co mě čeká při výslechu na policii?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K-Black
18.11.13 18:39

To je boží diskůz :mrgreen: a já ji promeškala :zed:

• Upravit
Anonymní
18.11.13 18:40

To je divný nechci rejpat třeba jo, ale mě když jendou přišlo také naké předvolaní tak mi nesměli do tel NIC říct ani o co jde pouze osobně :-) todle po tel se nesmí řešit ale třeba se pletu.

• Upravit
Reyne
18.11.13 18:49
@Anonymní píše:
To je divný nechci rejpat třeba jo, ale mě když jendou přišlo také naké předvolaní tak mi nesměli do tel NIC říct ani o co jde pouze osobně :-) todle po tel se nesmí řešit ale třeba se pletu.

taky je mi divný, že by to vyřešili po telefonu :think:

• Upravit
Anonymní
18.11.13 18:50
@neumisa píše:
Tak když jsi tady, zakladatelko - PROČ jsi neposlala ty telefony? to je jednoduchá a jasná otázka, nic náročného…

Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.

• Upravit
Anonymní
18.11.13 18:51
@Reyne píše:
taky je mi divný, že by to vyřešili po telefonu :think:

Zeptala jsem se o co jde a řekla mu kolik jsem komu platila a řekl že to zavolá do Olomouce a v so večer mi zavolá, až bude mít službu.

• Upravit
26243
18.11.13 18:53
@Anonymní píše:
Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.

já ti fakt nerozumím… tak prodat jsi je chtěla, prachy jsi dostala a pak jsi je najednou prodat nechtěla? A ještě se celá situace vyřeší jedním telefonátem? Dělej si srandu z někoho jiného… A vůbec, proč nabízíš zboží, které prodat nechceš? A ještě za něho přijímáš peníze, které pak vracíš na splátky? Na tebe bych fakt při nakupování narazit nechtěla.

• načítám...
101575
@Anonymní píše:

Tak to je ale nemáš nabízet, když je nechceš prodat :think: A nějak nechápu jako důvod, že odejde, to je snad spíš důvod pro prodej, ne…

• načítám...
74217
@Anonymní píše:
Tak jsem mluvila s Policii. Jedna se pouze o jednu pani, ze ji chybi ještě 1000,– a proto me nahlásila. Teď jsem ji je poslala a on že zavola do Olomouce a že ani k výslechu nemusim.

A nepsala si, že chybí zaplatit celkově už jen 1000,–? Jsem to pochopila, že dlužíš splátku 500,– každé a né že jedné dlužíš 1000,– tak jak to teda je?
Nechápu to.

• načítám...
74217
18.11.13 18:54
@Anonymní píše:
8o
  • načítám...
7201
18.11.13 18:55

Ty jsi pěkná podvodnice, doufám že tě nikdy při nákupu nepotkám :pocitac:

• načítám...
K-Black
18.11.13 18:55

To je taková pohádka, někdo se při pondělku nudí :lol: ach ta nudná mateřská, znám to taky :mrgreen:

• Upravit
Elessar
18.11.13 18:56
@K-Black píše:
To je taková pohádka, někdo se při pondělku nudí :lol: ach ta nudná mateřská, znám to taky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • Upravit
598
18.11.13 18:57

Mě když jsem tež volala tak po tel nesmeji nic sdelovat ani o co jde ale treba to je vyjimka.

• načítám...
Reyne
18.11.13 18:58
@K-Black píše:
To je taková pohádka, někdo se při pondělku nudí :lol: ach ta nudná mateřská, znám to taky :mrgreen:
že by další Mickey :think:
  • Upravit
Elessar
18.11.13 18:58
@Anonymní píše:
To urcite ne. Je to z ostravy a ja jsem z ase. :D

no tak to by ses hezky projela :lol: :lol:

škoda, že tady na emiminu nejsou zaregistrovaný ty dvě paní, co jim to splácíš…zajímala by mě i jejich verze :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák