Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4624
18.11.13 13:57
@Anonymní píše:
Jojo vědí o sobě, jsou z jednoho města.
Splácím oběma, chci jim peníze samozřejmě vrátit.
Nevím kvůli čemu jinému, to by mi neřekl policista do tel. že dostal z olomouce žádost o můj výslech.

A ty ses ho nezeptala na důvod? To by byla první věc, co mě zajímala, kdybych měla svědomí čisté.

• načítám...
ncc1701
18.11.13 13:58

Necetla jsem celou diskuzi, ale uz na seste strane po autorce ani vidu, ani slechu. Na jeji obhajobu predem napisu, ze mam iPhone, pritel ma iPhone a ani jedoho nas nestal ani korunu (pritel ma firmu na servis vypocetni techniky a tyhle dva dal dohromady z nefunkcnich telefonu). Tim chci rict, ze to, ze ma nekdo iPhone, nutne neznamena, ze jej kupoval jako novej za tezkej peniz.
Stejne tak se ale do autorky navezu. Ptate se, proc na ni nekdo podava TO, kdyz splaci kazdy mesic dle domluvy. To ale tvrdi ona. Co my vime, treba rekla, ze to splati po petistovce mesicne, ale taky mohla zaplatit jen jednou.

• Upravit
7626

Ok zeny :kytka: asi do toho opravdu nevidim…slo mi jen o to, ze to tu zase bylo jak kdyz pichnu vose do zadku. Treba je to fejk, treba fakt jen hloupe vypadajici omyl anebo zlodejina.Ja to posoudit nemuzu a ikdyz mi to pripada prapodivne- ocejchovat nekoho na zlodejku mi ted neprijde vhodne.

• načítám...
4624
@Anonymní píše:
Nepřišel papír, volal mi na mobil.
Jojo nahlásili mě.

Kvůli 500,– je to blbost. Doopravdy je to o tom? Jen o té poslední splátce? Protože to by jim policajti hned řekli, že to nebudou řešit…

• načítám...
585
18.11.13 13:59

A předvolání posílají písemně, ne? :think:

• načítám...
4624
18.11.13 14:01

Zakladatelko, ať tě jen nelynčujeme. Tak pokud je vše, tak jak říkáš, tak se nemáš čeho bát. Řekneš jim to, co tady tvrdíš, oni to sepíšou a ty to podepíšeš. Pak se to postupuje dál, buď tě obviní nebo to nebudou řešit. Ale máš v té tvé výpovědi trochu díry holka, trošku si to promysli - ale lhaní poznají :nevim:

• načítám...
440

@KattyK Byla jsem u výslechu jako svědek, to mě pozvali telefonicky. Předvolání k soudu přišlo doporučeně.

• načítám...
7846
@svycarka píše:
@ynax psala, ze je Dostal na ucto chlap a kde vis, ze se ji k tomu priznal hned? ci az po dovolene, kdy zu vedela, ze je pruser? ja nevim asi se nesloucim s vetsinovym zdejsim nazorem. Anebo je fakt prasacky utratila a ted je vysokovana, protoze az si uvedomila tu hruzu zacala splacet- alespon ze tak.Ale prisla se Sem zeptat- nepotrebovala ihned slyset jaka je to zlodejka :nevim:

Kdyby tomu tak bylo, tak by sama hned v úvodu popsala celou situaci lépe a třeba od začátku by psala špínu na chlapa. Teda pro mě je jednoznačně tato paní nevěrohodná a zlodějka. Pokud s chlapem utratila na dovolené,měla si sama půjčit a peníze poslat hned, byla to její chyba a ona by si měla nést následky.

• načítám...
4624
18.11.13 14:02

@Hexe Ale důvod předvolání ti řekli, že? I do telefonu. Já myslím, že nás zakladatelka pěkně houpe ;)

• načítám...
440
18.11.13 14:03
@Anonymní píše:
Nepřišel papír, volal mi na mobil.
Jojo nahlásili mě.

A napsaly ti paní, proč tě nahlásily? Když jste se dohodly na splátkách, které posíláš, a ještě po takové době?

• načítám...
10142
18.11.13 14:03

No, pokud Tě udali, máš to ověřené, že ano, tak zřejmě mají pádný důvod. A trochu pochybuji, že jim „poctivě“ splácíš, jelikož jinak by jistě věděli, že moc úspěchů mít nebudou. Možná v tom je něco jiného, cos tu nenapsala. Protože mi netvrď, že Tě někdo na Tebe podá trestní oznámení, i když „dluh splácíš“ (ačkoliv to žádný dluh není, to je sprostá neuvážená krádež, kdy jste si chtěli dle mého užít na dovče a nedomyslela jsi následky nebo jsi je momentálně nechtěla řešit a teď brečíš). Bůh ví, jak to celé ve skutečnosti je.
Nicméně, jestliže Ti někdo pošle peníze za zboží a Ty jim místo toho posíláš splátky (vynechme jestli to tak skutečně je), to bych si Tě snad našla a propleskla. Nestydíš se? To jsou peníze někoho jiného, ne Tvoje.

• načítám...
585
18.11.13 14:04

@Hexe Aha, tak to bude zakladatelka svědek :mrgreen: Ne vážně, to jsem nevěděla..úřední věci se vždycky vyřizovaly písemně. Nechápu, jak by jí prokázali, že byla o předvolání informována?! Monitorovaným hovorem?

• načítám...
10142
18.11.13 14:04

A předvolání k výslechu, pokud vím, se provádí písemně v obálce se zeleným pruhem ;-) že mi zavolá Lojza od vedle, to je taky minimálně prapodivné.

• načítám...
440
18.11.13 14:05

@Philippe jj, řekli, a dokonce měl vyšetřovatel i nějaké doplňující otázky hned po telefonu - to mi přišlo zvláštní. Ale obviněný dostal pouze písemné předvolání, svědkům volali :nevim:

• načítám...
ncc1701
18.11.13 14:07

Mne taky volal Lojza od vedle, kdyz me predvolavali jako svedka. K soudu poslali obsilku. Tak jeste my abychom podali zalobu na policejni organ, ne??

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák