Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je divný nechci rejpat třeba jo, ale mě když jendou přišlo také naké předvolaní tak mi nesměli do tel NIC říct ani o co jde pouze osobně
todle po tel se nesmí řešit ale třeba se pletu.
@Anonymní píše:
To je divný nechci rejpat třeba jo, ale mě když jendou přišlo také naké předvolaní tak mi nesměli do tel NIC říct ani o co jde pouze osobnětodle po tel se nesmí řešit ale třeba se pletu.
taky je mi divný, že by to vyřešili po telefonu ![]()
@neumisa píše:
Tak když jsi tady, zakladatelko - PROČ jsi neposlala ty telefony? to je jednoduchá a jasná otázka, nic náročného…
Protože jsem nechtěla! Věděla jsem že od nás odejde. A kupoval je on. Proto.
@Reyne píše:
taky je mi divný, že by to vyřešili po telefonu
Zeptala jsem se o co jde a řekla mu kolik jsem komu platila a řekl že to zavolá do Olomouce a v so večer mi zavolá, až bude mít službu.
@Anonymní píše:
já ti fakt nerozumím… tak prodat jsi je chtěla, prachy jsi dostala a pak jsi je najednou prodat nechtěla? A ještě se celá situace vyřeší jedním telefonátem? Dělej si srandu z někoho jiného… A vůbec, proč nabízíš zboží, které prodat nechceš? A ještě za něho přijímáš peníze, které pak vracíš na splátky? Na tebe bych fakt při nakupování narazit nechtěla.
@Anonymní píše:
Tak to je ale nemáš nabízet, když je nechceš prodat
A nějak nechápu jako důvod, že odejde, to je snad spíš důvod pro prodej, ne…
@Anonymní píše:
Tak jsem mluvila s Policii. Jedna se pouze o jednu pani, ze ji chybi ještě 1000,– a proto me nahlásila. Teď jsem ji je poslala a on že zavola do Olomouce a že ani k výslechu nemusim.
A nepsala si, že chybí zaplatit celkově už jen 1000,–? Jsem to pochopila, že dlužíš splátku 500,– každé a né že jedné dlužíš 1000,– tak jak to teda je?
Nechápu to.
@Anonymní píše:
Ty jsi pěkná podvodnice, doufám že tě nikdy při nákupu nepotkám ![]()
To je taková pohádka, někdo se při pondělku nudí
ach ta nudná mateřská, znám to taky ![]()
Mě když jsem tež volala tak po tel nesmeji nic sdelovat ani o co jde ale treba to je vyjimka.
@K-Black píše:že by další Mickey
To je taková pohádka, někdo se při pondělku nudíach ta nudná mateřská, znám to taky
@Anonymní píše:
To urcite ne. Je to z ostravy a ja jsem z ase.
no tak to by ses hezky projela
![]()
škoda, že tady na emiminu nejsou zaregistrovaný ty dvě paní, co jim to splácíš…zajímala by mě i jejich verze ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je boží diskůz
a já ji promeškala