Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Elessar
18.11.13 19:18
@Philippe píše:
@Angua A co jim jiného zbylo? Když už si zakladatelka od nich nelegálně vzala peníze? Lepší než už je nikdy nevidět.

Jinak je zvláštní, že před dovolenou je prodat chtěla, poslala jim i číslo účtu, po dovolené (předpokládám s partnerem) už je prodat nechtěla, protože se tedy na dovolené zřejmě rozešli (trošku utáhlé za vlasy). Další věc, že splácí 500 a chybí jí poslední splátka ( 3500 děleno 500 je 7 měsíců), tedy podvod nastal před 7mi měsíci, ale s partnerem se rozešla před dvěma měsíci :think: Ženy podvedla, ale když to daly na policii, tak najednou hned poslala 1000kč, přestože má rodičák jen 3800. To, že psala, že jsou z Olomouce a najednou jsou z Ovy už neberu. Že byl telefon 1 a dvě zájemkyně taky nepoberu, když teď jsou telefony dva. Další věc, chtěly dobírku a přesto poslaly peníze předem, telefony i tak nedostaly, i když vyšly vstříc prodávající. No kdo má všech 5 pohromadě, tak je mu to jasné.

Btw zakladatelko, pokud to tak rychle policie vyřešila, tak mě to i mrzí, protože tohle bylo protiprávní jednání a škoda, žes tomu ušla.
:mrgreen: miluju pondělní diskuze :dance: :mrgreen:
  • Upravit
K-Black
18.11.13 19:20
@Philippe píše:
@Angua A co jim jiného zbylo? Když už si zakladatelka od nich nelegálně vzala peníze? Lepší než už je nikdy nevidět.

Jinak je zvláštní, že před dovolenou je prodat chtěla, poslala jim i číslo účtu, po dovolené (předpokládám s partnerem) už je prodat nechtěla, protože se tedy na dovolené zřejmě rozešli (trošku utáhlé za vlasy). Další věc, že splácí 500 a chybí jí poslední splátka ( 3500 děleno 500 je 7 měsíců), tedy podvod nastal před 7mi měsíci, ale s partnerem se rozešla před dvěma měsíci :think: Ženy podvedla, ale když to daly na policii, tak najednou hned poslala 1000kč, přestože má rodičák jen 3800. To, že psala, že jsou z Olomouce a najednou jsou z Ovy už neberu. Že byl telefon 1 a dvě zájemkyně taky nepoberu, když teď jsou telefony dva. Další věc, chtěly dobírku a přesto poslaly peníze předem, telefony i tak nedostaly, i když vyšly vstříc prodávající. No kdo má všech 5 pohromadě, tak je mu to jasné.

Btw zakladatelko, pokud to tak rychle policie vyřešila, tak mě to i mrzí, protože tohle bylo protiprávní jednání a škoda, žes tomu ušla.
:palec: jsem nemusela ani dočítat diskuzi :zed: příště prosím dřív :lol:
  • Upravit
4624
18.11.13 19:21

@Acinore Tohle je jedna z mála diskuzí, co mě vytočila a musela jsem fakt přispět. Při představě, že mě taková můra obere o peníze a pak chce na veřejném portále ještě slitování a radu, tak je mi prostě blivno :poblion: A to má ještě na to, jet na dovolenou a na iPhone…3800 rodičák, nechápu :nevim:

• načítám...
50725
18.11.13 19:21
@Philippe píše:

Co? Třeba říct, že nesouhlasím, že chci mít peníze do týden na účtě, jinak jdu podat trestní oznámení? Nebo případně souhlasit se splátkama, ale říct si o nějaký (rozumný) úrok za to čekání? Ne že to odkývu a to oznámení podám stejně. To se přece taky nedělá - i když jen lidsky, právně to samozřejmě problém není - není ani smlouva, nic…To může udělat jenom ženská, že řekne A a udělá B :lol:

• načítám...
4624
18.11.13 19:23

@K-Black Jsem si všimla, že některé jste tu přiskočily do vlaku později, tak jsem to shrnula :mrgreen: těch nesrovnalostí je tam mnohem více…jo a ještě se tu našly dvě kočky, co se jí zastaly. No kam ten svět spěje… :nevim: :think: :cert:

• načítám...
13119
18.11.13 19:25
@Philippe píše:
@Acinore Tohle je jedna z mála diskuzí, co mě vytočila a musela jsem fakt přispět.

