Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17565
18.11.13 14:07

Mně taky policajt volal telefonem, když jsem měla jen podat svědectví, řekl mi hned, čeho se to týká…předvolání k výslechu bych ale taky čekala v policejní obálce

• načítám...
440
18.11.13 14:07

@Petttruše Nekecám, je jsou to dva roky. Tedy vím, že jsme byli dva, co nám volali jako svědkům.

• načítám...
2816
18.11.13 14:08
@KattyK píše:
@Hexe Aha, tak to bude zakladatelka svědek :mrgreen: Ne vážně, to jsem nevěděla..úřední věci se vždycky vyřizovaly písemně. Nechápu, jak by jí prokázali, že byla o předvolání informována?! Monitorovaným hovorem?

Byla jsem u výslechu kvůli sebevraždě kamarádky. Že na kriminálce o mě ví a pozvou si mě, jsem věděla od manžela kamarádky. Taky mi paní jen volala ze skrytého čísla a domlouvala se kdy se můžu dostavit.
Paradoxně se mi to sešlo a ráno jsem mazala na kriminálku a odtud hned k soudu kde jsem byla jako svěděk v případu krádeže :D (ale ten soud se táhl už nějaký ten rok a zloděje stejně neměli :P)

• načítám...
10142
18.11.13 14:09

@Hexe no dobrá, nehádám se. Pokud svědky obvolávají, tak obvolávají ;)

• načítám...
1654
18.11.13 14:09

@jalemina :think: :think: ty jsi nějaká podezřelá, radši se s tebou nebudu kamarádit :think:

• načítám...
santapetra
18.11.13 14:10

Tak to je mazec 8o 8o 8o 8o 8o

• Upravit
585
18.11.13 14:11

@jalemina Se asi šetří na poštovném :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
18.11.13 14:12

Pouze mi volal. Představil se, zeptal se kdo je u telefonu a řekl mi at přijdu. že mi potom řekne o co jde.

• Upravit
7626
18.11.13 14:13

Tak me jako svedkyni taky nesdelili duvod a volali mi tel.kdyz jsem se po vyslechu ptala na duvod- rekl mi, ze to v pripade, abych se nedomlouvala s jinymi na vypovedi ci si vypoved nepripravovala :nevim: tak ci onak- zakladatelko, radeji se ke vsemu priznej ikdyz ti to treba bude trapne, pac oni te nachytaji na svestkach raz dva.

• načítám...
4624
18.11.13 14:14

@Hexe Vidíš, to jsem taky psala, že jí museli říct důvod. Holky, celé to tu smrdí lží :nevim:

• načítám...
Anonymní
18.11.13 14:15
@Philippe píše:
@Hexe Vidíš, to jsem taky psala, že jí museli říct důvod. Holky, celé to tu smrdí lží :nevim:

Neřekli mi důvod, do p*dele. Řekl že do telefonu ne, že až na místě!

• Upravit
4624
18.11.13 14:15
@svycarka píše:
Tak me jako svedkyni taky nesdelili duvod a volali mi tel.kdyz jsem se po vyslechu ptala na duvod- rekl mi, ze to v pripade, abych se nedomlouvala s jinymi na vypovedi ci si vypoved nepripravovala :nevim: tak ci onak- zakladatelko, radeji se ke vsemu priznej ikdyz ti to treba bude trapne, pac oni te nachytaji na svestkach raz dva.

Přesně, a jak zjistí, že jsi lhala, tak je to mnohem větší průser. Když i nám se to zdá podivné, tak co teprve policie. Ti takové lidi poznají hned, mají je tam často :mrgreen:

• načítám...
10142
18.11.13 14:17

No tak ty víš, proč tam jdeš, ne? Psala jsi, že prý na Tebe ty ženský oznámení podaly…

• načítám...
4624
18.11.13 14:17
@Anonymní píše:
Neřekli mi důvod, do p*dele. Řekl že do telefonu ne, že až na místě!

Moc se nerozčiluj, to ti nepomůže a tam to bude horší, na to se připrav. Já byla jako svědek u výslechu několikrát, ale naštěstí na druhé straně. Buď ráda, že nejdeš k soudu, tam se teprve pere špína. A nedělej ze sebe chudinku, podvedla jsi je a na to člověk musí mít žaludek.

• načítám...
2562
18.11.13 14:18
@Anonymní píše:
Neřekli mi důvod, do p*dele. Řekl že do telefonu ne, že až na místě!

Jo, a takhle tam s nima mluv :lol: :lol: ja uz nemuzu!!! :lol: Duvod ti tu nikdo nevymysli, co te ceka nikdo nevi, protoze lzes i tady, jak kdyz tiskne, co ty po kom chces? Ty bude rada, jestli se ti povede s zenskyma domluvit a jeste se rozciluj!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák