Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
18.11.13 14:55
@Littlecat23 píše:
Zakladatelko-na názor ses jistě neptala, tak ti jen odpovím na tvůj dotaz -Je divné že ti někdo jen volal. Což o to že ze skrytého čísla, to policajti dělaj, ALE předvolání jako takové musí vždy přijít poštou. Trochu se v tom orientuju, a toto je krapet divné… No, na co se tě budou ptát -Tak v prvý řadě budou chtít vědět jak to všechno začalo, tzn. Od podání toho tvého inzerátu, až po zaslání těch peněz na tvůj účet. Dále se tě budou ptát klasicky -proč jsi neposlala peníze zpět, proč jsi si nechala ten iphone.Pak také budou chtít vědět dokumentaci, že jsi se s těma ženskýma domluvila na splátkách. Výpisy z účtu, atd. No, a zaléží pak už na nich. Buď to smáznou a jen ti pohrozí, anebo ti daj podmínku a popřípadě pokutu. Strejda dělá na kriminálce, tak jsem trochu orientovaná

Volali mi z kriminalky, obvodni oddeleni. Ja jim vse reknu, nemam ci tajit.

• Upravit
Littlecat23
18.11.13 15:09

Anonymní - hele, to bude ok, jestly ses s těma ženskýma domluvila, peníze posíláš, tak nevidím problém. Kdyby ty ženský se nechtěli domluvit, tak by nepřistoupily na splát. kalendář

• Upravit
Anonymní
18.11.13 15:27
@Littlecat23 píše:
Anonymní - hele, to bude ok, jestly ses s těma ženskýma domluvila, peníze posíláš, tak nevidím problém. Kdyby ty ženský se nechtěli domluvit, tak by nepřistoupily na splát. kalendář

Děkuji moc za psychickou podporu :( bojím se samozřejmě.
Ale to jde spíš o ten pocit že jsem na Policii.

• Upravit
Littlecat23
18.11.13 15:41

Anonymní - Nemáš zač, já vím, je to blbej pocit, to znám, byla jsem už parkrát, vždycky kvůli prkotině, ale stejně ten respekt tam je. Myslím že to budeš mít v poho. Splácíš to, ty ženy na to přistoupily, tak to bude ok. Krádež vypadá jinak.

• Upravit
7846
18.11.13 15:48
@Littlecat23 píše:
Anonymní - Nemáš zač, já vím, je to blbej pocit, to znám, byla jsem už parkrát, vždycky kvůli prkotině, ale stejně ten respekt tam je. Myslím že to budeš mít v poho. Splácíš to, ty ženy na to přistoupily, tak to bude ok. Krádež vypadá jinak.
:nevim: Krádež vypadá jinak? Ale bezúročnou půjčku ti nikde nenabídnou.
  • načítám...
585
18.11.13 15:55

Pořád to nějak nechápu :think: Pokud jste se dohodly na splátkách, s odběratelkami normálně komunikuješ a řádně splácíš, tak proč to hlášení Policii?!

• načítám...
Anonymní
18.11.13 16:08
@KattyK píše:
Pořád to nějak nechápu :think: Pokud jste se dohodly na splátkách, s odběratelkami normálně komunikuješ a řádně splácíš, tak proč to hlášení Policii?!

Ano splacim. Nevim proc me napraskali…uvidim co mi tam reknou a co bude. :(

• Upravit
585
18.11.13 16:11

Snad to nebude tak hrozné.. Člověk to někdy vidí moc černě a nakonec se jedná jen o nějakou banalitu. Tak pokud máš čisté svědomí, přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
639
18.11.13 16:17

Napráskali tvé křišťálově čisté jednání? To jsou ale mrchy! Ráda bych slyšela jejich verzi.

• načítám...
Anonymní
18.11.13 16:21
@KattyK píše:
Snad to nebude tak hrozné.. Člověk to někdy vidí moc černě a nakonec se jedná jen o nějakou banalitu. Tak pokud máš čisté svědomí, přeji hodně štěstí :kytka:

Děkuju, doufám..

• Upravit
Littlecat23
18.11.13 16:28

Link - Já se ale nebavím s tebou, tak na mě nereaguj ;)

• Upravit
1580
18.11.13 16:34
@valkil píše:
Já teda nevím, ale volat mi skryté číslo ať se někam dotavím k výslechu, tak mu nevěřím ani trochu :think:

Naprosto nesouhlasím s tím, co zakladatelka udělala. Jen se chci vyjádřit k té kriminálce. Také mi volali, že se mám dostavit k výslechu a neřekli mi o co se jedná. Číslo nebylo skryté, jen jiné než obvykle bývá. Nakonec jsem zjistila, že moje zubařka podváděla pacienty. Tak se mnou rozebírali, jaké úkony mi dělala a jaké si psala na pojišťovnu neoprávněně.

• načítám...
4624
18.11.13 16:35
@Anonymní píše:
Ano splacim. Nevim proc me napraskali…uvidim co mi tam reknou a co bude. :(

Prosím tě a proč jsi jim teda ty telefony neposlala? To bude první, co je bude zajímat.

• načítám...
Kobliha51
18.11.13 16:36

Kdoví, jak to všechno bylo. Dva přístroje, dvě paní a ve stejný čas, dvakrát stejná částka. Trochu moc shod najednou na to, aby to byla pravda. Jestliže zakladatelka nic neprovedla, nemusí se přece ničeho bát. Já si myslím, že provedla a možná to ani nebylo poprvé. Pokud by řádně dluh splácela, proč by ji někdo nahlašoval na policii. Asi to tak úplně nebylo a někdo se prostě naštval. Pak je předvolání na policii v pořádku a ať se zakladatelka zodpovídá. Ale může jít taky o něco úplně jiného. Třeba ji někdo nahlásil jako svědka něčeho a nebo někde blbě parkovala. Všechno to může být.

• Upravit
Anonymní
18.11.13 17:02
@Kobliha51 píše:
Kdoví, jak to všechno bylo. Dva přístroje, dvě paní a ve stejný čas, dvakrát stejná částka. Trochu moc shod najednou na to, aby to byla pravda. Jestliže zakladatelka nic neprovedla, nemusí se přece ničeho bát. Já si myslím, že provedla a možná to ani nebylo poprvé. Pokud by řádně dluh splácela, proč by ji někdo nahlašoval na policii. Asi to tak úplně nebylo a někdo se prostě naštval. Pak je předvolání na policii v pořádku a ať se zakladatelka zodpovídá. Ale může jít taky o něco úplně jiného. Třeba ji někdo nahlásil jako svědka něčeho a nebo někde blbě parkovala. Všechno to může být.

To urcite ne. Je to z ostravy a ja jsem z ase. :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák