Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mně taky policajt volal telefonem, když jsem měla jen podat svědectví, řekl mi hned, čeho se to týká…předvolání k výslechu bych ale taky čekala v policejní obálce
@Petttruše Nekecám, je jsou to dva roky. Tedy vím, že jsme byli dva, co nám volali jako svědkům.
@KattyK píše:
@Hexe Aha, tak to bude zakladatelka svědekNe vážně, to jsem nevěděla..úřední věci se vždycky vyřizovaly písemně. Nechápu, jak by jí prokázali, že byla o předvolání informována?! Monitorovaným hovorem?
Byla jsem u výslechu kvůli sebevraždě kamarádky. Že na kriminálce o mě ví a pozvou si mě, jsem věděla od manžela kamarádky. Taky mi paní jen volala ze skrytého čísla a domlouvala se kdy se můžu dostavit.
Paradoxně se mi to sešlo a ráno jsem mazala na kriminálku a odtud hned k soudu kde jsem byla jako svěděk v případu krádeže
(ale ten soud se táhl už nějaký ten rok a zloděje stejně neměli
)
@Hexe no dobrá, nehádám se. Pokud svědky obvolávají, tak obvolávají ![]()
@jalemina
ty jsi nějaká podezřelá, radši se s tebou nebudu kamarádit ![]()
Pouze mi volal. Představil se, zeptal se kdo je u telefonu a řekl mi at přijdu. že mi potom řekne o co jde.
Tak me jako svedkyni taky nesdelili duvod a volali mi tel.kdyz jsem se po vyslechu ptala na duvod- rekl mi, ze to v pripade, abych se nedomlouvala s jinymi na vypovedi ci si vypoved nepripravovala
tak ci onak- zakladatelko, radeji se ke vsemu priznej ikdyz ti to treba bude trapne, pac oni te nachytaji na svestkach raz dva.
@Hexe Vidíš, to jsem taky psala, že jí museli říct důvod. Holky, celé to tu smrdí lží ![]()
@svycarka píše:
Tak me jako svedkyni taky nesdelili duvod a volali mi tel.kdyz jsem se po vyslechu ptala na duvod- rekl mi, ze to v pripade, abych se nedomlouvala s jinymi na vypovedi ci si vypoved nepripravovalatak ci onak- zakladatelko, radeji se ke vsemu priznej ikdyz ti to treba bude trapne, pac oni te nachytaji na svestkach raz dva.
Přesně, a jak zjistí, že jsi lhala, tak je to mnohem větší průser. Když i nám se to zdá podivné, tak co teprve policie. Ti takové lidi poznají hned, mají je tam často ![]()
No tak ty víš, proč tam jdeš, ne? Psala jsi, že prý na Tebe ty ženský oznámení podaly…
@Anonymní píše:
Neřekli mi důvod, do p*dele. Řekl že do telefonu ne, že až na místě!
Moc se nerozčiluj, to ti nepomůže a tam to bude horší, na to se připrav. Já byla jako svědek u výslechu několikrát, ale naštěstí na druhé straně. Buď ráda, že nejdeš k soudu, tam se teprve pere špína. A nedělej ze sebe chudinku, podvedla jsi je a na to člověk musí mít žaludek.
@Anonymní píše:
Neřekli mi důvod, do p*dele. Řekl že do telefonu ne, že až na místě!
Jo, a takhle tam s nima mluv
ja uz nemuzu!!!
Duvod ti tu nikdo nevymysli, co te ceka nikdo nevi, protoze lzes i tady, jak kdyz tiskne, co ty po kom chces? Ty bude rada, jestli se ti povede s zenskyma domluvit a jeste se rozciluj!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat