Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nevíte zda se dá někde sehnat milky way nugeta? Tady v Čr je to nemožné, tak mě zajímá zda se zřeba někde v zahraničí neprodává ![]()
A mě by zajímala bílo-hněda originální nutella. Kdysi se prodávala i v ČR, ale několik let jsem ji už nikde neviděla ![]()
Myslíš tohle, nebo něco jiného?:-) Znám jen tohle od Milky way. Pokud je to tohle, tak jsem to viděla před nedávnem v tesku:-) (nevím, jestli tohle není nějaký starší obal)
Nene..prave jakoby nutela ale jmenovalo se tto milky way.. Tak me zajímá jestlimto třeba meprodávají v německůbo tak ![]()
Tak tu jsem kdysi mela, ale nevidela jsem ji v krame hodne hodne dlouho!
Tu milkyway jsem viděla prodávat v Polsku, v ČR teda bohužel nikde, i když teď bych si jí taky dala… ![]()
Tuhle, že? Já bych zkusila prodejny s americkým jídlem, pár po ČR jich je. Jinak nevím
Aktualne ji tady nemaji http://www.candy-store.cz
ale zkus jim napsat, treba ji objednaj ![]()
@Any83 píše:
A mě by zajímala bílo-hněda originální nutella. Kdysi se prodávala i v ČR, ale několik let jsem ji už nikde neviděla
Jo, jo, toto byla super nugeta, byla tuším z bývalé Jugoslávie. Prodávala se v Praze v jugoslávském obchodu, který tam už pochopitelně dávno není.
@Fíková píše:
Tuhle, že? Já bych zkusila prodejny s americkým jídlem, pár po ČR jich je. Jinak nevím
Tu si pamatuju, kdysi dávno nám ji vozil táta z německa, když tam jezdil na montáže, byla luxusní
ale tady v ČR jsem ji jaktěživ nepotkala ![]()
@myšák1187 píše:
@martina.se klííd už jsem nevydržela a NAHLÁŠENO
jako jo, chápu - chce si udělat reklamu, ale kurňa, když jí člověk napíše, že to sem nepatří a ona bude pořád dokola obnovovat další a další, to mi hlava nebere ![]()