Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@j.a.n.i1 píše:
Okradla, minimálně o úroky… a jelikož bych tu půjčku z jejich strany brala jako nedobrovolnou, tak to si banky účtují cca 30% takže 7000,–, spláceno 7 měsíců, to máme nějakých skoro 800,– celkem na úrokách, takže si každou okradla o 400,–
Přesně tak, mně se s tím nechtělo počítat, tak jsem střelila pětikilo. S tím rodičákem by jí stejně půjčil jenom nebankovní subjekt, to by bylo i víc. Je vyčuraná jak mraky a hotovo. A šíleně se diví, že ji nikdo neplácá po ramenou, jaká je křišťálová, když DNESKA poslala litr. Okradla a tečka.
@neumisa píše:
většinou uvádím zbytečný anonym, ale tady jsem se rozepsala trochu víc. Klidně tam napiš všechno.
též jsem se rozepsala
@Katche píše:
Já se hlavně děsím, že ji potkám jako prodávající…
já nakupuju docela často, ALE mám nějaký svoje pravidla - nad 1000 kč žádám o dobírku, před obchodem projedu hodnocení, ještě mě teda nikdo nenapálil, ale zato nefér jednání jsem zažila několikrát. Prodávající chtěj honem honem peníze, ale aby honem honem poslali, to už neee a pak přijdou klasický výmluvy typu jsem s děckem v nemocnici, nemám hlídání, nemám čas skočit na poštu, atd… Tak to mě teda dokáže hodně naštvat. Ale zas mám i dobré zkušenosti. Např. v pátek jsem poslala peníze na účet a dnes v pondělí jsem měla balík doma, paní hned v pátek poslala a pk že to nejde ![]()
@AstraG Pani se asi nebalila do Tunisu, kde by tokala s pritelem a ani po navratu to nemohla poslat, jelikoz by tusila, ze se za 5 mesicu rozejdou, tak neposle jeho telefon, neee /a radsi ani svuj/
tady jsou racionalni prispevky zbytecne…
@Anjes doufám, že se dočkám toho odtajnění, abych se od plic zasmála, která místní slípka je tak blbá ![]()
@K-Black píše:
doufat v to můžeš, ale pochybuju
Tak na to teda dlabu, jdu koukat na gymp, čáááo ![]()
Já si myslím že admin příjde udělá čáry máry a diskuzi smaže
nebo nadá nám že jsme moc otravné
![]()
@Aletheia píše:
Já si myslím že admin příjde udělá čáry máry a diskuzi smaženebo nadá nám že jsme moc otravné
![]()
No, po poslední diskuzi, kdy zakladatelka urážela všechny diskutující, ale adminka napomínala všechny ostatní bych se ani moc nedivila… až jsem měla pocit, že je zakladatelka její kamarádka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ještě že nás tu je pár sluníčkových, třeba já
a… no nemůžu si vzpomenout na další