Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Být Tebou tak se přiznám i k tomu co jsme neudělala
zdá se mi, že tady na tom co píšeš je pravdy tak polovina…Nějak se do toho zamotáváš…Ono lidi nejsou blbý aby jsi je ojebávala tak jako ty dvě kupující…Mám dojem že tady na miminu ti to nežere nikdo, včetně mě…Policajti ti to taky žrát nebudou ![]()
Příspěvek upraven 18.11.13 v 14:19
@valkil píše:
Já teda nevím, ale volat mi skryté číslo ať se někam dotavím k výslechu, tak mu nevěřím ani trochu
No tak at tam nechodi
bude predvedena. Cim dal lip.
@valkil Nám taky volali ze skrytého čísla, ale nás vykradli, tak jsme věřili, že to je policie. Ale většinou volali ze skrytého čísla. I když nám vybrali hospodu a bylo to na ně napojené, volají ze skrytého čísla.
@valkil píše:
Já teda nevím, ale volat mi skryté číslo ať se někam dotavím k výslechu, tak mu nevěřím ani trochu
no aby spíš někde nedostala přes hubu, z toho bych měla strach. Mám za to, že takový věci chodí poštou, nebo si policajti dojdou rovnou k ní domů…
@Moňas.p Tak já nevím holky, tohle bych jí věřila, my byli kvůli vykradení u „výslechu“ jako svědci několikrát a kromě jednoho případu volali vždy ze skrytého čísla. Jen jednou z penvné linky.
Co tě čeká:
budeš muset říct PROČ jsi ty peníze vybrala, kde jsi je vybrala a s kým jsi byla. Budou chtít vědět PROČ jsi ty telefony neposlala, PROČ jsi je vůbec prodávala a jestli jsi je měla v úmyslu prodat. Budou se ptát jestli telefony vůbec existují, budou od nich chtít doklady - záručák, faktury. Budou chtít vědět kde jsi je prodávala, KDO je koupil, jestli kupující znáš, jak jste byli v kontaktu. Jak jste se domluvili na splátkách, budou chtít důkaz, že jim to splácíš…
Pokud je to tak, jak nám tu zakl. líčí, tak kvůli poslední 500-tistovce se bát nemusí a bude to jen formalita. Před pár lety jsem taky přes net prodávala lyže. Paní je koupila, poslala peníze, já poslala lyže. Pak chtěla peníze vrátit, že mi lyže posílá zpátky, protože mají závady, které jsem neuvedla ( všechno jsem uvedla ). Já jí peníze nevrátila, lyže jsem si zpátky nepřebrala. Ona podala trestní oznámení, já šla na výslech. Paní uvedla, že vady lyží jsem sice uvedla, ale měli prý víc škrábanců, než myslela. A že na NOVĚ
před takovými jako já varovali, že neuvedou všechny vady, tak mě udala
Policajti protáčeli oči a uklidňovali mě, že toho nic nebude. A nebylo.
@valkil píše:
Nejspíš to bude nějaká banalita, moc bych se nevzrušovala. A pokud půjde o ty telefony, tak říct prostě pravdu.
Jestli je to tak, jak píšeš, buď v klidu
Děkuji, opravdu nelžu.
@Anonymní píše:
Děkuji, opravdu nelžu.
ahaa, ja myslela ze jdes na kriminalku.no tak to bych se nebala, to bude dle Meho jen podani vysvetleni k dane situaci ![]()
@Allons-y píše:
@jalemina![]()
ty jsi nějaká podezřelá, radši se s tebou nebudu kamarádit
to viš ![]()
K tomu soudu jsme chodili asi 4 roky
Dělala jsem v hyper super, mladk se u mě na informacích rozměňoval peníze, a pak kolega přišel že ten kluk seknul slečně prodavačce v květinářství kabelku
. Byla jsem na policii, tam vše řekla, a pak parkrát u soudu ale vždy nám jen řekli že ho nechytli a jednou byl v anglii, podruhé na slovensku
. Naštěstí ho naposled odsoudili v nepřítomnosti, nebo jak se to řiká, tak už máme klid.
Jinak pokud si dobře pamatuju, paní co mi volala kvůli kamarádce se představila a řekla mi o co jde a proč se mám dostavit. ![]()
Zakladatelko-na názor ses jistě neptala, tak ti jen odpovím na tvůj dotaz -Je divné že ti někdo jen volal. Což o to že ze skrytého čísla, to policajti dělaj, ALE předvolání jako takové musí vždy přijít poštou. Trochu se v tom orientuju, a toto je krapet divné… No, na co se tě budou ptát -Tak v prvý řadě budou chtít vědět jak to všechno začalo, tzn. Od podání toho tvého inzerátu, až po zaslání těch peněz na tvůj účet. Dále se tě budou ptát klasicky -proč jsi neposlala peníze zpět, proč jsi si nechala ten iphone.Pak také budou chtít vědět dokumentaci, že jsi se s těma ženskýma domluvila na splátkách. Výpisy z účtu, atd. No, a zaléží pak už na nich. Buď to smáznou a jen ti pohrozí, anebo ti daj podmínku a popřípadě pokutu. Strejda dělá na kriminálce, tak jsem trochu orientovaná
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat