Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní - hele, to bude ok, jestly ses s těma ženskýma domluvila, peníze posíláš, tak nevidím problém. Kdyby ty ženský se nechtěli domluvit, tak by nepřistoupily na splát. kalendář
@Littlecat23 píše:
Anonymní - hele, to bude ok, jestly ses s těma ženskýma domluvila, peníze posíláš, tak nevidím problém. Kdyby ty ženský se nechtěli domluvit, tak by nepřistoupily na splát. kalendář
Děkuji moc za psychickou podporu
bojím se samozřejmě.
Ale to jde spíš o ten pocit že jsem na Policii.
Anonymní - Nemáš zač, já vím, je to blbej pocit, to znám, byla jsem už parkrát, vždycky kvůli prkotině, ale stejně ten respekt tam je. Myslím že to budeš mít v poho. Splácíš to, ty ženy na to přistoupily, tak to bude ok. Krádež vypadá jinak.
@Littlecat23 píše:
Anonymní - Nemáš zač, já vím, je to blbej pocit, to znám, byla jsem už parkrát, vždycky kvůli prkotině, ale stejně ten respekt tam je. Myslím že to budeš mít v poho. Splácíš to, ty ženy na to přistoupily, tak to bude ok. Krádež vypadá jinak.
Pořád to nějak nechápu
Pokud jste se dohodly na splátkách, s odběratelkami normálně komunikuješ a řádně splácíš, tak proč to hlášení Policii?!
@KattyK píše:
Pořád to nějak nechápuPokud jste se dohodly na splátkách, s odběratelkami normálně komunikuješ a řádně splácíš, tak proč to hlášení Policii?!
Ano splacim. Nevim proc me napraskali…uvidim co mi tam reknou a co bude. ![]()
Snad to nebude tak hrozné.. Člověk to někdy vidí moc černě a nakonec se jedná jen o nějakou banalitu. Tak pokud máš čisté svědomí, přeji hodně štěstí ![]()
Napráskali tvé křišťálově čisté jednání? To jsou ale mrchy! Ráda bych slyšela jejich verzi.
@KattyK píše:
Snad to nebude tak hrozné.. Člověk to někdy vidí moc černě a nakonec se jedná jen o nějakou banalitu. Tak pokud máš čisté svědomí, přeji hodně štěstí
Děkuju, doufám..
@valkil píše:
Já teda nevím, ale volat mi skryté číslo ať se někam dotavím k výslechu, tak mu nevěřím ani trochu
Naprosto nesouhlasím s tím, co zakladatelka udělala. Jen se chci vyjádřit k té kriminálce. Také mi volali, že se mám dostavit k výslechu a neřekli mi o co se jedná. Číslo nebylo skryté, jen jiné než obvykle bývá. Nakonec jsem zjistila, že moje zubařka podváděla pacienty. Tak se mnou rozebírali, jaké úkony mi dělala a jaké si psala na pojišťovnu neoprávněně.
@Anonymní píše:
Ano splacim. Nevim proc me napraskali…uvidim co mi tam reknou a co bude.
Prosím tě a proč jsi jim teda ty telefony neposlala? To bude první, co je bude zajímat.
Kdoví, jak to všechno bylo. Dva přístroje, dvě paní a ve stejný čas, dvakrát stejná částka. Trochu moc shod najednou na to, aby to byla pravda. Jestliže zakladatelka nic neprovedla, nemusí se přece ničeho bát. Já si myslím, že provedla a možná to ani nebylo poprvé. Pokud by řádně dluh splácela, proč by ji někdo nahlašoval na policii. Asi to tak úplně nebylo a někdo se prostě naštval. Pak je předvolání na policii v pořádku a ať se zakladatelka zodpovídá. Ale může jít taky o něco úplně jiného. Třeba ji někdo nahlásil jako svědka něčeho a nebo někde blbě parkovala. Všechno to může být.
@Kobliha51 píše:
Kdoví, jak to všechno bylo. Dva přístroje, dvě paní a ve stejný čas, dvakrát stejná částka. Trochu moc shod najednou na to, aby to byla pravda. Jestliže zakladatelka nic neprovedla, nemusí se přece ničeho bát. Já si myslím, že provedla a možná to ani nebylo poprvé. Pokud by řádně dluh splácela, proč by ji někdo nahlašoval na policii. Asi to tak úplně nebylo a někdo se prostě naštval. Pak je předvolání na policii v pořádku a ať se zakladatelka zodpovídá. Ale může jít taky o něco úplně jiného. Třeba ji někdo nahlásil jako svědka něčeho a nebo někde blbě parkovala. Všechno to může být.
To urcite ne. Je to z ostravy a ja jsem z ase. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Volali mi z kriminalky, obvodni oddeleni. Ja jim vse reknu, nemam ci tajit.