tahle diskuze mě dneska vytočila a pak ještě obnovená vedlejší - Rodičák přes přítele. Jedna beruška, studující v 7. měsíci bude chudák brát rodičák pouze 3800,–Kč a musí na 4 roky… nazývá to almužna od státu - musela jsem si sednout na ruce, aby jí nic nenapsala

• načítám...
4624
18.11.13 19:26

@Angua Třeba si řekly o úrok, třeba mají zkušenost s policií, že za 3500 nehrábnou (já tu zkušenost mám)…nevím, ale když pak najednou byly dvě, přitom prodej byl přes inzerát, tak je dost možné, že hledaly nějaké podvedené a pak při vyšší sumě začaly jednat :think: Tak jak se objevuje často i tady. Anonymní zakladatelka je tu docela zběhlá a reaguje celé odpoledne, takže se mohlo jednat o maminku, co prodávala tady. A paní podala oznámení až teď, protože nastal nějaký důvod, o kterém my nevíme. Třeba ten, že se domluva porušila a jí došla trpělivost.

• načítám...
6806
18.11.13 19:28

Zeny, je fakt ze ve zminovane benzinkove diskusi se misacek milacek asi definitivne odmlcel… tak ze by fakt nova exhibice tady? Ja uz na emiminu neverim ani vlastnim prispevkum… :lol:

• načítám...
4624
18.11.13 19:29

@BellinkaX Holky a kdo nebo co je ten mišáček a o co se jedná?

• načítám...
50725
18.11.13 19:30

@Philippe každopádně ty mezery beru, celé to zní divně.

A její jednání neobhajuju, jen mám ráda jednání na rovinu a to oboustranně. Samozřejmě tohle se nedělá, platí všechno, co tu zaznělo, ale říct někomu, že OK a pak na něho podat TO prostě v pořádku taky není. Nebo jo? :think:

• načítám...
Anonymní
18.11.13 19:32

Neprodávala jsem to tady! Už to neřešte, běžte rýt do někoho jiného.

Děkuji a ahoj.
Anonymitu prosím zachovat.

• Upravit
6806
18.11.13 19:33

@Philippe
Diskuse " lze mi ohledne dluhu nebo ne"
Uzivatelka misacek00

Na tabletu odkaz nedam, ale to neprehlednes :mrgreen:

• načítám...
JellyBean
@neumisa píše:
já ti fakt nerozumím… tak prodat jsi je chtěla, prachy jsi dostala a pak jsi je najednou prodat nechtěla? A ještě se celá situace vyřeší jedním telefonátem? Dělej si srandu z někoho jiného… A vůbec, proč nabízíš zboží, které prodat nechceš? A ještě za něho přijímáš peníze, které pak vracíš na splátky? Na tebe bych fakt při nakupování narazit nechtěla.

Ja to teda uz vubec nepobiram…zakladatelko asi toho mas na triku vic a radsi jsi to tady ukoncila tim, ze uz je vlastne vsechno vyresene nebo nevim :nevim:

• Upravit
4624

@Angua Ale ta paní, co to na ní podala byla ta podvedená. Jak myslíš, že bylo jí, když věděla, že jí někdo okrade a pak musí ještě přistoupit na její podmínky? Podle mě tam bylo něco víc, než jsme se tady dozvěděly. A ta, co podala oznámení musela mít k tomu důvod, nikdo si nelibuje v udavačství, zvláště, když očividně měla několik měsíců trpělivost a na začátku by to mělo zajisté větší efekt. Určitě kdyby splácela a s paní komunikovala, tak nebyl důvod jít na policii. Je tam něco víc…

• načítám...
Littlecat23
@ynax píše:
tahle diskuze mě dneska vytočila a pak ještě obnovená vedlejší - Rodičák přes přítele. Jedna beruška, studující v 7. měsíci bude chudák brát rodičák pouze 3800,–Kč a musí na 4 roky… nazývá to almužna od státu - musela jsem si sednout na ruce, aby jí nic nenapsala

Tak almužna to je. kdybys věděla kolik peněz berou socani na chlast, tak bys šla do kolen tuplovaně. Tohle je aspoň pro děti. Na druhou stranu, stát jí dítě neudělal. Ale nechápu pak tu logiku- ženským na MD 3800 kč, a cigošům na chlast i 9 000 kč? (né má dedukce, vím to) jinak sorry za odbočení OT

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák